- 20 Kasım 2018
- 13.127
- 48.004
- 598
- 35
Tabii canim. O gunun gecesi aglamaktan gozune uyku girmedi. Forumdan gittiginiz gunden beri kirecli asagi kirecli yukari, zor tutuyoruz. Gercekten cok pişman.Şuursuzsun öl madem diyen biri mi üzülüyor ben şok
Öyle denmez insan olan der ki demekki ne kadar ağrı acı çekiyor da bunu söylüyor ama nerdeeeÖlmek daha iyi diyen birine öl maden nedir
Sakat değil engelli ayrıca sen ne sakatsın ne de engellisin sadece ajitasyon seviyorsunÖyle denmez insan olan der ki demekki ne kadar ağrı acı çekiyor da bunu söylüyor ama nerdeee
Size sakat yaşamak iyi gelebilir bana gelmiyor nerede saygı?
Evet siz de yorumlarınıza her zamanki gibi çok dikkat ediyorsunuz hassastınız dimi dalga geçmezdiniz evet evetTabii canim. O gunun gecesi aglamaktan gozune uyku girmedi. Forumdan gittiginiz gunden beri kirecli asagi kirecli yukari, zor tutuyoruz. Gercekten cok pişman.
Dun gece icip icip aradi beni. Ben nasil bunu yaptim, keske geri gelse, keske saatlerce mr raporu paylasip yorumlasak dedi. Bizimle mutlu degil, derdinden anlamıyoruz. Size baglanmaktan korktu.
Simdi reddedecektir ama gunlerdir gercekten cok uzgun.
cilek.yagmuru bak konu sahibi uyelik iptalinden vazgecmis. Gecen gun uzuluyordun ya, uzun uzun cevap yazmistim ama forumdan gitmis diye
Sakatım demedim zatenSakat değil engelli ayrıca sen ne sakatsın ne de engellisin sadece ajitasyon seviyorsun
Evet kısa yazdım bu anlam çıkıyor çünkü insanlara ağır gelebilir yakın zamanda bu kötü yorumlardan biri kendini öldürdü ama siz ona da gülersinizKısa cevaplarımı bile "şuursuzsun öl" olarak yorumlamış. Uzun yazsam ne anlayacak kim bilir shjkl
Bi daha beni etiketlemezsen sevinirim!!!!!1!!1
Cilek yagmuru benim 5 yillik arkadasim. Bu kadar dalga geçmemi kaldırabilir diye dusunuyorumEvet siz de yorumlarınıza her zamanki gibi çok dikkat ediyorsunuz hassastınız dimi dalga geçmezdiniz evet evet
Ölmek daha iyi diyen birine öl maden nedir
Aynen böyle dediniz madem istiyorsun istediğin olsun duruyor mesajlarınızAy öyle bir şey demedim zaten ya
Deseymişim keşke. Yine iyi niyetimden kaybettiğim bir gün
Totoma pıçağı takacaksin diye korktum, bu kadarcık unlemle yirttiysam iyi ahdhdKısa cevaplarımı bile "şuursuzsun öl" olarak yorumlamış. Uzun yazsam ne anlayacak kim bilir shjkl
Bi daha beni etiketlemezsen sevinirim!!!!!1!!1
Cilek yagmuru benim 5 yillik arkadasim. Bu kadar dalga geçmemi kaldırabilir diye dusunuyorum
Yok merak etmeyin, sizde kimseye üzülecek karakter yok olan zaten öyle konuşamaz dalga geçemez hasta ve üzgün biriyleYazdıklarının gerçek olmadığını itiraf etmene sevindim. Ciddiye alır diye ödüm kopmuştu
Aynen böyle dediniz madem istiyorsun istediğin olsun duruyor mesajlarınız
Ben ölmek istiyorum dedim sanki
Bir gün kaybedebilirsiniz yalnız bu kadar iyilik çok fazla
Gönlünüzden geçeni dilemiştim sizin için. Ben nereden bileyim gönlünüzden geçenin ölmek olduğunu? Müneccim değilim neticede.
Senden korktum kizim. Evimi barkimi biliyorsun.Yazdıklarının gerçek olmadığını itiraf etmene sevindim. Ciddiye alır diye ödüm kopmuştu
Başladık yine75 yaşındaki dedem bir anda kalp yetmezliği olduğunu öğrendi, adamın yüzüne yüzüne “masada kalacan amca” dediler, girdi ameliyat oldu yoğun bakımdan çıktı şimdi dikişlerle serumlarla oturuyor. İnan olsun sizin kadar ağlanmadı yani. Ölücem galiba deyip dua falan ediyordu. Yeterin ya valla
Yok merak etmeyin, sizde kimseye üzülecek karakter yok olan zaten öyle konuşamaz dalga geçemez hasta ve üzgün biriyle
Valla can ümüğüne geldi mi öyle bi ağlarsın kiBaşladık yine
75 yaşımda olsam bende zerre ağlamazdım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?