sen çalışıyormusun..?
ben senin yerinde olsam annemi evime alırım ne işe gönderirim nede ayrı bir yer tutarım...
evet canım ben çalışıyorum.bende öyle düşünüyorum bir ay falan benim yanımda kalır ama sürekli kalamazki.bu durumda bekar olmayı ve annemle hayatımı gecirmeyi isterdim ama yeni evliyim 10 aylık.onun için annemin sürekli bende kalması zor biraz.bir de kardeşim gelecek askerden o zaman da sıkıntı olur.
allah yardım etsin annene..
bizdede var seninkinden binbeteri...
allah ıslah etsin onları...
sen çok iyi düşünmüşsün...
eşinle konuş bencede..
kardeşinde gelince daha rahat ederler...
tabiiki kim istemez ki kalmasını ama eşinde anlayışla karşılarsa en azından kardeşin gelene kadar çok iyi olurdu..
Allah yardımcısı olsun annenin...
bir ara namaza filan başlamıştı nasıl sevinmiştim işi gücü emeklisi hiç bir yararı yok kadına ama en azından dedim alkol almıyor artık eziyeti olmaz ama huylu huyundan vazgecmiyor.40 gün kılmıs ondan sonra parayı bulunca yine alkol.valla anlatsam baba olduguna filan inanmazsınız da beterin beteri var deyip sabrediyordu annem birde benim evlenmemi bekliyordu babasız kız demesinler filan diye işte yoksa ben lisedeyken çok dayağını yedim anneme yalvarırdım ayrıl şu adamdan kurtulalım diye o hep beni düşünerek ayrılmadı ama şimdi kardeşimin askerden gelmesini bile bekleyemeyeceğini hayatının zindan oldugunu söyledi.
açıkca söylemek gerekirse çok sıcak bakmaz eşim önceden öylesine takılmıstım annemlerde burdan ev alsalar alt katta onlar üst katta biz oturruz filan demiştim de cok yakın iyi olmaz gibilerinden bişey söylemişti.
çok çok iyi anlıyorum seni....
eşin anlayış gösterir inşallah bu duruma...
katlanmasın babana artık yazık..
annemde aynı kızkardeşim var bekar o evlensin sonra diyo...
belki o zamanlar babanla geleceğini düşündüğü için o şekilde söylemiştir..
kardeşim gelene kadar yanımızda kalsın sonra ev tutarız dersin...
gerçi annende damadını yeni yeni tanıyor ve pek rahat olmaya bilir..
en doğrusu o şekilde olması sanırım..
Kardeşim sandım seni bi an, durumumuz o derece benziyor yani maalesef
Biz 5 kardeşiz ama abimin eşi misafirliğe bile kimseyi istemez, 3 te ablam var ikisi aile binasında oturuyor..
En müsait benim yanım gibi geliyor ( Bende 7 aylık evliyim bu arada )
Eşimde bende çalışıyoruz evde kimse yok zaten daha rahat eder diye düşündüm yeni olduğumuzdan öyle kolu komşuda tanımıyoruz.
Çok üzgünüm söz nişan düğün herşeyi burnumdan getirmesi bir yana sadece annem vardı ona bile hala zulüm edebilmesini anlayamıyorum
Çevre faktörü de ayrı bir dert ama kim ne derse desin O'nu babam olarak ben seçmedim neticede..
Ve annem yıllarını verdi en çok desteğe ihtiyacı varken babam bile olsa onu ezmesine izin veremem !
Allah annenin yar ve yardimcisi olsun.Benim babamda yillarca alkol kullandi,bize bir zarar vermesede annemi cok uzdu.Yillar sonra akli basina geldi,simdi mukemmel es olmaya calisiyor.ama annemin gencligini en guzel yillarini heba etti.cok zor durum gercekten.
İnşallah öyle olur.. Benim abim çok iyi niyetli biridir eşide çıngıraklı yılan, bi tiyatro yapar abimi inandırır herşeye..
Annem oraya oyurmaya bile gidemez , gelirse abim gelir annemlere düşün..
O yüzden ben ablamlarla da konuştum dün yeter artık annem katlansa bile ben katlanamıyorum en ufak birşey olursa atla taksiye bana gel anne dedim. Eşime anlattım kısmen , o yüzden rahatça kalabilirsin gündüz kimse yok ve alt kat üst kat akrabada değil. Kimseye bi açıklama yapmak zorunluluğun yok ben her zaman senin arkandayım dedim ağlamaklıAllah razı olsun kızım dedi, O vardı diye pek konuşamadı annem.
Babam olacak bostan korkuluğuna gelince nişanda bana takı takmamakla beraber herkese beni rezil etmesi bir yana nişanın ertesi günü anneme takıları sormuş, annemde huzursuzluk çıkmasın diye en azından bir kısmını verecekmiş ki ben duydum aldım. Dedim yeter ya çeyizime bir iğne almıyo nişanda takı takmayıp beni rezil ediyo ben birde ona madalyamı takacağım ? Bunlar benim çeyiz param. Sonra ne mi oldu evden kovuldum.. Neyse daha fazla bahsetmek istemiyorum yanaklarım ıslandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?