Annem hamile

Evet, benim kuzenlerim de alıyor o krediyi hem alıyor hem çalışıyor part time olarak kesilmedi hala. Ben de almıştım o krediyi zamanında, çalıştım da. Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bi sn tekrar inceleyeyim yazayım sana.
http://www.frmtr.com/kredi-ve-bursl...yorum-part-time-ise-girecegim-kesilir-mi.html bu sitede birisi kendinden çok emin bir şekilde kesilir yazmış o yüzden çekiniyorum biraz ortada kalırım diye. Umarım kesilmez de çalışabilirim, teşekkür ederim :)

Anne babanizin dusunmesi gereken seyleri siz neden dusunuyorsunuz? Okulu tabi ki birakmayin.

Sakin ama sakin okulunu birakma . Ve annen korundugu halde hamile kaldiysa vardir mutlaka bir hayir .. Derdi veren Rabbim dermani da verir ( bebek icin yazmadim bunu annene emanet bir can asla dert degildir) sikma canini Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuku vermez dua et kardesinede kendnede ailene de canim
Ya söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama spiral taktırmıştı ona güveniyordu, ona rağmen olmuş. Rahim duvarı yapışık mıymış neymiş, bilmediğim konular.. inşallah

Insallah part time sekilde calisabilirsin sorun olmadan canim.
Ayrica arkdaslar dgru soylemis.
Sen ebeveynmisinde bunlari dusunuyosun?
Cok dert etmissin bu konuyu.

Anne babanizin dusunmesi gereken seyleri siz neden dusunuyorsunuz? Okulu tabi ki birakmayin.

Yahu sana ne oluyor doğuracak olan annen,hem bebegin masrafi senin okulunu biraktiracak kadar cok olmaz.Rolleri karistirma.
Haklısınız ama kendimi sürekli onlara yük oluyormuşum gibi hissediyorum yüzlerindeki huzursuzluk ifadesini görünce. Benim okul masrafım olmasaydı bu bebeğe sevineceklerdi belki de

http://www.frmtr.com/kredi-ve-bursl...yorum-part-time-ise-girecegim-kesilir-mi.html bu sitede birisi kendinden çok emin bir şekilde kesilir yazmış o yüzden çekiniyorum biraz ortada kalırım diye. Umarım kesilmez de çalışabilirim, teşekkür ederim :)
Ah keşke linki özelden atsaydın, forumu inceledim. Birçok mesajın dayanağı yok. Firmalar sigorta yapmak zorunda. Sigortasız çalışman mümkün değil, özellikle mağaza sektöründe çalışacaksan, ya da kahvecilik. Biliyorsun gençler çok çalışıyorlar. Kyk yönetmeliğinde kredinin kesilme nedenlerinde asgari ücretle sürekli çalışma demiş. Zaten çalışırken sigortan olacağı kesin, aksi yasak. Bu durumda part time çalışman mümkün görünüyor.

Haklısınız ama kendimi sürekli onlara yük oluyormuşum gibi hissediyorum yüzlerindeki huzursuzluk ifadesini görünce. Benim okul masrafım olmasaydı bu bebeğe sevineceklerdi belki de
Bu sizin sorununuz degil. Sonucta ozel universitede okumaya tek basiniza karar vermediniz. Ya da insan cocugunun yuk oldugunu dusunmez bence. Huzursuz eden siz degilsiniz emin olun.

Ah keşke linki özelden atsaydın, forumu inceledim. Birçok mesajın dayanağı yok. Firmalar sigorta yapmak zorunda. Sigortasız çalışman mümkün değil, özellikle mağaza sektöründe çalışacaksan, ya da kahvecilik. Biliyorsun gençler çok çalışıyorlar. Kyk yönetmeliğinde kredinin kesilme nedenlerinde asgari ücretle sürekli çalışma demiş. Zaten çalışırken sigortan olacağı kesin, aksi yasak. Bu durumda part time çalışman mümkün görünüyor.
Kusura bakmayın yasak olduğunu bilmiyordum :/ Teşekkür ederim defacto'ya başvuracağım o halde veya benzeri bir mağazaya

Bi anneni azarlamadigin kalmış. Nedir bu telaş. Sen suan kendini dusunuyorsun sadece. Bencilce bi yaklasim sergiliyorsun. Emin ol annen de böyle olsun istememistir ama olan olmuş yapacak birsey yok. destek ol annene ve onun buyuguymus gibi yaklasmayi bırakıp yanında ol ve okuluna bak. Bunları düşünmesi gereken sen değil anne ve baban.

Bi anneni azarlamadigin kalmış. Nedir bu telaş. Sen suan kendini dusunuyorsun sadece. Bencilce bi yaklasim sergiliyorsun. Emin ol annen de böyle olsun istememistir ama olan olmuş yapacak birsey yok. destek ol annene ve onun buyuguymus gibi yaklasmayi bırakıp yanında ol ve okuluna bak. Bunları düşünmesi gereken sen değil anne ve baban.
Afedersiniz, ben mi bencilim? İstersem bunları hiç düşünmezdim, beni okutmak zorundalar deyip yoluma devam ederdim. Ama bebek doğunca onlar zorda kalacak diye ben şu an okulu bırakmayı ya da onlara yük olmamak için çalışmayı düşünüyorum. Yine de ben bencil olayım, siz bilirsiniz..

Ya söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama spiral taktırmıştı ona güveniyordu, ona rağmen olmuş. Rahim duvarı yapışık mıymış neymiş, bilmediğim konular.. inşallah
Spiral en etkili ve guvenilir bir dogum kontrol yontemi ( tabi her dogm kntrl yontemnde var risk ) o bebek dunyaya geleckse mutlaka bir hayir vardir benim annem 42 yasinda kardesimi dogurdu su an bn 23 kardesm 7 yasinda benim annem tuplerini baglatmsti ve o halde hamile kaldi dusun annemde cok.agladi ama Allah hem maddi hem manevi kolaylgni veriyr inan

Afedersiniz, ben mi bencilim? İstersem bunları hiç düşünmezdim, beni okutmak zorundalar deyip yoluma devam ederdim. Ama bebek doğunca onlar zorda kalacak diye ben şu an okulu bırakmayı ya da onlara yük olmamak için çalışmayı düşünüyorum. Yine de ben bencil olayım, siz bilirsiniz..
Bencil degilsin .. Ama senlik bir durum yok telas etme sen okulunu bitir

Bebek olana kadar dokuz ay geçecek senin bir yil bitmiş olacak doğumu devlet hastanesinde yaparsa annen masraf çok olmaz.
En kaliteli giydirecegine sen okulunu bitirene kadar idare edecek şeyleri alin okul bitince yukunuz hafifler bebeginiz buyudugu zaman sizin eğitim bitmiş işe baslamis olursunuz sen de kardeşinin eğitimi için bir süre yardim edersin. Başka kardeşin yok mu? Bence seni özel okulda okutacak kadar bile para ayirabiliyorlarsa o bebeğe de bakabilirler.

Okulu bırakma!!!!
Mutlaka ailen bir çözümü bulur beraber kemerleri sıkarsınız hem sen okursun hem kardeşin büyür

Benim anlamadigim yada kacirdigim birsey var.Annenizin normalde calisiyordu,hamilelik olunca cisamayacak olunca mi endise ediyorsunuz ailecek?

Okulunuzu birakmayin.Hastaneye bile zor gidiyoruz demissiniz,endise duymakta haklisiniz elbet ama hamileler devlet hastanelerinde ucretsiz kontrol ediliyor diye biliyorum.

Bebegin ihtiyaclari ise sizi endiselendiren illa bebek besiginde yatmadi gerekmiyor.Imkaniniz el verdigi olcude ayarlarlar aileniz biseyler.

Bence annenize manevi destek olun.Depresan da kullaniyormus oncesinde hepten morali kotulesmesin.

Üç gündür şoktayım. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Annem hamileymiş. Asla çocuk düşünmüyordu zaten durumumuz da hiç müsait değildi. Ama olmuş işte. Adeti gecikmişti, bana olabilir mi diye acaba diye söylemişti ben de fazla tepki vermemiştim olma ihtimali yoktur diye.
Test yaptı, pozitif.
Kızacak gibi oldum neden önleminizi almadınız nasıl bakacaksınız diye, ağlamaya başladı kızamadım. Üç gündür vicdan azabından uyuyamıyor sürekli oturuyor koltukta. Sebebi ise, ben özel üniversitede okuyorum ve notlarım çok iyi, bu sene kazandım. Böyle olmasına rağmen %50 bursluyum yani parayı zar zor denkleştiriyorduk, benim kyk kredimi de üstüne katarak tabii. Ben bu cana kıyamam diyor, kıymasını ben de istemem zaten. Doğana kadar çalışırım diyor ama imkansız. Annem her iki hamileliğinde de aşermekten hastanede yattı, sancısı tutup hastaneye giderken bile istifra ediyordu düşünün..
Ben okulu bırakırım çalışırım diyorum, bu kez daha çok ağlıyor ben seni okutmak için dişimi tırnağıma takıyorum bırakamazsın okulu diye. Evimizde ne bebek beşiği var ne de bebeğe dair bi' şey. Kardeşim doğduktan sonra daha düşünmediği için hepsini ihtiyacı olanlara vermişti, şimdi ihtiyacı olanlardan daha kötü haldeyiz. Bu arada annem 38 yaşında ve lustral da kullanıyordu daha yeni bıraktı, bebeğe bir şey olur diye de korkuyor. Ben çok arada kaldım, okulumu çok seviyorum notlarım da iyiyken bırakmak istemiyorum ama bırakmazsam da geçinemeyeeğiz. Sizce ne yapmalıyım? Moralim çok bozuk
Arkadaşlar bu kadar önemli bir konuda emin olmadan yorumlar yapmanız çok yanlış. Sırf bu konuya yazmak icin foruma üye oldum, konu sahibi yanlis bilgiye dayanip gidip yanlis bir sey yapmasin diye. Konu sahibi artik asgari ucretli ve sigortali bir iste calissaniz da krediniz kesilmiyor. Yönetmeligin ilgili maddesi bu sekilde degisti. Ama asgari ucret almaniz gerek daha fazla degil. Yonetmelik m.9/1.c bu yasagi duzenliyordu. Linkini verdigim resmi gazetede yayinlanan kanunla bu kisim yururlukten kaldirildi:this HTML class. Value is http://www.resmigaze
Yani sigortali bir ise girip calisabilirsiniz! Lütfen bilmedigimiz konularda daha dikkatli olalim arkadaslar! Sonucta insanlar sizin yonlendirmelerinize gore islem yapabilirler!

Annein gebelik boyunce va doğum masrafını devlat hastanesine gidip hiç bir güvencem yok analıktan faydalanmak istiyorum dediği taktirde bütün yapışlan işlemler doğumda dahil ÜCRETSİZ ama analıktan faydalanmak istiyorum diye özellikle belitmeniz gerekiyor bandrol alırken.Bir sene geçti bilr sen ailene en güzel hiç ders bırakmayarak destek olabilirsin.Kardeşlerinin geleceklerini düşünüyorsan derslerine daha sıkı çalışmalısın .Derslerinde dahada başarılı olduğunda bursunu tam bursluya çevirebilirler Allah yardımcın olsun sakın ama sakın bırakma okulunu.

Üç gündür şoktayım. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Annem hamileymiş. Asla çocuk düşünmüyordu zaten durumumuz da hiç müsait değildi. Ama olmuş işte. Adeti gecikmişti, bana olabilir mi diye acaba diye söylemişti ben de fazla tepki vermemiştim olma ihtimali yoktur diye.
Test yaptı, pozitif.
Kızacak gibi oldum neden önleminizi almadınız nasıl bakacaksınız diye, ağlamaya başladı kızamadım. Üç gündür vicdan azabından uyuyamıyor sürekli oturuyor koltukta. Sebebi ise, ben özel üniversitede okuyorum ve notlarım çok iyi, bu sene kazandım. Böyle olmasına rağmen %50 bursluyum yani parayı zar zor denkleştiriyorduk, benim kyk kredimi de üstüne katarak tabii. Ben bu cana kıyamam diyor, kıymasını ben de istemem zaten. Doğana kadar çalışırım diyor ama imkansız. Annem her iki hamileliğinde de aşermekten hastanede yattı, sancısı tutup hastaneye giderken bile istifra ediyordu düşünün..
Ben okulu bırakırım çalışırım diyorum, bu kez daha çok ağlıyor ben seni okutmak için dişimi tırnağıma takıyorum bırakamazsın okulu diye. Evimizde ne bebek beşiği var ne de bebeğe dair bi' şey. Kardeşim doğduktan sonra daha düşünmediği için hepsini ihtiyacı olanlara vermişti, şimdi ihtiyacı olanlardan daha kötü haldeyiz. Bu arada annem 38 yaşında ve lustral da kullanıyordu daha yeni bıraktı, bebeğe bir şey olur diye de korkuyor. Ben çok arada kaldım, okulumu çok seviyorum notlarım da iyiyken bırakmak istemiyorum ama bırakmazsam da geçinemeyeeğiz. Sizce ne yapmalıyım? Moralim çok bozuk
Canım hic bozma moralini. Bebek masraflari bi sekilde olur 5degilde 3kiyafeti olur. Marka besigi degilde uygun bi beşiği olur ama olur. Bebek kismetiyle gelir zaten sen hic canını sıkma

Arkadaşlar bu kadar önemli bir konuda emin olmadan yorumlar yapmanız çok yanlış. Sırf bu konuya yazmak icin foruma üye oldum, konu sahibi yanlis bilgiye dayanip gidip yanlis bir sey yapmasin diye. Konu sahibi artik asgari ucretli ve sigortali bir iste calissaniz da krediniz kesilmiyor. Yönetmeligin ilgili maddesi bu sekilde degisti. Ama asgari ucret almaniz gerek daha fazla degil. Yonetmelik m.9/1.c bu yasagi duzenliyordu. Linkini verdigim resmi gazetede yayinlanan kanunla bu kisim yururlukten kaldirildi:this HTML class. Value is http://www.resmigaze
Yani sigortali bir ise girip calisabilirsiniz! Lütfen bilmedigimiz konularda daha dikkatli olalim arkadaslar! Sonucta insanlar sizin yonlendirmelerinize gore islem yapabilirler!

Kaynağı sağlama bilgi için teşekkürler.

rihannaa rihannaa
Anneniz zaten şimdilik hamile, bebek hemen doğacak değil. Mayıs bittiğinde tam zamanlı çalışırsınız eylül e kadar. 3 ay güzel bir süre.
Sonra da part time devam edersiniz. Okulu bırakmayı hiç düşünmeyin.
Anneniz anladigim kadariyla ağır hamilelik geçiriyor, ondan pek bir iş beklemek doğru olmaz. Ama maşallah yasi gencmis, babanız da öyledir büyük ihtimal. Gerekirse babanız ek iş bakacak. Belki gece bekçiligi gibi... bir süre herkes biraz yorulacak.
Ve bebek öyle düşündüğünüz kadar masraflı değil. Anneniz calisiyorduysa o zaman tabiki sarsar ama zaten çalışmıyorsa bebeğin masrafı da çıkar bir şekil.
Bir de bazen oluyor memleket dernekleri falan. Onlar burs için başvurabilirsin. Kyk alman engel değil bu duruma.

Back
X