- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Hata yaptığı icin olmek istemiyor bence su an hayatindaki insanla görüşmesine annesi onay vermediği için kızmış. Annesini hakli buluyorum ben çünkü arkadaşın mantığı şu ,nasilsa eski erkek arkadasimla birlikte oldum ve su anki sevgilim bunu biliyor,bununla da olabilirim ama annem izin vermiyor . Bu nasil makul olabilir kiKiz hata yapriginin farkinda ve ölmek istiyor. Bide yorumlara bakin. Resmen intihara tesvik ediyorsunuz ...
Oo ben yanlis anladim o zaman galibaHata yaptığı icin olmek istemiyor bence su an hayatindaki insanla görüşmesine annesi onay vermediği için kızmış. Annesini hakli buluyorum ben çünkü arkadaşın mantığı şu ,nasilsa eski erkek arkadasimla birlikte oldum ve su anki sevgilim bunu biliyor,bununla da olabilirim ama annem izin vermiyor . Bu nasil makul olabilir ki
Ben pisman oldugu icin intihar etmek istedigini anladimHata yaptığı icin olmek istemiyor bence su an hayatindaki insanla görüşmesine annesi onay vermediği için kızmış. Annesini hakli buluyorum ben çünkü arkadaşın mantığı şu ,nasilsa eski erkek arkadasimla birlikte oldum ve su anki sevgilim bunu biliyor,bununla da olabilirim ama annem izin vermiyor . Bu nasil makul olabilir ki
Ben pisman oldugu icin intihar etmek istedigini anladim
Yok pişman degil sanırım yani hic pisman gibi yazmiyor aksine "nasilsa onunla birlikte oldum,su anki sevgilim de bunu biliyor,eh o da erkek sonuçta ister birlikte olmayı..." mantığına bağlamış yetmemis gitmiş anasina anlatmış bu fikirlerini,kadın da haliyle kiziyor kullandirtma kendini diyor çünkü bu kizimiz kendi istediği için degil sirf evlenmek için koz olarak sunuyor cinselliği.
Aaah ahhh egitim iste bunun icin sart.
zor durundayım diye başlik gerilemistir sayfasi biraz..konu kapanmis..hangi konu o??
Anneniz bakire olmadığınızı biliyor mu ? Kusura bakmayın şuan sevdiğiniz adam değil bence anneniz adınızı çıkaracak gibi duruyor.Şu durumda kızım zaten büyük acılar çekti Allahım inşallah bu ilişkisi evlilikle tamamlanır mutlu olur demesi lazım.
her önüne gelenle yatıyor , annesi onu korumaya çalışıyor haklı olarak
ne evliliği yaşı daha 20
Konu sahibimi herkesle yatıyor..Sen nerden biliyorsun. Yavrum herkesle de olmaz hastalık kapcan.
Biri beni aydınlatsın kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?