annem her şeyi esirgiyor

Keske siz uyarsaniz ablanizianneniz icin cok uzuldum. Bir hafta yeter bu sartlarda o maas. Kadin ayin geri kalaninda ne yiyip ne iciyor ki?

Keske siz uyarsaniz ablanizianneniz icin cok uzuldum. Bir hafta yeter bu sartlarda o maas. Kadin ayin geri kalaninda ne yiyip ne iciyor ki?
Ablam kanser olduğu için hiçbirimiz karışmıyoruz. Nasıl istiyorsa öyle yapıyor, müdahale etmiyoruz.
Kirası yok, geri kalan kısmını da ben elimden geldiğince halletmeye çalışıyorum.

Sana iyi gelmeyen ailense, onlarla da arana mesafe koyacaksın biraz.. Saygısızlık yada vefasızlık değil kastettiğim sadece biraz mesafe.. Madem evlisiniz, kendi çekirdek ailenizle meşgul olun ve bir süre uzak durun.. Bize çok garip geliyor ama hiç ihtiyacı olmasa da evlatlarından sürekli beklenti halinde olan ebeveynler var.

Neden tek kalmak büyük sorun olur çok özel bir konu değilse?

Çok özel bir konuymuş, söylemiyor
Kocam beş kuruş vermeden bıraktı gitti, annem de beni aç bırakıyor dan daha özel ne olabilir acaba? Gerçi böyle söyleyince de kızıyor ama aha buldum kocası FBI ajanı, gizli operasyonda yurtdışına çıkarken adresi ortaya çıkar da rehin mehin alırlar diye kadını annesine yolladı ama giderken para bırakmayı unuttu. Kv de karşı tarafın ajanı olduğu için kadına yemek vermemek ve kombiyi kısmak suretiylsdffggfds anca bu olur yani

Çok zor bir durum. Orada ne kadar süre vakit gecireceksiniz. Para katkisı yapmazsanız annenin sizin ustunüze çok gelecek gibi duruyor.

Çalışma imkaninız varsa calişin, esiniz maddi yardımda bulunabilir. Hatta eşiniz maddi yardım ederse 1 +1 esyalı daireye cıkın eviniz kırsalda falansa. Pek ayrinti cermemişiniz cok yorum yapamadim o nedenle. Çok zor ama boyle bur anneyle cocukluk ve gençliginiz zor gecmiştir..bu kadar cimri insanla egitim hayatini dahi ilerletemez insan

Hayır benim cidden anlamadığım ne yapalım yani biz? Evine gitmiyor sebebini söylemiyor, bence evine gitmemesinin sebebi eşinin para vermemesi ya da ikisinde de para olmaması, kadına para ver giderlere katkı sağla, e benim param yok, çalışmak gibi bi planı da yok, olumlu şeyler yazın depresyona giricem demiş, şey dememizi istiyordu bence, canım annen o, sana bakmak zorunda, istediğin gibi takıl orda en doğal hakkın, anneni de görmezden gel boşveeeeeer ye iç yat

Cimrilik ve paragözden çok ,narsist gibi geldi bana.cimri şu bu olsa ne eve alır ne de aldığını yemeyenkıyamaz.Ama annen aldığını bi güzel yiyor.

Git evinde kal o zaman öğretmenler başka meslekten insanlar vs vs ne köylerde ne evlerde kalıyorlar sen neden yapamayasın ki??

ahhaaa komplo teorileri ders 1 e hoşgeldinizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…