Annem için çok üzülüyorum ...

Bende şimdiye kadar yansıtmadım , dün ağlayınca eşim duydu mecburen anlattım o da kısmen

' Araları iyi değil babam yaşlandıkça çekilmez oluyor

Ben haksızlığa gelemeyen biriyim , babam bile olsa buna izin vermem dedim

Ablamların binası eltisi kaynansı bilmem kim dolu , hepsi meraklı annem orda rahat etmez dedim

Şu an boşanma derecesinde birşey olmayabilir ama olurda öyle olursa ben annemi yanıma almak isterim

Senin içinde bi sakıncası yoksa tabi ? ' dedim .

Yok dedi ne sakıncası olacak üzülme. Sağolsun

Biraz olsun o bakımdan rahatladım

Ama tabi ne olursa olsun etraf hep konuşacak bu yaştan sonra boşandılar, zaten oğlu da annesine bakmıyor kızlarında kalıyor vs. derler . Desinler ben umursamam ama annem öyle şeyleri çok takan biri

dün eşimle konuştum anlattım olanı biteni.mantıklı cvplar verdi ama beni tatmin etmedi.annem için bi çözüm üretemedik.
eşim onların sorunlarına dahil olmamamız gerektiğini yetişkin insanların kendi sorunları çözmesini gerektiğini,annem eğer boşanırsa olayların daha kötü olacağını ve en kötü çözümün şu durumda boşanmak oldugunu söyledi.eger boşanırsa baban zarar verebilir annene de kardeşine de dedi.burda iş bulma fikrine hiç sıcak bakmadı.2 kişi calıstıgımız halde anca geçiniyoruz annen tek başına yapamaz kardeşim gelecek beraber kalırlar dedim bütün sorumlulugu kardeşime attıgım için de kızdı o cocuk askerden gelecek 5 yılda kendi hayatını düzene anca koyacak iş bulacak işini garantileyecek ondan sonra da evlenecek belki gelin istemeyecek anneni o evlendikten sonra annen ne yapacak, buralara geldikten sonra memlekete dönemez ona nasıl çözüm bulacaksın dedi.kaldım.maddi acıdan baktı buraya gelmesi ona en kötü 5-10 milyara mal olacak 2 ay işsiz kalsa kira ,faturalar ne yapacak dedi.eşim de askere gitmedi henüz askere gittiğinde muhtemelen bende kayınvalidemlerin yanına gidicem eşim gelene kadar o zaman annen burda ne yapıcak filan dedi
babanın sorunu alkolse eger annen onu öyle kabul edecek yapacak başka bişeyi yok oturup konusacaklar içtiğin zaman eve gelme,benim huzurumu kacırma ne yaparsan yap diyecek olacak bitecek vs dedi ..

dün eşimle konuştum anlattım olanı biteni.mantıklı cvplar verdi ama beni tatmin etmedi.annem için bi çözüm üretemedik.
eşim onların sorunlarına dahil olmamamız gerektiğini yetişkin insanların kendi sorunları çözmesini gerektiğini,annem eğer boşanırsa olayların daha kötü olacağını ve en kötü çözümün şu durumda boşanmak oldugunu söyledi.eger boşanırsa baban zarar verebilir annene de kardeşine de dedi.burda iş bulma fikrine hiç sıcak bakmadı.2 kişi calıstıgımız halde anca geçiniyoruz annen tek başına yapamaz kardeşim gelecek beraber kalırlar dedim bütün sorumlulugu kardeşime attıgım için de kızdı o cocuk askerden gelecek 5 yılda kendi hayatını düzene anca koyacak iş bulacak işini garantileyecek ondan sonra da evlenecek belki gelin istemeyecek anneni o evlendikten sonra annen ne yapacak, buralara geldikten sonra memlekete dönemez ona nasıl çözüm bulacaksın dedi.kaldım.maddi acıdan baktı buraya gelmesi ona en kötü 5-10 milyara mal olacak 2 ay işsiz kalsa kira ,faturalar ne yapacak dedi.eşim de askere gitmedi henüz askere gittiğinde muhtemelen bende kayınvalidemlerin yanına gidicem eşim gelene kadar o zaman annen burda ne yapıcak filan dedi
babanın sorunu alkolse eger annen onu öyle kabul edecek yapacak başka bişeyi yok oturup konusacaklar içtiğin zaman eve gelme,benim huzurumu kacırma ne yaparsan yap diyecek olacak bitecek vs dedi ..

eşin annenle aynı şehirde olmak istemiyor...
yani eşin askere gittiğinde niye kayınvalidende kalıcaksın ki annenle kalırsın öyle bir durum olsa...

Bende şimdiye kadar yansıtmadım , dün ağlayınca eşim duydu mecburen anlattım o da kısmen

' Araları iyi değil babam yaşlandıkça çekilmez oluyor

Ben haksızlığa gelemeyen biriyim , babam bile olsa buna izin vermem dedim

Ablamların binası eltisi kaynansı bilmem kim dolu , hepsi meraklı annem orda rahat etmez dedim

Şu an boşanma derecesinde birşey olmayabilir ama olurda öyle olursa ben annemi yanıma almak isterim

Senin içinde bi sakıncası yoksa tabi ? ' dedim .

Yok dedi ne sakıncası olacak üzülme. Sağolsun

Biraz olsun o bakımdan rahatladım

Ama tabi ne olursa olsun etraf hep konuşacak bu yaştan sonra boşandılar, zaten oğlu da annesine bakmıyor kızlarında kalıyor vs. derler . Desinler ben umursamam ama annem öyle şeyleri çok takan biri

canım gercekten üzüldüm senin annenin durumuna da amma velakin olmaz işte annen boşansa ömür boyu kalamazki yanınızda daha sağlam çözümler lazım sen elinden geldiği kadarıyla yardım edersin ama senin evinde sürekli kalamazki ..

eşin annenle aynı şehirde olmak istemiyor...
yani eşin askere gittiğinde niye kayınvalidende kalıcaksın ki annenle kalırsın öyle bir durum olsa...

aynı şehirde olmak istememe gibi durumu yok canım baban rahat bırakmaz buraya gelse rahata kavuşacağına inanıyormusun sen dedi.biliyorum ayrılsalar bile rahat bırakmaz babam.bi tartısmamızdan hatırlıyorum annem boşanacagını filan söylediğinde bu evi de yakarım sizi de yakarım benim kaybedecek hiç birşeyim yok gibi şeyler söylemişti.aslında eşimin söyledikleri mantıklı seyler ama bende şey düşünüyorum aceba gercekten annemi mutlu edebilecek biri olur mu şu yaşına kadar gün yüzü görmedi kadın belki bundan sonra mutlu olur diye düşünüyorum ama bir de aklıma geliyor hadi babamdan da beteri cıkarsa ...

aynı şehirde olmak istememe gibi durumu yok canım baban rahat bırakmaz buraya gelse rahata kavuşacağına inanıyormusun sen dedi.biliyorum ayrılsalar bile rahat bırakmaz babam.bi tartısmamızdan hatırlıyorum annem boşanacagını filan söylediğinde bu evi de yakarım sizi de yakarım benim kaybedecek hiç birşeyim yok gibi şeyler söylemişti.aslında eşimin söyledikleri mantıklı seyler ama bende şey düşünüyorum aceba gercekten annemi mutlu edebilecek biri olur mu şu yaşına kadar gün yüzü görmedi kadın belki bundan sonra mutlu olur diye düşünüyorum ama bir de aklıma geliyor hadi babamdan da beteri cıkarsa ...

annenin mutluluğu babandan ayrılmak olacak ama...
babam annem boşansa rahat bırakmaz etmediği kalmaz diyorsun annen başkasıyla evlense ne olur acaba...:26:
ne kadar zor bir durum..

annenin mutluluğu babandan ayrılmak olacak ama...
babam annem boşansa rahat bırakmaz etmediği kalmaz diyorsun annen başkasıyla evlense ne olur acaba...:26:
ne kadar zor bir durum..

ayyy o da dogru orası hiç aklıma gelmemişti kesin öldürür zaten suç işlemek için yer arıyor gibi .. benim annem de boşansa adamın yüzünü bi daha hiç görmese o kadar huzurlu olacakki ama zor biraz ya babamın ölmesini bekleyecek o da zor cünkü kötüye bişey olmuyor bi de uzun ömür var bunlarda yada yurtdışında iş bulmasını filan bekleyecek ama o da uzak çalışmayı sevmediği için bi yerde 2 aydan fazla çalışamıyor

canım üzüldüm gerçekten
ben farklı şeyler yazacağım malesef kızacak arkadaşlar ama ev üstüne ev olmuyor canım
sen yeni evlenmişsin zaten ayrı sorumlulukların var annen tamamen sana gelse olmaz inan
misafirlik gibi olmaz seninde huzurun kalmaz dahada kötü olur
elbette annen için elinden geleni yap zaten kim yapmazki ama belliki eşinde bu sorumluluğa karşı
ve söylediklerinin çoğundada haklı
hayat şartları zor tek başına annen için dahada zor olacak eğer gerçekten ayrılacaksa ailesinin yanına gitmesi en doğrusu
tekrar evlenmek onun için çözüm değil ayrı bi dert açabilir yeni eşide
hayırlısı hakkınızda

canım üzüldüm gerçekten
ben farklı şeyler yazacağım malesef kızacak arkadaşlar ama ev üstüne ev olmuyor canım
sen yeni evlenmişsin zaten ayrı sorumlulukların var annen tamamen sana gelse olmaz inan
misafirlik gibi olmaz seninde huzurun kalmaz dahada kötü olur
elbette annen için elinden geleni yap zaten kim yapmazki ama belliki eşinde bu sorumluluğa karşı
ve söylediklerinin çoğundada haklı
hayat şartları zor tek başına annen için dahada zor olacak eğer gerçekten ayrılacaksa ailesinin yanına gitmesi en doğrusu
tekrar evlenmek onun için çözüm değil ayrı bi dert açabilir yeni eşide
hayırlısı hakkınızda

çok teşekkür ederim canım evet haklısın gerçekci bakmak lazım olaylara evet o benim annem canım ama nasılki her gelin kayınvalideyi istemezse eşimde cok sıcak bakmıyor.yani eşim kendi ailesiyle bile aynı evde yaşama yanlısı değil çünkü söylediği tek sey biz bir aile olduk herkesin kendi ailesi var tmm o senin annen baban bunlar da benim annem babam onlarda birer aile bizde evlendik ve ayrı bir aile olduk.herkesin problemleri olabilir nasıl ki bizim sorunlarımız oldugunda benim annem babam yada senin annen baban yardım edemezlerse bizde onlara yardım edemeyiz kendi sorunlarını kendileri çözmeliler dedi.

annem ayrılsa bile dedemlerin yanına gidemez.dedem 85lerinde ve hiç varlıgı yok neyi var neyi yoksa bütün hepsini dayıma yedirdiler.ölseler annem yine ortada kalacak.sanırım boşanmak çözüm değil ama başka ne yapıcakki.en iyi yapacagı şey işe girip calısmak ama iş yerlerinde de rahat vermiyorduki kadına içip içip iş yerine gidip rezillik cıkarıp para istiyordu ama y,ne de yapması gereken tek sey bu şimdilik sanıyorum

çok teşekkür ederim canım evet haklısın gerçekci bakmak lazım olaylara evet o benim annem canım ama nasılki her gelin kayınvalideyi istemezse eşimde cok sıcak bakmıyor.yani eşim kendi ailesiyle bile aynı evde yaşama yanlısı değil çünkü söylediği tek sey biz bir aile olduk herkesin kendi ailesi var tmm o senin annen baban bunlar da benim annem babam onlarda birer aile bizde evlendik ve ayrı bir aile olduk.herkesin problemleri olabilir nasıl ki bizim sorunlarımız oldugunda benim annem babam yada senin annen baban yardım edemezlerse bizde onlara yardım edemeyiz kendi sorunlarını kendileri çözmeliler dedi.

annem ayrılsa bile dedemlerin yanına gidemez.dedem 85lerinde ve hiç varlıgı yok neyi var neyi yoksa bütün hepsini dayıma yedirdiler.ölseler annem yine ortada kalacak.sanırım boşanmak çözüm değil ama başka ne yapıcakki.en iyi yapacagı şey işe girip calısmak ama iş yerlerinde de rahat vermiyorduki kadına içip içip iş yerine gidip rezillik cıkarıp para istiyordu ama y,ne de yapması gereken tek sey bu şimdilik sanıyorum

haklısın bence
arkadaşlar diyorlarki al yanına bak elbette bunu her evlat ister ama karşı taraf ve onun aileside müdahil olunca duruma çıkmaza giriyor
her ne kadar iyi olsada hem kayınvalide hemde damat mutlaka biryerde anlaşmazlık oluyor
bazı şeyleri yaşayıp öğreniyor insan sana boş şeyler söylemiyorum yaşanmışlıklar üzerine konuşuyorum
annen için gerçekten çok üzüldüm ama sen aynı zamanda kendi ailenide korumakla mükellefsin
sonuna kadar destek ol annene elbette bu senin evlatlık vazifen ama eşinden onay almayı ihmal etmemelisin
zira o senin can yoldaşın bundan böyle
daha yeni evlenmişsin aile birliğinin sarsılmaması çok önemli bence

haklısın bence
arkadaşlar diyorlarki al yanına bak elbette bunu her evlat ister ama karşı taraf ve onun aileside müdahil olunca duruma çıkmaza giriyor
her ne kadar iyi olsada hem kayınvalide hemde damat mutlaka biryerde anlaşmazlık oluyor
bazı şeyleri yaşayıp öğreniyor insan sana boş şeyler söylemiyorum yaşanmışlıklar üzerine konuşuyorum
annen için gerçekten çok üzüldüm ama sen aynı zamanda kendi ailenide korumakla mükellefsin
sonuna kadar destek ol annene elbette bu senin evlatlık vazifen ama eşinden onay almayı ihmal etmemelisin
zira o senin can yoldaşın bundan böyle
daha yeni evlenmişsin aile birliğinin sarsılmaması çok önemli bence

evet bende isterdim ama dediğin gibi ister istemez cekiniyorum hem eşimden hem eşimin ailesinden zaten sürekli bende kalması söz konusu olamaz ben istesemde olmaz uygun değil çünkü biliyorum.bekar olsaydım işimde olsaydı asla bırakmazdım ama ...
nişanlılıgımda bile evden ayrılıp calıstıgım yerin lojmanında kamayı planlamıstım babamın eziyetleri yüzünden. ben kurtuldum çok şükür binlerce şükür ki eşim mükemmel bir insan.Allah annemin de yardımcısı olsun yapabileceğim bişey yokki ..kardeşime umut bağlıyordum hep askerden gelsin yurtdışına giderse de buralarda iş bulursa da annemi yanına alır kurtarır diye düşünüyodum ama galiba o da zor biraz eşimde sorumlulugu o cocugun üstüne atamazsın falan dedi.galiba hersey yine annemde bitiyor.
sende mi benzer seyler yaşadın yada tanık oldun yaşayan birisine biraz bahsetmek ister misin ?

evet bende isterdim ama dediğin gibi ister istemez cekiniyorum hem eşimden hem eşimin ailesinden zaten sürekli bende kalması söz konusu olamaz ben istesemde olmaz uygun değil çünkü biliyorum.bekar olsaydım işimde olsaydı asla bırakmazdım ama ...
nişanlılıgımda bile evden ayrılıp calıstıgım yerin lojmanında kamayı planlamıstım babamın eziyetleri yüzünden. ben kurtuldum çok şükür binlerce şükür ki eşim mükemmel bir insan.Allah annemin de yardımcısı olsun yapabileceğim bişey yokki ..kardeşime umut bağlıyordum hep askerden gelsin yurtdışına giderse de buralarda iş bulursa da annemi yanına alır kurtarır diye düşünüyodum ama galiba o da zor biraz eşimde sorumlulugu o cocugun üstüne atamazsın falan dedi.galiba hersey yine annemde bitiyor.
sende mi benzer seyler yaşadın yada tanık oldun yaşayan birisine biraz bahsetmek ister misin ?

30 yaşımdayım canım 8 senedir evliyim tam olarak aynı olmasada benzer şeyler yaşadığımız oldu elbette ya da gördük duyduk her neyse işte
kardeşin daha askerde düzen kurması zaman alacak
belki başka şehirde anneni yanına alamayacağı bi iş yapacak elbette sorumluluk kardeşler arasındda pay edilmeli ama o şu an bunun için müsait değilki
evlenmesi zaman alacak bakarsın o zamana kadar annen ve baban düzelir
düzelmesede kardeşin düzeni oturtunca oturur beraberce karar verirsiniz ne yapmanız gerektiğine
hem kardeşinde fikrini ortaya koymuş olur daha sağlıklı bi karar olur
o askerden gelene kadar annen iyi ya da kötü babana katlanmaya mecbur gibi sanki
bazen babaların yapamadığını evlatları yapmak zorunda kalabiliyor
sakın ani kararlar verme iyi düşün daima eşinden öneriler al
ama ona kızma oda kendi yuvasını ve seni korumak zorunda nihayetinde

30 yaşımdayım canım 8 senedir evliyim tam olarak aynı olmasada benzer şeyler yaşadığımız oldu elbette ya da gördük duyduk her neyse işte
kardeşin daha askerde düzen kurması zaman alacak
belki başka şehirde anneni yanına alamayacağı bi iş yapacak elbette sorumluluk kardeşler arasındda pay edilmeli ama o şu an bunun için müsait değilki
evlenmesi zaman alacak bakarsın o zamana kadar annen ve baban düzelir
düzelmesede kardeşin düzeni oturtunca oturur beraberce karar verirsiniz ne yapmanız gerektiğine
hem kardeşinde fikrini ortaya koymuş olur daha sağlıklı bi karar olur
o askerden gelene kadar annen iyi ya da kötü babana katlanmaya mecbur gibi sanki
bazen babaların yapamadığını evlatları yapmak zorunda kalabiliyor
sakın ani kararlar verme iyi düşün daima eşinden öneriler al
ama ona kızma oda kendi yuvasını ve seni korumak zorunda nihayetinde

anladım çok saolun.çok haklısınız biraz önce annemle konustum anlattım biraz evet şimdilik vazgecti boşanmaktan zaten baska da yapabileceği pek birşey yok.kardeşimi de anlattım belki dedim o ista gelmeyi istemeyecek o gelsin sonra kararlar verelim filan dedim kardeşim sevmiyor çünkü isti hayat zor buralarda yaşanmaz filan demişti nişanlıyken beraber gelmiştik kardeşimle ev tuttugumuzda eşya filan getirmiştik.ölsem yine gelmem ben buralara gibi şeyler sölemişti.evet eşim saolsun her durumda cok mantıklı düşünür her zaman mantıktan yanadır.haklısın benimde evime sahip olmam lazım bende kolay kurmadım Allah

anladım çok saolun.çok haklısınız biraz önce annemle konustum anlattım biraz evet şimdilik vazgecti boşanmaktan zaten baska da yapabileceği pek birşey yok.kardeşimi de anlattım belki dedim o ista gelmeyi istemeyecek o gelsin sonra kararlar verelim filan dedim kardeşim sevmiyor çünkü isti hayat zor buralarda yaşanmaz filan demişti nişanlıyken beraber gelmiştik kardeşimle ev tuttugumuzda eşya filan getirmiştik.ölsem yine gelmem ben buralara gibi şeyler sölemişti.evet eşim saolsun her durumda cok mantıklı düşünür her zaman mantıktan yanadır.haklısın benimde evime sahip olmam lazım bende kolay kurmadım Allah

annenle konuşmana ve en azından şimdilik bi karara varmanıza son derece sevindim
için rahat olmasada şimdilik karara varmakta rahatlatmışyır seni biraz zor gerçekten
her yuva zor kurulur elbette kaybetmekse mantıksız düşünmeden atacağın bir kaç adıma bağlı sadece
merak ettim kaç yaşındasın acaba?
Allah yardımcın olsun dilerim
umarım bidaha hiç yaşanmaz böyle kötü olaylar

annenle konuşmana ve en azından şimdilik bi karara varmanıza son derece sevindim
için rahat olmasada şimdilik karara varmakta rahatlatmışyır seni biraz zor gerçekten
her yuva zor kurulur elbette kaybetmekse mantıksız düşünmeden atacağın bir kaç adıma bağlı sadece
merak ettim kaç yaşındasın acaba?
Allah yardımcın olsun dilerim
umarım bidaha hiç yaşanmaz böyle kötü olaylar

evet buna da çok şükür en azından annem bir işe girmek istiyor. para kazanmak bile umrunda değil huzur evinde gönüllü olarak calısmak için basvuru yapacakmış o zaman orda kalabilirim belki dedi. bende sen bilirsin ama ssklı iş olsa daha iyi olurdu filan dedim belki emekliliği filan olurdu ama emeklilik görmüyor gözü o evden cıksın da nere olursa olsun gibi düşünüyor annem 46 babam 47 ben 23 kardeşim 21.zaman aslında cok cabuk geciyor babamın hala 33 yasındaki genc bıyıklı yakısıklı halini hatırlıyorum.o zaman cocuktum ya kötü biri oldugunu bilmediğim için ne cok severdim.birbirlerinin kıymetlerini bilirler zannettim ben evlendim kardeşim askere gitti birbirlerinden başka kimleri varki üzmez annemi zannettim ama yok babam hasta zaten ben onu hep hastalıklı olarak düşündüm çünkü normal bir insan onun yaptıklarını asla yapmazdı.dün aklıma geldi düşünürken.bi tartısmamızda bıcak fırlatmıstı bana Allahtan bıcagın tersi göğsümün arasına vurdu düştü yere, saplandı zannettim.cok deli adam bi kere de kardeşime yemek kaşıgı fırlatmıstı cocugumun alnının ortasına gelmişti baya ağlamıstı.keske bu insan hiç evlenmeseydi hiç bunun cocugu olmasaydı diyorum şükretmeyi hiç bilmedi ne iyi insanlar cocuk istiyor onların olmuyor bu da şükretmek bilmiyor Rabbim saglıklı sıhhatli bi kız bi erkek evlat vermiş ama Allahtan belasını istiyor, bi bulamadıki ...

Babanız olacak adamın geliri var mı ?

Boşanma yoluyla nafaka+tazminat talep edebilir.

yok canım ne geliri Allah aşkına.işi gücü yok emeklisi yok hiç bir yararı yok.parasız kalınca 3-5 gün inşaata filan gider işte eline azcık para gecince ona da gider içki alır.üstelik annemde olanı da alır.annem ilk defa 7 yıl önce başladı çalısmaya o zamanlar 300 lira maas alır evin kirasını öder faturaları öder mutfak masrafını karsılar bi de kalan ne olursa bankaya yatırırdı.gecen seneye kadar calıstı.ben evlenmeden 1 ay önce cıkmak zorunda kaldı ondan sonra da calısmak istemedi zaten sen evleniyosun kardeşinde yok calısıp da koca mı besliycem dedi.7 yıl calısıp biriktirdiğini de benim düğünüme harcadı.5 bucuk milşyar yatak odamı salonumu aldı sağolsun.sevgili babacımda kızım yok olsa herseyi yapmak isterdim gibi edebiyat parcaladı ... ama yatacak yeri yok neler satıp yemediki o kadar paraya alacak olsa kac ev alırdı kim bilir.

aynen öle bencede dogru olnbu

canım bende çok isterim bunu ama yazdıklarımı okursan anlarsın.bende yeni evliyim ve eşim çok da sıcak bakmıyor.hani babam olmasa(ölmüş olsa) annem yalnız olsa biliyorum o zaman eşim hiç sorun cıkarmaz hatta kendisi teklif ederdi ama şu durumda doğru olmayacağını düşünüyor ve söylüyor ..

Mutlaka kendince sebeplerin vardır yanına almadığın için
ama şunu merak ediyorum
bu durumda olan eşinin annesi olsaydı ne olurdu

Mutlaka kendince sebeplerin vardır yanına almadığın için
ama şunu merak ediyorum
bu durumda olan eşinin annesi olsaydı ne olurdu

orasını bende düşündüm inan ama soramadım.ama şöyle tahmin ediyorum kayınvalidem egerki boşanmış olsaydı elbetteki yanımıza alırdık çünkü annesi :ssz: bir de büyük kaynım var biraz onlarda biraz bizde kalırdı sanırım ama eminimki eşim asla bırakmazdı çünkü şimdi bile herseyleriyle eşim ilgileniyor o da ayrı bişey zaten yani ilgilensin tabi evladı sonucta ama abisi bişey yapmıyo anladıgım kadarıyla çünkü ne var ne yok eşim hallediyor herseylerini. maşallah eltim 2 gözden aglar yok elde avucta diye ki durumları bizden cok cok iyi yeni evliyiz bi sürü borcumuz oldugu halde onun kadar dert yanamıyorum halime şükrediyorum Allah olana bereket versin diyorum.ne bileyim ben annemden hiç duymadım' yok yok' demeyi hep olana şükrettik.
ama kayınvalidemler ayrılmazlar hem yasları 65 lerde hemde kayınbabamın alkolü yok.o da aynı benim babam gibi işi gücü emekliliği yook ama en azından içkisi yok eziyeti yok.bir de kayınvalidem cok saf bi kadın nasıl desem saflıgı kötü algılanmasın cok kaderci birisi.ilçedeki evleri köy evi gibi anne diyorum şunu alalım bunu alalım herseyine şükredyor istemeyi hiç bilmiyor zaten o kadına da acıyorum.kayınbabamada kızıyorum bi babam bi kayınbabam ! kadınlara hayat yaşatmamıslar

Back
X