Annem ile ilişkim:(

Senin ayrı evin yok muydu zaten, akrabaların anahtar istemişti falan. O ne oldu? Unuttun mu yazdığın hikayeleri?
Şuna niye cevap vermiyorsun? “Girmimişim”deme yemeyiz.

Yok şu an gayet iyi çok şükür annem 🙏

Evlatlığımı bilirim çok güzel şeyler yaşattım tatiller yurtdışı seyahatleri güzel geçti ömrümüz beraber inşallah daha da geçer. iyi baktım anneme elimden geldiğince hatta geçen bir akraba dediki ne kadar iyi bakmışsın annen hiç yaşlanmamış:) o da bana çok iyi bakar sağolsun.

ben de seninle eğleniyorum canım sağol valla 🤣
Yapacak daha iyi bin tane şey var ama malum şu an vakit bende çok no problem o yüzden🤣
Konu annenle olan berbat ilişkinden muhteşem anne kız ilişkisine evrildi. İyi bari bir işe yaradı. Kıymetini bil annenin.

Bak Kudr cum çok güzel kollajen tavsiyesi bile aldım hala inanma sen ;) KudrAlobar KudrAlobar
Evet google’a yazıp ulaşabileceğin bilgiyi aldın bravo 😂

Kredi ödediğimi de söyledim ev kredisi araba kredisi. Ve tedavi masrafları seansı 3 bin fizyoterapinin vs. Hele iyi doktor iyi tedavi fiyatlar uçuyor. Milyona yaklaşıyor tedavi masraflarım. Başlarda çok kötüydüm şu an kendi işimi yapabiliyorum çok şükür.
Milyon mu :KK57: Kireçlenme harici bişey olabilir mi bizden sakladığınız. Cem yılmazın replikleri geliyo, Kaynımda da var eveeet ayyyynı kaynım :KK70:

Konu annenle olan berbat ilişkinden muhteşem anne kız ilişkisine evrildi. İyi bari bir işe yaradı. Kıymetini bil annenin.

Evet biliriz kıymetimizi sağol.
Yok maalesef google yazınca çıkmıyor direkt baya güzel bir kollajen daha önce duymamıştım mesela ;) google öyle herşeyi söylemiyor canım özellikle yurtdışından gelen ilaçları vs çıkarmıyor.

Milyon mu :KK57: Kireçlenme harici bişey olabilir mi bizden sakladığınız. Cem yılmazın replikleri geliyo, Kaynımda da var eveeet ayyyynı kaynım :KK70:
peki siz kireçlenmeyi bilmiyor olabilir misiniz acaba:)
Evet öyle maalesef aylardır tedavi görüyorum 8 ay oldu kolay değil tedavi masraflarından anlarsınız belki ne derece olduğunu umarım.

Pardon kaçırmışım o soruyu ayrı evim yok tek evimiz var şu an tedavi için başka şehirdeyiz o konuda açıklamıştım bunu. O ev benim üzerime krediyi ben çektim çünkü.

peki siz kireçlenmeyi bilmiyor olabilir misiniz acaba:)
Evet öyle maalesef aylardır tedavi görüyorum 8 ay oldu kolay değil tedavi masraflarından anlarsınız belki ne derece olduğunu umarım.
Yav he bi siz yaşıyosunuz bi siz biliyosunuz :) Yıllardır bu kadar çok kalmamıştım buralarda fazla geldi bu kadar yükleme bünyeye ben kaçarotti :KK70:
Ay hadi biz kaçtık kadıncağız napıcak :D
neyse şifalar diliyorum.

Psikolog tanı koymaz ki 😌
Tanı koyar kendi kılavuzları var ve tanı koyabilirler ama yetki olarak tanı koyma yetkisi yok. Senden benden ve Kudr dan iyi tanı koyar bir psikolog herhalde :) ama psikolog koyamaz ben koyarım der kk kadınları🤣

Yav he bi siz yaşıyosunuz bi siz biliyosunuz :) Yıllardır bu kadar çok kalmamıştım buralarda fazla geldi bu kadar yükleme bünyeye ben kaçarotti :KK70:
Ay hadi biz kaçtık kadıncağız napıcak :D
neyse şifalar diliyorum.
Teşekkür ederim güle güle :)
İsterseniz nasıl harcandı kalem kalem yazarım🤣

Pardon kaçırmışım o soruyu ayrı evim yok tek evimiz var şu an tedavi için başka şehirdeyiz o konuda açıklamıştım bunu. O ev benim üzerime krediyi ben çektim çünkü.
Yani iki ev masrafı karşılayabiliyorsun. O zaman ayrı eve de çıkabilirsin.

Gerçi annenle aran bal börek oldu son bikaç mesajda. Gerek kalmadı artık.

Yani iki ev masrafı karşılayabiliyorsun. O zaman ayrı eve de çıkabilirsin.

Gerçi annenle aran bal börek oldu son bikaç mesajda. Gerek kalmadı artık.
İki ev masrafı karşılayamam maalesef cepten yedim çünkü birikmişimi harcıyorum. Evde değil ucuz bir apartta kalıyoruz şu an. Evet annemle iyiyiz bu ara çok şükür.

Dizde kireçlenme çevremde neredeyse herkeste var ben dahil. Bence sizin bu denli sıkıntı yaşamanız psikolojik. Vücudunuzu bu kadar dinlemeyin . Durduğunuz yerde debelenmek yerine , bununla en iyi şekilde yaşamaya çalışın. Kimde varsa herkes çalışıyor , alışverişini yapıyor hayatını devam ettiriyor. Evde oturma şansınız var , çalışma mecburiyetiniz olsa ne ağrı kalırdı ne bir şey.
Aynısını yazaktım. Çok genç yaşımda başladı ve 7 senedir var spor yapınca, ağır çalışınca direkt sakatlanıyor vs. Dizi zorlayacak davranışlardan kaçınarak günlük hayata devam edilmeli. Ancak benzer hastalığı olan arkadaşım doktor doktor geziyor en sonunda ameliyat oldu yine istediği şeye ulaşamadı çünkü kafayı buna takmış durumda.

Aynısını yazaktım. Çok genç yaşımda başladı ve 7 senedir var spor yapınca, ağır çalışınca direkt sakatlanıyor vs. Dizi zorlayacak davranışlardan kaçınarak günlük hayata devam edilmeli. Ancak benzer hastalığı olan arkadaşım doktor doktor geziyor en sonunda ameliyat oldu yine istediği şeye ulaşamadı çünkü kafayı buna takmış durumda.

Kafayı taktığı için ameliyat mı ettiler anlamadım?
Evresi nasıl hangi bölgede kireçlenmeniz?
Bende de 15-16 yıldır var ama daha önce konum yok mesela çünkü ağrım yoktu.

Kafayı taktığı için ameliyat mı ettiler anlamadım?
Evresi nasıl hangi bölgede kireçlenmeniz?
Bende de 15-16 yıldır var ama daha önce konum yok mesela çünkü ağrım yoktu.
Benim sol dizde menisküs yırtığı, kist ve kireçlenme var. Bu yüzden efor sarfeden iş veya sporda dizi zorlayacak herhangi bir hareket yaptığımda davul gibi oluyor. Seneler önce fizik tedaviye gittim sonrasında spora başladım. 15-16 senedir varsa size de önerilmiştir seneler öncesinde.
Özel hastanelerde doktorlar eğer ortada bir rahatsızlık varsa ve hasta istiyorsa ameliyata meyilliler ki bana da teklif ettiler ben istemedim çünkü geçeceğine inanmıyorum. Arkadaşım neredeyse her hafta doktora gitti ve doktor istersen ameliyatı deneyelim dedi. Üzerinden 2 sene geçti hala keşke ameliyat olmasaydım bir işe yaramadı diyor.

Benim sol dizde menisküs yırtığı, kist ve kireçlenme var. Bu yüzden efor sarfeden iş veya sporda dizi zorlayacak herhangi bir hareket yaptığımda davul gibi oluyor. Seneler önce fizik tedaviye gittim sonrasında spora başladım. 15-16 senedir varsa size de önerilmiştir seneler öncesinde.
Özel hastanelerde doktorlar eğer ortada bir rahatsızlık varsa ve hasta istiyorsa ameliyata meyilliler ki bana da teklif ettiler ben istemedim çünkü geçeceğine inanmıyorum. Arkadaşım neredeyse her hafta doktora gitti ve doktor istersen ameliyatı deneyelim dedi. Üzerinden 2 sene geçti hala keşke ameliyat olmasaydım bir işe yaramadı diyor.
Bana da önerildi tabiki ama bir dönem bırakmak zorunda kaldım iş vs istediğim gibi spor yeri bulamadım sadece yüzdüm ve üzerine de düştüm birden kötüleşti. Spor olarak ne yapıyorsunuz özelden yazabilirmiyim mr sorucam diğer üyeler dalga geçecek:/

Ameliyat çözüm değil zateb hastalığın çözümü yok. Arkadaşınızın durumu sizden kötü olabilir evreleri var çünkü.

Bana da önerildi tabiki ama bir dönem bırakmak zorunda kaldım iş vs istediğim gibi spor yeri bulamadım sadece yüzdüm ve üzerine de düştüm birden kötüleşti. Spor olarak ne yapıyorsunuz özelden yazabilirmiyim mr sorucam diğer üyeler dalga geçecek:/

Ameliyat çözüm değil zateb hastalığın çözümü yok. Arkadaşınızın durumu sizden kötü olabilir evreleri var çünkü.
Yazabilirsiniz.

Back
X