- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Siz bu kafada iyi bile yaşamışsınız:) ve hala yaşıyorsunuz değil mi? :))Bir hata yapmissin ki bence hata yani..Unut olmus bitmis bundan sonraki iliskilerinde de yatmayıver evlenmeden..
kim ne derse desin cok normallestrilse bile burda olsun canım nolcak amaaan canın istemis yapmissin diyenler kendi kızlaŕı 18 yasinda biriyle sevissin ayrılsın isterler mi acaba..
ben geri kafaliyim galiba ama her yorumda nolcak canim denmis de kızın ruh hali ortada olan olmuş iste ..
herkes burda fikrini soyleme ozgurlugune sahip üslubuna dikkat et..bana gore yanlis sana gore dogru olabilir ...Siz bu kafada iyi bile yaşamışsınız:) ve hala yaşıyorsunuz değil mi? :))
Siz bence bi ölüsünüz ve gömeniniz yok!
Amaaaannn çok namuslusun kız sen, sen çoluğuna çocuğuna bak, erkek çocuğun varsa yada olursa ona çok iyi bak dizimin dibinde onun bunun kızına sarkmasın emi!!!!
Kız ne yazmış cevaba bak ya. Ne oldu tatmin mi oldun namuslu insan!
Boş kafa diyecem başkada sözüm yok!
Nokta (.)
Ben burada annenizde kötü bir niyet göremiyorum. Ayrıca geçmişteki ilişkinizde beni kullandı demişsiniz. Eğer sizi kullandığını düşünüyorsanız, şimdiki ilişkiniz içinde daha temkinli olmanızı söylemek istiyordur anneniz. Bakire olmamanız her sevgili olduğunuz kişi ile rahatça ilişkiye girmenizi gerektirmez. Bende annenizle aynı fikirdeyim. Yaş itibari günümüz gerçeklerini göremeyecek pozisyondasınız. Maalesef ki erkekler bu durumunuzu fırsat görecek yapıdalar. Eğer bu kişiyi seviyorsanız cinsel ilişkiye girmeyin. Hiç bir anne evladının kötü olmasını istemez. Kendinizi evliliğe saklayın derim.hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Bakire olmadığını alnına dövme mi yaptirdin?hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
hangi konu o??Bizim ulkemizde bekaret onemli bir kere yapan kızı bin kere kullaniyorlar..
Diger konuda okuyun iste sevmis birlikte olmus
ciplak fotograflarini cektirmis
sonuc sevgilisi kızı baska erkeklerle birlikte oldurup oturup izliyor tehdit de hazır ciplak fotonu kucuk ilcede yasayan ailene gosteririm...
kiz 1 senede kac tanimadigi adamla yatmis acaba..Polise gidemeyecek kadar korkak malesef..
Hala devam edin canım yatsin nolcak ki cani kimi ne zaman isterse yapsin o isi sonucta namus yurekte oluyor mahremiyet de yurekte oluyor ..Bacak arası nedir ki yani... siz boş kafalı olmayın dolu kafalı olun yaşayın cinselliği ...Nokta(.)
bende okudum öyle bir konu ya konu başlığı neydi hatrlamıyorum amahangi konu o??
seninle ciddi düşünmüyorsa cinsellik yaşadıktan sonra çok geç olur yine acı çekersin olan sana olucak ona evet dersen seninle zaten ciddi düşünmez orospu der vs diyor ben onunla aynı fikirde değilim ama mutlu olamıyorum bu yüzden hep içime şüphe düşürüyor ve sevdiğim adama sürekli güvensizlik yapıyorum henüz arada birşey yaşanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?