Annem ile Kaynanamı napsam ?

caroll

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
318
141
303
Merhaba hanımlar ben ve eşim ailelerden uzakta yurtdışında yaşıyoruz eşimin ailesi ile kardeşleriyle aynı binada benim annemlerle de kardeşim aynı yerde oturuyorlar ne zaman Türkiye’ye gitsek bizi diğerlerinden ayırdıklarını her zaman hissetmişimdir aynı yerde yaşadıklarından mı bizim onlara yaşlanınca uzakta olduğumuz için bakamayacagımız düşüncesindemidir nedir sürekli bu ayırımcılığı davranışlarından konuşmalarından da belli ediyorlar yani diğer kardeşlerimizi bizden daha ön planda tutuyorlar, daha düşünüyorlar özellikle annelerimiz neden bunu yapıyorlar anlamıyorum bu arada ben sessiz sakin kimseye karışmayan çocuklarımla kendi halimde biriyim

Nasıl bir ayrım bu bahsettiğiniz acaba? Biraz daha açabilir misiniz konuyu.

Ne olursa olsun yakininda olan insanlar ile paylasimlar cok oluyor..sizi izinden izine goruyorlar..birde hiçbirşeye karismam derken bu hicbirsey nedir..mesela hastalik olur dugun olur d.gunu olur is olur guc olur paylasimlar cogaldikca yakinlik olur..

Mesela
mesala yanlarına gidersem annelerimize çikolata vs alıyorum aynı şekilde kardeşlerimize de alıyorum ama kardeşlerimiz için Yanına hediyelik birşeyler de alıp vermemi bekliyorlar yani onlardan degil de daha çok benden beklenti içinde oluyorlar ben almak zorunda değilim ki gidiyorsam da zaten elim boş gitmiyorum

Saol teşekkür ederim bu arada her konum olduğunda yazıyorsun çok teşekkürler

Beklenti ıcınde olduklarını kendileri agızlarıyla soyledi ler mı?
Yanlarına giderken sadece cıkolata almak az degıl mı?
Cıkolatayi istedikleri zaman yerler. Magnet falan getirin barı.
Sıze sızın gibi davranıyor olabilirler mi?

genelde aralarında sorun olursa karışmıyorum dügün dogumgünü olursa da bizsiz olmaz

Çikolata hediye annelerimize
yok beklenti içinde olduklarını söylemediler ama onları düşündüklerini genelde belli ediyorlar ayırıyorlar anlamında dedim yoksa bir çikolatayla da gitmiyorum anlattığım durum basit bi örnekti sadece

Anladım. Ozaman yine ilk yorumum gecerlı, keyfinize tatilinize bakın.

Valla benim ilkem şu eğer kendinizi bi yerde kötü hissediyorsanız gitmeyin mecbur değiliz değil mi canın ne istiyosa onu yap takma kafana bence bende anneme uzak şehirdeyim 1 haftalığına gitcem dönerken az kaldık diye annemle babamdan trip yiyecem hoş 1 ayda kalsak yine dönerken memnun olmuyolar o yüzden takmayın

Benim ablam da yurt dışında yaşarken her zaman onu daha çok onemserlerdi.
Neden cunki uzaktaymis, az görüyorlarmis, mesela bir şey yapılacağı zaman en basitinden mangal yapalım desek ablan gelince yapalım derlerdi.
Ya düğün demiyorum ki, biz insan değil miyiz, sene de bir gelen insanı bekleyelim.

Yani bence yakınlık uzaklıkla da alakası yok,
şimdi dönüş yaptı, beraber yaşıyorlar.
Durum aynı..

Boşver takma, canları sağolsun.
Ben öyle deyip geçiyorum.

Tşkler sagolun

Sizde de bizim durumun tam tersi olmuş

İnsan yaşı kaç olursa olsun sevgiye ihtiyaç duyuyor değil mi? Bazen müge anlı ya çıkan bir aile olsa karıştırdık yıllar önce deseler diyorum. O dereceyim. Çok soğudum yıllar itibarıyle. Maalesef şu bir gerçek gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor

Anlamayacak bişey yok. Uzaksınız . Paylaşımınız duygunuz maneviyatınız ister istemez zayıf . En basiti sarılmak dokunmak karşılıklı gülmek ağlamak dertleşmek mimik hareketleri birlikte birşeyler yapmak..
Bunların hepsinden yoksunsunuz haliyle yabancılaşıyorsunuz. Bunlar çok normal...

Aynen
aynen de öyle

Yakinda olanlar daha farklı olur bana kalsa evlatlarının birini ayırmam ayni heycanla karşılar davranırım ama herkesin yapısı bir degil bende anlamiyorum bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…