- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Hahah zor yaa 3 senelik evliyim daha eşimle tatile gidemedik her sene annemle gittik napim kirmak istemiyorum plan yapiyo kendi.eşimde öyle saolsun cok seviyo annemi kiramiyoruz ama basbasada kalamiyoruz.
Kesinlikle geri gelmeyecek biliyorum.ama ne bilim ya evlendigimizin farkina varmalari lazim artik.mesela bu sene tatil plani yapiyoruz esimle diyorum annem gelmek isteyeck yine kesin kuser diyorum oda diyo ben konusurum bu sene yalniz gidicez diye.resmen izin aliyoruz cocuk gibi.bu gunler geri gelmeyecek biliyorsun
sen ondan önce davranıp plan yapacaksın ve söyleyeceksin ,
bir kaç sene önce arkadaşlarımızla yılbaşı planı yaptık
benım burnamdan getirdi neymiş biz ailecek kutlamıyormusuz kendi başıma plan yapıyormusum
ne yapacaktım yaa dedim kocam böyle istiyor dedim
kocan istemez yılanın başı sensın , sen istesen başka plan yapmazsın dedi ,
ağlaya ağlaya yılbaşı kutladım , ama gitmedim de
şimdi hersene o arkadaslarımla plan yapıyorum hemde 1 ay önce konuşup praogram yapıyorum ,
Bunu isteyen erkeğin annesi olunca herkes tepki veriyor. Aynı şey bence farkı yok.
Kesinlikle geri gelmeyecek biliyorum.ama ne bilim ya evlendigimizin farkina varmalari lazim artik.mesela bu sene tatil plani yapiyoruz esimle diyorum annem gelmek isteyeck yine kesin kuser diyorum oda diyo ben konusurum bu sene yalniz gidicez diye.resmen izin aliyoruz cocuk gibi.
Bekar olsam canim feda ama evlilikte kabul etmem degil edemem bir defa esim kabul ettim desede (belliki sizin hatriniz buyuk)ayni seyi istese annesi kardesiyle oturmayi ben ne dusunurum onun empatisini yaparim (egri oturup dogru konusalim ask sevgi es hatiri icin kabul edilsede duzen degisiyor kimsenin isine gelmez) sonra annemle rahat taklasan didsen bir yapim varsa ona kizip ese yansitmaktan korkarim, kaldiki evlilik yeri gelir az ses yukselir annem var diye siyleyemediklerim sustuklarim ilerde farkli yansir iliskime diye korkarim esimle basbasa planlarimda kim nerde kalacak nasil olacak organizasyonu bile sikinti olur yrn annen arkadas getirse caya cagirsa esin razi gelmese al sana arada kalma durumu en basit ornek gerekirse taki tuku ne varsa bozdurur esimdende musade ister bir duzen kurarim onlara mevzu yanlizliksa yakindada tutarim evi ama ev ev ustune olmaz ayrica kendime yatak odasi takimi bakiyorum kismi itici geldi banaŞimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Konu sahibinin annesi dominantmış galiba.bende cifte standart hakkimi kullandim bu konuda. insanin kendi annesi baska kv baska.
ben annemden tiksinmezdim mesela- hayatinin son aylarinda ben baktim zaten bebek gibi. kvye yapamazdim. annemin huylarina aliskindim ki zaten beni büyüten, egiten kadin oldugu icin fazlada yadirgancak bir karakteri yokdu (bana göre)
kv resmen yabanci bir kadin benim icin- aynisi degil yani.
erkekler fazla umursamiyor bu konulari. benim anneannem yillarca bizde kaldi- babam cok severdi kaynanasini. kendi annesi gelip gitmezdi bile bize
Konu sahibinin annesi dominantmış galiba.
anneniz o borcu yaparken size mi sordu? Ben kabul etmem şahsen, nasıl ki k.validemizi kabul etmiyoruz annemizi de etmemeliyiz.ayrılamayacak annemin 7 yıllık bir borcu var o borç bitene kadar ne yapabilir hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?