- 17 Şubat 2017
- 50
- 28
- 3
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
10 yıl sonra sen 36 eşin 53 yaşında olacak, yanlış anlama ben senin için söylüyorum, sen bilirsin tabiki.tek neden yas farkı değildir bence
Evlenmeden once herkes iyi anlasiyor. Her iyi anlastigimizla evlensek burdan Çin'e yol olurdu. Asagidaki bakkalla da iyi anlasiyorum ama evlenmiyorum yaniama iyi anlaşıyoruz o aramızda sorun olmuyor hiç
bakkalla anlaşmak farklıdır sevgılı ıle anlaşmak farklıdırEvlenmeden once herkes iyi anlasiyor. Her iyi anlastigimizla evlensek burdan Çin'e yol olurdu. Asagidaki bakkalla da iyi anlasiyorum ama evlenmiyorum yani
Evlenince gorursunuzbakkalla anlaşmak farklıdır sevgılı ıle anlaşmak farklıdır
İşte aynı düşünmüşüz. Tamam geçen yıllarla edinilen beceriler, kazanımlar bazen örtüşmeyebilir, akıl başta meselesine de gidebilir. Fakat hayat tecrübesini de hiç yadsıyamayız, senden önce yola çıkmış işte.katılıyorum. bende de benzer bir durum var tabi ben de sadece beğeniyorum ama bakıyorum da, bu işin hiçbir yönden oluru yok. hem yaşından hem de mesleki durumlarından, çevresinden falan dolayı çok farklıyız. ben de senin gibi düşünüyorum yani benim yaşımda birini ne yapsın? ben kendimi onun yanında yetersiz hissediyorum çünkü o bir konuşmaya başlıyor, her şeyi biliyor, her yerden tanıdığı var, çok görmüş geçirmiş, çok çok fazla tecrübeli ve ben dünyanın en saf ve en acemi insanı gibi hissediyorum onun yanında kendimi. yok yok yani yapamayız hiçbir şekilde. işi gücü bırakıp beni mi eğitecek? cahil mahil biri de değil bu, eğitimli ve fazlasıyla kültürlü. evet benim de yaşımdan daha olgun bir kafada olduğumu söyler ama o başka bu başka. ben de 24 yaşındayım ve hayatta kendimden küçük birine bakmam, onlar neden baksın? anca arada sırada takılmak, vakit geçirmek için çıtır hatun gözüyle bakması lazım ki o kafada da değil.
Katılıyorum, iyi düşünmek lazım. Evlenince geri dönüş ha deyince olmuyor. Ülkemizde evlenmek kolay iken, boşanmak kolay olmuyor malum.Begenmekten zarar gelmez,daim serbestevlilik cok farkli bir olay
mutlu değil misiniz peki yasadığınız ilişkide? bende şu anda çok mutluyum hayatımda hiç olmadığım kadar burada mutluyum ama ileride ne olur bilemiyorum
çok harekteli ve dinamik bir insan resmini falan görseniz zaten o kadar yasının olduğuna inanmazsınız bile yasam biçi son derece hareketli dede modunda biri olsa bende hoşlanamazdım ki zaten
doğru evlilik için en basta sevgi gerekiyorEvlenince gorursunuzsimdi anlayamamaniz cok normal. Anlasma kismiyla evlilik de cok farkli seyler. Evlilik icin iyi anlasiyor olmak asla yetmiyor. Hele ki bir amcayla evlenince
27 yas varmıs ama aralarındaAyşe Özyılmazel'in evliliği geldi aklıma.
O da çok mutluydu. Boşanma sebeblerini açın internetten okuyun.
Veeee
Annenizi dinleyin. Anneler hisseder.
hayır daha evvel evlenmemışbu sizin tercihiniz.
sonuç olarak geen yıllardaki tecrübeler olacaktır. ve evlilikte sizin de zamanla gözünüze batacaktır.
daha önce evlenmiş mi?
çocuğu var mı?
Fark etmez, ikiniz de amcalarla evlenmis olacaksiniz sonucta.27 yas varmıs ama aralarında
Ondan da once denklik sart. Her anlamda. Maddi manevi ,sosyal, kulturel anlamda da denk olmak lazim. Dengin olmayan biriyle evlilik surse surse uc gun suruyordoğru evlilik için en basta sevgi gerekiyor
Ayrica hani yas farki onemli degildi? 17 olunca OK, 27 olunca NO.27 yas varmıs ama aralarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?