- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Of annenize üzüldüm, kendisi şu an evliliğinden pişman olduğu için, damat adayını kendisi seçmeye çalışıyor, zor durum, allah yardımcınız olsun.Merhabalar.
Direk dalıyorum konuya. Annem yaklaşık 6-7 ay önce facebook kullanmaya başladı. Ama bayağı kaptırdı kendini, oradan da bir genç ile tanışmış 29 yaşında. Bayağı konuşmuşlar işte annem benden falan bahsetmiş, akılları sıra aramızı yapmaya çalışacaklar. Neyse annem bana bunu söyler söylemez sinirlendim sen nasıl tanımadıklarınla böyle konuşursun falan çocuğu bayağı araştırdım öyle yamuk yapacak biri gibi durmuyor. Neyse annem her fırsatta bana diyor ki çok iyi çocuk şöyle böyle çok mutlu eder gel bir tanış. Çocuk dediği de benden 11 yaş büyük. Ben 18 yaşındayım çocuk 29.olmaz diyorum anlamıyor artık her yalnız kalışımızda bu konuyu açıyor. Facebook hesabını kapattık, 2 gündür de ağlıyor ben onu evladım gibi sevmiştim şimdi ölmüş gibi oldu falan. Her okuldan gelişimde odama geliyor ağlıyor. Zaten babamla evliliği pek iyi değil,kendisi severek evlenmiş şu an pişman benimde aynı hataya düşeceğimi sanarak şimdiden yön vermeye çalışıyor,önceden de ağlıyordu ama gelipte benim odamda böyle ağlamıyordu. Ya cidden artık annemden soğumaya başlıyorum, her her fırsatta bu konu açılıyor. Ki benim hedefimde hemende evlilik yok yüksek lisans falan yapmak istiyorum evlilik aklımın ucundan geçmiyor. Daha da kötüsü annem o kadar kaptırmış ki yarın bir gün kendi sevdiğim beyi getirsem tanıştırsam sevmeyecekmiş gibi. Çok bunaldım gerçekten....
KESINLIKLE. çok doğru söylediniz durum tam olarak bu...diger arkadaşlar farklı yere çekti ancak durum bu..Of annenize üzüldüm, kendisi şu an evliliğinden pişman olduğu için, damat adayını kendisi seçmeye çalışıyor, zor durum, allah yardımcınız olsun.
Anne sonuçta o, yavrusu deyim yerindeyse kurda kuşa yem olmasın diye kendince önlem almaya çalışıyor ama izlediği yöntem yanlış.KESINLIKLE. çok doğru söylediniz durum tam olarak bu...diger arkadaşlar farklı yere çekti ancak durum bu..
Canım kusura bakma annen bildiğin ergen yaMerhabalar.
Direk dalıyorum konuya. Annem yaklaşık 6-7 ay önce facebook kullanmaya başladı. Ama bayağı kaptırdı kendini, oradan da bir genç ile tanışmış 29 yaşında. Bayağı konuşmuşlar işte annem benden falan bahsetmiş, akılları sıra aramızı yapmaya çalışacaklar. Neyse annem bana bunu söyler söylemez sinirlendim sen nasıl tanımadıklarınla böyle konuşursun falan çocuğu bayağı araştırdım öyle yamuk yapacak biri gibi durmuyor. Neyse annem her fırsatta bana diyor ki çok iyi çocuk şöyle böyle çok mutlu eder gel bir tanış. Çocuk dediği de benden 11 yaş büyük. Ben 18 yaşındayım çocuk 29.olmaz diyorum anlamıyor artık her yalnız kalışımızda bu konuyu açıyor. Facebook hesabını kapattık, 2 gündür de ağlıyor ben onu evladım gibi sevmiştim şimdi ölmüş gibi oldu falan. Her okuldan gelişimde odama geliyor ağlıyor. Zaten babamla evliliği pek iyi değil,kendisi severek evlenmiş şu an pişman benimde aynı hataya düşeceğimi sanarak şimdiden yön vermeye çalışıyor,önceden de ağlıyordu ama gelipte benim odamda böyle ağlamıyordu. Ya cidden artık annemden soğumaya başlıyorum, her her fırsatta bu konu açılıyor. Ki benim hedefimde hemende evlilik yok yüksek lisans falan yapmak istiyorum evlilik aklımın ucundan geçmiyor. Daha da kötüsü annem o kadar kaptırmış ki yarın bir gün kendi sevdiğim beyi getirsem tanıştırsam sevmeyecekmiş gibi. Çok bunaldım gerçekten....
emin olun hiç öyle değil. Artık evde tek bırakmaya korkuyorum, okula gittiğimde falan evde kalıyor ya kendi kendine ağlıyorsa diye.allahım yardım eder inşaallah kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermez dağına göre kar verir..Hahahaanneniz çok hoşmuş valla
o kadar basite indirgenecdk bir durum değil. Çocuk varlıklı değil.lise mezunu.bir su işletmecileri mi ne varmış.ama annem kalbi temiz diye tutturdu.kendinin düştüğü hataya düşmemi istemiyor.anlatabildim inşallah.Cok pardon konu sahibi ama aklıma direkt Firdevs yöreoğlu, ednan bey ve Bihter ziyagil üçlüsü geldi valla konunuzu okuyunca
Ben varlıklı olduğuna vurgu yapmadım ki. Benden önce bir kaç kişi yorum yapmış annenizin asıl kendisinin hoşlandığından onların dediği şeyi söyledim. Siz diziyi izlemediniz galibao kadar basite indirgenecdk bir durum değil. Çocuk varlıklı değil.lise mezunu.bir su işletmecileri mi ne varmış.ama annem kalbi temiz diye tutturdu.kendinin düştüğü hataya düşmemi istemiyor.anlatabildim inşallah.
buluşmak isteyip umut vermek istemiyorum.annemde bir buluş diyor ama.öyle işte.Hahahh çok iyi ya Allah sabır versin.. güleceğim yoktu güldürdün vala gece gece.. ama sen anneni kırma bi tanış dışarda bi yerde.. baktın oluru var hemen evlenmezsin eğitimine devam edersin.. canın ne zaman istiyorsa o zaman evlenirsin..
Zaten psikiyatra gidiyor kullandığı ilaçlar var.panik atak vs..bilemiyorum lafam çok karışık...dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?