- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
erkek arkadaşımla konuştum izin verdi ikna ettm o sadece başıma bir iş gelmesinden korktu hepsi buydu yani bazı kişiler çok büyütmüş sevgim bana çok deger veriyor ve beni seviyor ayrılmak kolay değildir hiç bir zaman neyse birdahda da burda bi konu paylaşmayacağım zaten
erkek arkadaşımla konuştum izin verdi ikna ettm o sadece başıma bir iş gelmesinden korktu hepsi buydu yani bazı kişiler çok büyütmüş sevgim bana çok deger veriyor ve beni seviyor ayrılmak kolay değildir hiç bir zaman neyse birdahda da burda bi konu paylaşmayacağım zaten
kafayı yemek üzereym galiba artık insanlarla konuşmaya konuşmaya konuşmayı unuttm bir tek sevgilim sadece kimsem yok oda yo kzaten su anda burda tek arkadaşım bile yok sürekli evdeyim sürekli bu genç yaşımda annemle tartıştık bugun sen bi genç kızsın dedi bu ne dedi kendini eve hapsettin gir bi işe çalış o zaman dedi böyle oturmayla nereye kadar napmayı düşünyüyorsun dedi bak konuşmayı bile unutmuşun kızım dedi olurmu böyle dedi arkadaş cevren bile yok dedi tek başınasın evde bütün gün boyunca dedi benim bile bir işim var dedi ama yok sen dedi böyle dedi psikoljin bozulur dedi çok haklıydı kızlar ama gelin görün ki erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor napacağımı bilmiyorum eve kapalıyım ne bir arkadaşım ne gideceğim kimsem var hiç kimse kızlar mal gibi hissediyorum kendimi su anda bunları yazarken bile aglıyorum annemde üzülüyor bu durumuma ama ben napacağmı bilmiyorum erkek arkadaşım kesinlkle izin vermez evde de kafayı yerim böyle gider herhalde bu durum
cevap vermeyecektim ama verecegim özellikle o tepkili yorum yapanlara .! 1. cisi bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez istediğim gibi yaşarım evet ben sevgilimden izin alıyorum oda benden ortak bir karar buluyoruz bu da kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez .! ben memnunum halimden sadece cevrem olmadığı için sıkıldım hepsi bu o da arkadaşlarm ünvv. olduğu için 2. cisi annem benim gibi bir evladı olduğu için benimle gurur duyuyor siz kimsinizde beni küçümsüyorsunz kimsiniz siz be ? herkeze sözüm değil onlark endilerini iyi biliyor siz sütten çıkmış aş kaşıksınız değil mi yok seviglinden ayrıl yok su yok o ben annemden sonra dünyada mutlu eden 2 insan sizin demenizlime ayrılacam evet ben dar görüşlüyüm var mı bir itirazı olan bu sizi hiç mi hiç de ilgilendirmez gelelim iş konusunda evet onunda izni olması gerekiyordu ve oldu ondan izin aldım için hiç kimse beni küçünseyemez aşagıyalamaz benm hayatım böyle anladınız mı ? bizde böyle ben memnumm halimden birdaha asla bu siteye girmeyecem asla siz mükemmelsiniz harikasınız kusursussuzunz peh neyse daha fazla birşey diyemecem degmez o beni küçümseyenler önce kendilerine baksınlaryazık yazık
cevap vermeyecektim ama verecegim özellikle o tepkili yorum yapanlara .! 1. cisi bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez istediğim gibi yaşarım evet ben sevgilimden izin alıyorum oda benden ortak bir karar buluyoruz bu da kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez .! ben memnunum halimden sadece cevrem olmadığı için sıkıldım hepsi bu o da arkadaşlarm ünvv. olduğu için 2. cisi annem benim gibi bir evladı olduğu için benimle gurur duyuyor siz kimsinizde beni küçümsüyorsunz kimsiniz siz be ? herkeze sözüm değil onlark endilerini iyi biliyor siz sütten çıkmış aş kaşıksınız değil mi yok seviglinden ayrıl yok su yok o ben annemden sonra dünyada mutlu eden 2 insan sizin demenizlime ayrılacam evet ben dar görüşlüyüm var mı bir itirazı olan bu sizi hiç mi hiç de ilgilendirmez gelelim iş konusunda evet onunda izni olması gerekiyordu ve oldu ondan izin aldım için hiç kimse beni küçünseyemez aşagıyalamaz benm hayatım böyle anladınız mı ? bizde böyle ben memnumm halimden birdaha asla bu siteye girmeyecem asla siz mükemmelsiniz harikasınız kusursussuzunz peh neyse daha fazla birşey diyemecem degmez o beni küçümseyenler önce kendilerine baksınlaryazık yazık
Gerçekten içten bir şekilde üzüldüm ben senin için. O kadar saplantı haline getirmişsin ki ilişkini insanlar sizi internet üzerinden bile ayırmaya çalışıyor sanıyorsun. Kimse sana nolur sevgilinden ayrıl diye yalvarmadı. Söylenen şey ''sen olmak istediğin kişi ol, sevgilin senin kaderinse senin olmak istediğin kadını da sever''di her zaman. Ama sen kendin olmak değil sevgilinin fantezilerindeki iyi kız arkadaş olmak istiyorsun ve herkes fantezilerinden sıkılır. Seninki sıkıldığında kişiliğin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?