Annem için çok üzülüyorum ...

arkadaşlar hepiniz de haklısınız tamam.güzel söylemişsiniz . ben herseyi göze alırım getiririm annemi kardeşimi de razı ederim bir şekilde ama sonrası önemli.kardeşim bi şekilde iş bulur calısır diyelim annemde şimdilik iş bulsa bir şekilde gecinirler.bende elimden geldiği kadar yardım ederim. peki kardeşim evlendiğinde gelin istemezse ne olacak.biraz bende biraz kardeşimde kalır diye düşünsem bu seferde daha yaşlanmadan ordan oraya sürüklenip duracak..eşim askere giderken beni burda bırakmaz biliyorum sonucta o da eşim inatlaşamam ki annemle kalmam lazım diye.onu da gectim hadi askerden sonra memlekete dönersek yani eşimin memleketine annem ve kardeşim burda koskaca yerde kalacaklar o zaman ne yapıcam.kardeşim diyecek bizi sen getirdin buralara kadar sende gittin biz ne yapıcaz diye.yani her türlü cıkmaza giriyorum.sanırım en iyi ilaç zaman.kardeşimin askerden dönmesini bekliycem

Bu kadin senin annen, cok sukur eli ayagida tutuyor. Hem ne demek gelin istemezse??? Yani tamamiyla isi kardesine yikmak istemiyorsundur insaAllah. Ne guzel kardesinde varmis…sorumlulugu ikiniz ustlenirsiniz ne var bunda. Kardesinle evlenen kizda bunu bilerek evlenirse sorun anlattigin kadar olmamali. Durumun icinde olan sensin tabii, biz ne desek bos.

Back