- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Istese de dınleyemez annemden bılıyorum kısın su tv nın sesını derdı hep. Bı yastan sonra kafa kaldırmaz malesef. Mesaj at sor bakalım ne dıyecek madem bu kadar onemlı muzıkbabanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleri
Hayır, kafası kaldırmaz.babanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleri
annemde der hep hiç kafam kaldırmıyor diyeIstese de dınleyemez annemden bılıyorum kısın su tv nın sesını derdı hep. Bı yastan sonra kafa kaldırmaz malesef. Mesaj at sor bakalım ne dıyecek madem bu kadar onemlı muzık
bir kere nişan atmış evlenmemiş yani çocuk vs yokAdamin coluk cocuk filan var mi?
kaç sene çıkmıştınız?
Amca demeyeydin iyiydi.+1 Babandan yeterince ilgi mi gormedin acaba adam annenle yasit. Biraz aglarsin gecer. Millet 30 yillik kocasindan bosaniyor acayip abartmissiniz. Amcanin aglamasini anliyorum ama...
yolun basında bitmiş zaten sevgi yokmuş ki...cok uzun değil bizim ilişkimiz ama hala arıyormu dersen evet arıyor mesajlar atıyor babaanesı arıyor annesı arıyor gel dıye ama yapamıcamı belırttım onlara
bir kere nişan atmış evlenmemiş yani çocuk vs yok
yolun basında bitmiş zaten sevgi yokmuş ki...
Bacım kurban olayım git evlen . Kim ne derse "yaaaa ama şöyle yaaa ama böyle " demişsin . 24 yasındayım 41yasında birine amca derin ben kaldıki babam 46 yasında . Sevgiliniz kırk yaşındayken 20yasundaki daha ergen sayılabilecek bir kızla sevgili olmuş . Kusura bakmayın ama bu bana iğrenç geldi . Aranızda bildiğin yaş farkı değil kuşak farkı var . Düşünsenize siz doğduğunuzda adam 17yasında sizi elinizden tutup gezdirebikecek yaşta . 10-11yasa kadar belki ama 17gercekten çok . Ve herkese burun kıvıracaksanız konu acmasaydınız keşke insanlar size kendi doğrularını söylüyor .
Ağzıma geldi demek istemedim . Hay ağzına sağlıkelınden tutup değil kucagına alıp pıspıslayarak gezdırıcek durumda adam
annemin yas farkı haricinde bir endişesi yok
seksenler mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?