annem nedeniyle tartıştık?

babanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleri
Istese de dınleyemez annemden bılıyorum kısın su tv nın sesını derdı hep. Bı yastan sonra kafa kaldırmaz malesef. Mesaj at sor bakalım ne dıyecek madem bu kadar onemlı muzık

babanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleri
Hayır, kafası kaldırmaz.
50'den sonrasında genelde rahat etme peşindeler. Rahat bir koltuk, iyi yemekler ve huzur.
Hadi çekelim deri ceketleri, atlayalım motora şehir şehir gezelim kafasında değil babam ve yaşıtları. Hiçbirini elektronik müzik dinlerken falan da görmedim.
Genellemek zor ama istisnalar da kaideyi bozmaz demişler. Genç gibi yaşayan orta yaşlı oranımız pek düşük maalesef.
Ve şu anda farazi konuşuyoruz, sizin sevgiliniz de babamların kervanına katılabilir ki yüksek ihtimal. 10 yıl neleri götürür o adamdan, büyük risk yani.

Yas farki, kültür farki, din farki... Asiksan gözüne görünmez zaten. Biz ne desek bos, aranizdaki iliskiyi kimse bilemez.
Belkide hersey cok güzel olur.

Ama! herkes gider, anne kalir. Hic kimse icin anneni ezip gecme. En cok bunun icin pisman olursun.

Gerisi de, yasanacagi varsa yasanir zaten...

Bacım kurban olayım git evlen . Kim ne derse "yaaaa ama şöyle yaaa ama böyle " demişsin . 24 yasındayım 41yasında birine amca derin ben kaldıki babam 46 yasında . Sevgiliniz kırk yaşındayken 20yasundaki daha ergen sayılabilecek bir kızla sevgili olmuş . Kusura bakmayın ama bu bana iğrenç geldi . Aranızda bildiğin yaş farkı değil kuşak farkı var . Düşünsenize siz doğduğunuzda adam 17yasında sizi elinizden tutup gezdirebikecek yaşta . 10-11yasa kadar belki ama 17gercekten çok . Ve herkese burun kıvıracaksanız konu acmasaydınız keşke insanlar size kendi doğrularını söylüyor .

bir kere nişan atmış evlenmemiş yani çocuk vs yok

Kocamla aramda 11 yaş var aşktan ölerek evlendim hala da çok seviyorum ancak; başta önemsiz görünen şeyler sonraları batmaya başlıyor. Sevgiliyken rock barlardan çıkmazdık hiç yaşının adamı değil derdim, hep o bana ayak uydururdu şimdi benim ayak uydurmamı fasıl yapan amcaların takıldığı mekanlara gitmek istiyor.. Arkadaşları akranı olduğu için ne arkadaşlarıyla ne de onların eşleriyle uyumu ve sohbeti yakalayamıyorum. Benim arkadaşlarımla da o uyum sağlayamıyor. Ve bir kaç arkadaşın dediği gibi kafam kaldırmıyor muhabbeti de cabası haftasonu şunu yapalım dersin dinlenelim çok yorulduk. Uzun vadede kıskançlıklar başlıyor zira enerjiksin ve enerjine yetişemedikçe kısıtlama oluyor. Ben gelecek için fazlaca plan yaparken onun beklentisi emekli olmak ve torun torba evde oturmak. Bunu anlaman için evlenmen lazım o zaman da çok geç olacağını unutma. Şahsi fikrim evlenme zaten yaşın küçük ve anneni dinle

yolun basında bitmiş zaten sevgi yokmuş ki...

yooo bızde hala sevgı var ama ben baskın bır aıleyle yapamam eger sevgı olmasaydı evet suan aramazdı yazmazdı kalkıp gelmezdı ve aılesıde hıc aramazdı evet ben ıstıyormuyum ıstıyorum sevgılımden yana sıkıntım yoktu ama aılesı kendılerıne bır kole arıyorlardı ve benım son 1 ayda ne yasadıgımı bılmedıgın ıcın bu sekılde yorum yapıosun o yuzden bundan emın olamazsın

elınden tutup değil kucagına alıp pıspıslayarak gezdırıcek durumda adam

Bir kaç sene sonra başlar aşırı kıskançlıklar. Sen gencecikken eşin orta yaşa girecek. Ondan sonra başlasın sorunlar.
Resmen çocuğu yaşındasın.
Annen haklı. Şimdi üzülürsün belki ama evlendikten sonra çoookkk pişman olursun.

Yakın bi arkadaşım böyle yaş farkı biriyle evlendi. O zaman hepimiz dedik anlamadı. Şimdi boşandılar. Çünkü adam çocuk istedi kız gezip tozmak istedi olmadı, kızın hayatında ilk yaşadığı şeyleri adam bilmem kaç kere yaşamış olmadı, kız hafta sonları kaçamak istedi (ki arkadaşım evlenmeden önce sürekli geziyor tozuyor sürekli bi eğlence aktivite ben enerjisine yetişemiyorum derdi) adam dinlenmek istedi olmadı, çevreleri arkadaşlar birbiriyle uyum sağlayamadı vs vs...
benimde bi kızım var büyük konuşmayım ama bende istemezdim. Annenize hak verdim. İyice düşünün hakkınızda hayırlısı

seksenler mi? :)

evet benım babam 53 annem 52 yasında aksamları oturup beraber seksenler dızısını ızlıyorlar sende bu amcayla evlenırsen sonun oyle olcak hanı boyle arkadaslarımızla cafelere gıderız gece kulübüne gıderız bowling falan unut yanı adamı bowlinge gotursen bel fıtıgından topu kaldıramaz kulübe gitsen ah basım vah basım agrıdı dıcek cafeye gıtsen ordada ruhu daralcak vs vs sende herseyden mahrum kalıcaksın sen kararını vermıssın bellı hala amcayı savunuyorsun agladıdı sevıyor falan dıye kımse sana burda gıt evlen en mukemmelını bulmussun demez zaten madem amcayla evlenmeyı kafaya koydun sımdıden alıstırmalar yapmaya baslaki zorluk cekme afallama sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…