benim anneminde öyle huyları var.Annemdir basimin tacidir ama ne yalan söyleyeyim ben yapamazdim galiba.Allah saglik versin elden ayaktan dusmedikce beraber yapamam sanirim.çunku annemin herseye karismak ve heryere gelmek istemesi gibi huylari vardir.sanada tavsiye etmem bide yeni evliymissin
Hastalık kendine yetememe gibi bı durumu yok sanırım.Ev ev üstüne mümkün değil olmuyor.Annenize çok açık ve temiz incitmeden anlatın bu durumu.Hem onların hemde sizin rahatlığınız ve mutluluğunuz için size yakın bir yede ev tutsun ve kendi düzenini kursun.Çekinmeyin rahat olun en mantıklı yol bu.ya ub konu benim evliliğimi çok etkileyecek zaten.
ben böyle bişey istemiyorum çünkü tüm yaşantım yerle bir olacak. Şuanda eşimle çok rahatız ama o zaman öyle olmayacak malesef evet kardeşim ergenlik çağında anneme ne diyeceğim hiç bilmiyorum ama bence onun düşünmesi gerekirdi
Annemdir basimin tacidir ama ne yalan söyleyeyim ben yapamazdim galiba.Allah saglik versin elden ayaktan dusmedikce beraber yapamam sanirim.çunku annemin herseye karismak ve heryere gelmek istemesi gibi huylari vardir.sanada tavsiye etmem bide yeni evliymissin
bu kadar da olmaz!!aynen benim yemek odamı kendisine yatak odası yapmayı istiyor
yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
Bunu isteyen erkeğin annesi olunca herkes tepki veriyor. Aynı şey bence farkı yok.
Hahah zor yaa 3 senelik evliyim daha eşimle tatile gidemedik her sene annemle gittik napim kirmak istemiyorum plan yapiyo kendi.eşimde öyle saolsun cok seviyo annemi kiramiyoruz ama basbasada kalamiyoruz.senle kardeş olabiliriz
hahahaaa
aynı annemı anlatmışsın çünkü
İmzanız mükemmelVallahi kesinlikle aynı şey değil..
Kayınvalide ile Anne arasında birlikte yaşama arasında çok fark var :)
Kız anneleri çok daha anlayışlı ve yapıcı olabiliyorlar.
Vallahi kesinlikle aynı şey değil..
Kayınvalide ile Anne arasında birlikte yaşama arasında çok fark var :)
Kız anneleri çok daha anlayışlı ve yapıcı olabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?