Arkadaşlar babamdan kalma küçük bir miras vardı ,annemler o dönemde kullandı ,sonra veririm parasını dedi şuan 10 yıl önce düşen parayı teklif ediyor (10 yıl önce 5000 TL idi şimdi 5000 hatta daha az bir para) ben zaten ihtiyacım olsada dillendirmiyordum ..O parayla o zaman annem kendi üstüne onuda ekleyip kredi çekip ev aldı ..( babam yok 4 kardeşiz ,kardeşimin biri engelli)..SİMDİ SORUM SU annem diyorki o parayı verim evden hak alma sen ve engelli kardeşim ( evin kredisi abimin malul emekli maaşıyla ödendi) 3 kardeşin katkısı olmadı..annem diyorki 2 kardeşe birakacam ( 2 Side evli çocukları var )..senin kocanın evi var demek istiyor ( tek kızım )...şimdi bana babamdan kalan 10 yıl önceki parayı vermeyi teklif ediyor ,benim için önemli değil ama engelli kardeşimide düşünmüyor anneme birşey olsa( Allah geçinden versin sokakta kalabilir ,çünkü 2 evli kardeş evi satar muhtemelen)..benden imza istiyor ilerde mal almayacağima dair ..çok uzgun ve kirginim konu parada değil bu ayrıntıyı hesaplayıp beni baştan savip ,abimi yok saymasi , üstelik TE abime toplum içinde değer veriyor gibi görünüyor ama aslında gelecek TE onu sokağa atacak resmen..ne yapsam bilemedim ,siz olsanız ( annemi uzup kırmadan ne yapmalıyım sizce?)