Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

Annemdir basimin tacidir ama ne yalan söyleyeyim ben yapamazdim galiba.Allah saglik versin elden ayaktan dusmedikce beraber yapamam sanirim.çunku annemin herseye karismak ve heryere gelmek istemesi gibi huylari vardir.sanada tavsiye etmem bide yeni evliymissin

Sizin apartmanda yakınınızda ev tutmayı teklif edin. Hem elinizde üstlerinde olur. Yemeğe çaya gelirler siz gider yardım edersiniz. Böyle böyle idare edilir ama diğer türlü bana pek mantıklı gelmiyor herkesin bir düzeni var.

benim anneminde öyle huyları var.
ve kendi evimde rahat edemem yani. bunu da belirteyim.

Hastalık kendine yetememe gibi bı durumu yok sanırım.Ev ev üstüne mümkün değil olmuyor.Annenize çok açık ve temiz incitmeden anlatın bu durumu.Hem onların hemde sizin rahatlığınız ve mutluluğunuz için size yakın bir yede ev tutsun ve kendi düzenini kursun.Çekinmeyin rahat olun en mantıklı yol bu.

senle kardeş olabiliriz

hahahaaa
aynı annemı anlatmışsın çünkü

aynen benim yemek odamı kendisine yatak odası yapmayı istiyor
bu kadar da olmaz!!
tamam annedir tabi atılmaz baş üzerinde gezdirilir

bide çıkamayacak diyorsunuz sormuyor musunuz 1 yıl sonra ne gibi bir planın var anne diye
çalışıyor mu anneniz çalışamaz mı yaşı kaç?

yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var

ev ev üstüne olmaz ayrıca destek veren arkadaşları anlamıyorum erkeğin annesi yapsa bu teklifi yerden yere vurulurdu..

ergen kardeşinle eşinle arada kalırsın annen çalışıyormuş eşyalarınızı bölüşürsünüz.. babanızda bir nafaka bağlar

Yani burada eşin ailesi için bu tür konular açılınca herkes net reddet diyor,bana pek uygun gelmedi.Ne kadar kv ve annem arasında uyum,destek,karakter farkı olsa da bu kadar yeni evlilikte kimle olursa olsun,ev ev üstüne olmaz.Bugün eşin olur der yarın zaten borcun stresi,karısıyla rahat rahat oturamamak,kardeşinin ergenlik dönemi falan gözüne batar,kimsenin huzuru kalmaz.Sen de hem arada kalan hem de kimseye yaranamayan olursun.
Evlat olarak elbet annene destek olman gerekir,ayrı bir ev açın ona size yakın olan.Elinizden gelen maddiyatı sağlayın,sık sık gidin ama bence kesinlikle aynı ev olmaz.

Anneden anneye, aileden aileye değişir bunun kararı.

Benim annem gelsin diye yalvarırım mesela. Çünkü gelince tüm yüküm azalacak.

Anneniz çalışıyor mu bir geliri var mı? Önemli olan bu. Kendi başlarına eve çıkıp idare edemezler mi?

Gerçekten ev üstüne ev olmuyor. Üstelik dominant karakterliymiş anneniz, başka çözümler bulmaya çalışın bence, sonuçta herkes önce ayrı evi, düzeni olsun ister. Yani umarım anneniz de.

ayri duzen oturtacak durumu yoksa eger annemide hatta ayni durumda olsa kaynanamida alirdim yanima bize gelmeyecekte kime gidecek ama ayri bir hayat kuracak durumu varsa duzenimi bozmam

Kadının ayrı ev açacak parası olsa açardı.Kimse damadıyla aynı evde kalmaya bayılmaz.Annem de kayınvalidem de olsa başımın üstünde yerleri var ki zaten bir sene sonra çıkacağını söylemiş.Para konusuna gelince Allah kardesinize ve annenize kapınızı açtığınız icin eksiltmez coğaltır merak etmeyin. “Düzenim bozulur,ben kabul etmem”diyenleri vicdanlarindan öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…