annem ne kadar kızdı bu halime bende artık kendimi bir garip hissediyorum kızlar. :(

Sen ANNEN'i dinlemiyorsan..
Bizimi dinliceksin..

Senin tek isin konu acmak keyfine göre..
Vede sevgilinden baskasini dinlememek

annene kulak vermelisin bence. hem yazılanlarıda göz önüne al. belki de sevgilinle konşup onunda istediği izin verdiği hemde seni sosyalleştirecek bi iş bulup anneninde onunda gönlünü yapabilisin. senin içinde iyi olur.

benim kocam-babam-annem hiçbiri çalışma hayatım hakkında söz sahibi olamazlar bana göre hele hele sevgilim ç bile diyemez sen nası bu hakkı ona verebiliyorsun izin alma gibi bir durum olamaz ki izin vermedi diyorsun , kendine gençliğine yaazık etme derim açık açık konuş seni bu şekilde kısıtlamalara gitmemeli. hem ömrünün sonuna kadar yanında olabileceğinin garantisini kim verebilir ki jherşey güzel güllük gülistanlık diyelim ölüm var kalım var, sen kendine yetmeyi bil sonra hepsi olur

Boşverin siz annenizi, sevgilinizin sözünü dinleyin.

Nede olsa emir demiri keser.

Bir dakika...

Sadece çalışma / çalışmama durumundan bahsetmiyorum.
Yaşantınızla ilgili her değişiklik, her hamle, her isteği, her şeyi kapsıyor düşüncelerim

Anne baba izin verir ya da vermez.
Büyük kardeşler belki...
Bana pek uymasa da eşin de izin vermeme hakkı olabilir.

Ama erkek arkadaş!!!!

Böyle bir şey olamaz.

Bugün var yarın yok olabilecek konumdaki insanların hayatınıza müdahale etmelerine nasıl izin verebilir siniz?

Son düzenleme:

Adi üstünde sadece erkek arkadasin yani ne nisanlin nede kocan. Sen kendi kararlarini kendin veremiyor musun?

Bence bi sirkelen kendine gel ya, sen önce kendin icin yasiyorsun. Psikolojik olarak iyi degilsen, erkek arkadasina da hayrin olmaz
illerde iliskinizede.

o Yüzden erkek arkadasini dinlemeyi birak da, mutlu olucagin bir ise gir farkli ortamlara gir.

sen sıkıntıdan kk ya sarmışsın açtığın konulara baksana..

lütfen sevgilinden ayrıl,bi iş bul,annenin sözünü dinle

ve kk hatunlarını bi rahat bırak

sen erkek arkadaşının söznü dinle boşver. hayatını evde geçir. kimseyle konuşma. arkadaş edinme. yoksa erkek arkadaşın ayrılır senden. naparsın sonra?
ama bu arada erkek arkadaşın çalışsın6 tabi. arkadaşlarıyla da gezsin tozsun gününü gün etsin. hayatını yaşasın.

şaka mısınız siz?

nemünasebet canım..
kocan değil baban değil ne alaka yani çalışmana izin vermiyomuş....
daha sevgiliyken ipleri bu kadar verdiysen eline vay ki vay....
annen haklı....

İşine gelene cevap ver işine geleni es geç oh ne ala memleket
Senin gönlün sevgili erkeğinin sözünden dışarı çıkmamakta zaten o zaman bize niye soruyorsun burda insanları boşuna meşgul ediyorsun.
Sen kır dizini sevgilinin yanında otur hadi bakalım

Bu kadar erkek bagımlı olmayın be canım.
Kocan olsa bile yine karşı çıkardım ama baban değil kocan değil nasıl üzerinde bu kadar hak iddia edebiliyor.
Yarın öbürgün namerde muhtac duruma düşersen o bakacak mı sana? Garantisini vermiş mi?
Ne münasebet

Ben bile kendi hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum bazen, erkekler naapsın..
Aaah melek kocam benim yazık sana
Allah hakkında hayırlısını versin..

çalışma adam istemiyor ya. evlen hatta onla. ve bir 30 yıl sonra seni başkası için terkettiğinde yada Allah korusun vefat ettiğinde, kal ortada. elinde bir işin olmadan. o zaman görürsünüz anyayı konyayı. yaşamak için paraya ihtiyaç duyduğunuzda
birde ailende o zaman yanınızda olmadığında..
elin adamına nasıl güveniyorsunuz anlamam.adam maçoluk yapsın.erkeklik taslasın.,saçma sapan yasaklarla hemde ,sizde evet desin.
yazık annenize. kızım çalışsın üretsin eli ekmek tutsun,ilerde kimseye muhtaç olmasın diye uğraşsın didinsin,sonra bir maço bozuntusu gelsin,çalışmayacaksın evde otur diye emretsin,o kızda kabul etsin bu abuk yasağı. uzay çağında,2013 e girerken genç kızlarımızın bu yasakları kabul etmesi ,beni dehşete sürüklüyor. anı yaşamak iyi güzel ama bunun yaşlılığıda var unutmayın.

Üniversitede böyle bir arkadaşım vardı ilişkide çocuk ne derse onu yapıyordu.
Hatta bi keresinde malum öğrenciyiz bankamatiğe para çekmeye gitmiştik toplu halde. Kız tam parasını çekerken arkadan çocuk geldi çocuk bunun saçından bi tuttu benden habersiz ne diye dışarı çıkıyorsun diye herkes şok

Kızın elinden tuttuğu gibi evine götürdü. Neymiş şaka yapıyormuş onun tarzı buymuş aynen böyle dedi kız

Zaten herşeyi kabullenmiş etmiş saygı desen zerrresi yok. Sonra ne mi oldu tipik son tabikide çocuk kızı terketti dikkat edin kız değil çocuk

ALLAH ım şu erkek arkadaşlarının kölesi gibi yaşayan kızları anlayamıyorum, en yakın arkadaşımla bu konu yüzünden aram açıldı erkek arkadaşı izin vermedi diye
düğünüme gelmedi yaa 1 yıl olacak hala konuşmuyorum böyle bi bahaneyi hayatta kabul edemem

erkek arkadaşımla konuştum izin verdi ikna ettm o sadece başıma bir iş gelmesinden korktu hepsi buydu yani bazı kişiler çok büyütmüş sevgim bana çok deger veriyor ve beni seviyor ayrılmak kolay değildir hiç bir zaman neyse birdahda da burda bi konu paylaşmayacağım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…