Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

aynen benim yemek odamı kendisine yatak odası yapmayı istiyor

Bu aşamaya kadar geçim için anneniz ne yaptı

Yani birden 12 yaşındaki çocuk mu sıkıntı oldu

Annenin çok önceden kendine düzen kurması lazımdı

İş bulsun 1+1 ev ayarlayın gerekirse ev eşyanızı bölüşün yani yastık yorgan tabak çanak ıvır zıvır kursun kendi düzenini

evet her konu da öyle.
hiçbir özel bir yaşantımız kalmayacak. annem çok diktatör bir kadın birde. müdahale etmek yapısında var

ayrılamayacak annemin 7 yıllık bir borcu var o borç bitene kadar ne yapabilir hiç bilmiyorum
1 yıl diye sizi geçiştiriyor o zaman. Baya baya yanınıza yerleşecek.

Eli ayağı tutuyor çok şükür. Kardeşiniz olduktan sonra borçlanacak kadarda kendine güvenmiş. Pek ala tek yaşamanın yolunu bulabilir. Sonuçta evdeki sayı arttığında sizin giderlerinizde artacak. O parayla destek çıkıp 1+1 ev ayarlanabilir.

kabul etmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim annem çok alınır

Alınsın yani alınmasın diye kendi hayatınızı mı mahvedeceksiniz? "Anne ben seni kabul edersem eşimin ailesini de kardeşini de kabul etmem gerekir önünü alamam. Sana ayrı bir ev tutalım ben destek olurum elimden geldiğince ama bende kalamazsınız" demekten başka çareniz yok. Kendinizi düşünmek zorundasınız. Anneniz zaten size uzun süre küs kalamaz.

ya bir de 1 yıllık evliyim şuan çok güzel giden bir evliliğim var ve çok rahatım her konuda
şimdi öyle olamayacağım tüm rahatım bozulacak bunu da düşünüyorum
rahatınız neden bozulsun ki
anneniz müdahaleci herşeye karışan bir hanım mıdır?
ne biliyim benim annem benimle kalmak istese seve seve kabul ederim
hem bana faydası bile dokunur sağolsun hiç eli kolu duran bi kadın değildir ben işteyken boş oturmaz eminim

Kusura bakmayin da annenizi cok iyi niyetli bulmadim yatak odasini alip gelmek ne demek? Ayrica bir anne sizin evliliginizi ve sizi dusunse bu teklifi yapmazdi. Anneniz bakima muhtac olur ayri seve seve kabul edersiniz ama 1 yillik evliyken yatak odasini alip gelmek ne demek? Sizin hayatiniz sizin evliliginiz kimse size emrivaki yapamaz dilerseniz siz davet edersiniz!

kardeşim ergenlik çağında sinirli ergenlik psikolojisi yaşıyor. babamla annem birkaç yıl önce boşandı. çocuğum yok 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
Annenizin bir işi var mı?Borçlar nasıl ödenecek?Ayrıca kardeşinizin ergenlik sorun ve tavırları sizin evde de devam edecek.İster istemez eşiniz şimdi kabul etse bile ilerde sorun olma ihtimali çok yüksek.Hem anladığım kadarıyla sizde kendi düzeniniz bozulsun istemiyorsunuz haklısınız da.

Tek başına yaşayan çalışan bir kadın olsaydınız annenizin teklifi kabul edilebilirdi.Ama annenizin ailesi varken sizde kalması kalması garipsenebilir.Eşinizin ailesi bile laf edebilir.Sizin kararınız ama tabiki rahat bir süreç yaşamazsınız.

yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var

Yaşım 39

Hiçkimse ile birlikte yaşayamam

Gayet genç işi de varmış

Ne yapacak sizde

Yani amacı ne

Eşin kardeşine Çeki düzen mi verecek kulağını mı çekecek

Küçük bir ev tutsun eşyalı

Kendine alacağı yatak odasının parasına bir süre oturur sonrasında da çalışır kazanır gerekirse el atılır

Net ol söyle gel sana ev bakalım diye başka konuşmaya

ya ub konu benim evliliğimi çok etkileyecek zaten.
ben böyle bişey istemiyorum çünkü tüm yaşantım yerle bir olacak. Şuanda eşimle çok rahatız ama o zaman öyle olmayacak malesef evet kardeşim ergenlik çağında anneme ne diyeceğim hiç bilmiyorum ama bence onun düşünmesi gerekirdi

bu akşam yaşadığım şehre gelecek onunla nasıl konuşmalıyım
Ben sana elimden geldiği kadar destek olurum. Eşimde bişey demedi kalabilirler dedi ama ben onuda düşünüyorum. Ben olsam kayınbabamla rahat edemem. O da senle edemez ama söyleyemiyo. Bizim yakınımızda bi ev tutalım sana de bence. Yeni evliyiz bizde kendi düzenimizi yeni oturtuyoruz de. Seni düşünüyosa anlaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…