Annem ne yapmaya çalışıyor?

Of annenize üzüldüm, kendisi şu an evliliğinden pişman olduğu için, damat adayını kendisi seçmeye çalışıyor, zor durum, allah yardımcınız olsun.

Of annenize üzüldüm, kendisi şu an evliliğinden pişman olduğu için, damat adayını kendisi seçmeye çalışıyor, zor durum, allah yardımcınız olsun.
KESINLIKLE. çok doğru söylediniz durum tam olarak bu...diger arkadaşlar farklı yere çekti ancak durum bu..

Annenizin psikolojik sorunları var. (Hakaret etmeye çalışmıyorum, gerçeği söylüyorum.)
18 yaşındaki kızına internetten 29 yaşında bir adam bulması bir de her gün ağlaması normal değil zira.

Canım kusura bakma annen bildiğin ergen ya

Zaten psikiyatra gidiyor kullandığı ilaçlar var.panik atak vs..bilemiyorum lafam çok karışık...dua edin..

Hahaha anneniz çok hoşmuş valla
emin olun hiç öyle değil. Artık evde tek bırakmaya korkuyorum, okula gittiğimde falan evde kalıyor ya kendi kendine ağlıyorsa diye.allahım yardım eder inşaallah kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermez dağına göre kar verir..

Cok pardon konu sahibi ama aklıma direkt Firdevs yöreoğlu, ednan bey ve Bihter ziyagil üçlüsü geldi valla konunuzu okuyunca

Cok pardon konu sahibi ama aklıma direkt Firdevs yöreoğlu, ednan bey ve Bihter ziyagil üçlüsü geldi valla konunuzu okuyunca
o kadar basite indirgenecdk bir durum değil. Çocuk varlıklı değil.lise mezunu.bir su işletmecileri mi ne varmış.ama annem kalbi temiz diye tutturdu.kendinin düştüğü hataya düşmemi istemiyor.anlatabildim inşallah.

Hahahh çok iyi ya Allah sabır versin.. güleceğim yoktu güldürdün vala gece gece.. ama sen anneni kırma bi tanış dışarda bi yerde.. baktın oluru var hemen evlenmezsin eğitimine devam edersin.. canın ne zaman istiyorsa o zaman evlenirsin..

Ben varlıklı olduğuna vurgu yapmadım ki. Benden önce bir kaç kişi yorum yapmış annenizin asıl kendisinin hoşlandığından onların dediği şeyi söyledim. Siz diziyi izlemediniz galiba

buluşmak isteyip umut vermek istemiyorum.annemde bir buluş diyor ama.öyle işte.

Konuşmalarına göz atın faceyi açıp annenizde yanınızdayken.
Ne konuşmuşlar da bu denli güvenmiş yakıştırmış sizi daha iyi anlarsınız.

Hani kac senedir tanidigi komsu oglu olur gozune kestirir kizimi mutlu eder diye anlarim da facebooktan damat bulmak ne ya. Hem o herif nasil biri ki annesi yasinda biriyle muhabbet ediyor hic yasiti yok muymus? Anneniz de o herifte tuhaf.

Babaniz biliyor mu durumu?

Herşeyi anladım da facebook tan damat adayı aramak da nesi

Kizina netten koca bulmaya calisan bi annenin duygu somurusune kanmayin

Evladi gibi seviyormus ne demek
acaba seni o kadar seviyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…