- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
aynen benim yemek odamı kendisine yatak odası yapmayı istiyorBir de yani 1 sene kalacakları da meçhul. Anneniz yatak odası almayı falan düşünüyor, bildiğin yerleşip gitmeyebilirler de sizden. Dediğim gibi benim durumum çok iyi olsa da yanıma almam, ayrı düzen oturtsunlar diye destek olurum en fazla.
evet her konu da öyle.Annene kardeşine ayrı ev açmaları için destek ol. Maddi manevi yardımcı ol. Ama evine kabul etme. Eşin gelmesinler diyemez belki ama 1 yıllık evlisin. Tüm düzenin evliliğin alt üst olur. Başbaşa oturup yemek yiyemeyeceksin tv izleyemeyeceksin. Eşin rahatça şortunu giyip oturamayacak. Zor durum.
aynen benim yemek odamı kendisine yatak odası yapmayı istiyor
1 yıl diye sizi geçiştiriyor o zaman. Baya baya yanınıza yerleşecek.ayrılamayacak annemin 7 yıllık bir borcu var o borç bitene kadar ne yapabilir hiç bilmiyorum
kabul etmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim annem çok alınırYok, kesinlikle kabul etmeyin derim ben onlar 1 seneyle kalmazlar.
Kendi evinde diken üstünde duracak eşiniz yani. Kestirip atmalısınız ev ev üstüne olmaz diye.evet her konu da öyle.
hiçbir özel bir yaşantımız kalmayacak. annem çok diktatör bir kadın birde. müdahale etmek yapısında var
yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi varbence doğru değil. hsta olsa olabilirdi bence kv ve annen içinde geçerli hasta vs olurlar kalırlar ama sağlamken ev üstüne ev bende şahsen zorda kalmadıkça istemezdm
kabul etmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim annem çok alınır
yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
rahatınız neden bozulsun kiya bir de 1 yıllık evliyim şuan çok güzel giden bir evliliğim var ve çok rahatım her konuda
şimdi öyle olamayacağım tüm rahatım bozulacak bunu da düşünüyorum
kabul etmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim annem çok alınır
bu akşam yaşadığım şehre gelecek onunla nasıl konuşmalıyımKendi evinde diken üstünde duracak eşiniz yani. Kestirip atmalısınız ev ev üstüne olmaz diye.
Annenizin bir işi var mı?Borçlar nasıl ödenecek?Ayrıca kardeşinizin ergenlik sorun ve tavırları sizin evde de devam edecek.İster istemez eşiniz şimdi kabul etse bile ilerde sorun olma ihtimali çok yüksek.Hem anladığım kadarıyla sizde kendi düzeniniz bozulsun istemiyorsunuz haklısınız da.kardeşim ergenlik çağında sinirli ergenlik psikolojisi yaşıyor. babamla annem birkaç yıl önce boşandı. çocuğum yok 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
ya ub konu benim evliliğimi çok etkileyecek zaten.Annenizin bir işi var mı?Borçlar nasıl ödenecek?Ayrıca kardeşinizin ergenlik sorun ve tavırları sizin evde de devam edecek.İster istemez eşiniz şimdi kabul etse bile ilerde sorun olma ihtimali çok yüksek.Hem anladığım kadarıyla sizde kendi düzeniniz bozulsun istemiyorsunuz haklısınız da.
Tek başına yaşayan çalışan bir kadın olsaydınız annenizin teklifi kabul edilebilirdi.Ama annenizin ailesi varken sizde kalması kalması garipsenebilir.Eşinizin ailesi bile laf edebilir.Sizin kararınız ama tabiki rahat bir süreç yaşamazsınız.
Ben sana elimden geldiği kadar destek olurum. Eşimde bişey demedi kalabilirler dedi ama ben onuda düşünüyorum. Ben olsam kayınbabamla rahat edemem. O da senle edemez ama söyleyemiyo. Bizim yakınımızda bi ev tutalım sana de bence. Yeni evliyiz bizde kendi düzenimizi yeni oturtuyoruz de. Seni düşünüyosa anlaması lazım.bu akşam yaşadığım şehre gelecek onunla nasıl konuşmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?