annem nedeniyle tartıştık?

Hiç banlanmak istemem fakat şu yorumu yaparken herşeyi göze alıyorum. Eşimle aramda 7 yaş var. 30yaşında eşim ben 23 yaşındayım. Evlilik bu inişte çıkışta oluyor. Bizim yaşlarımızın arasında bile bu kadar fark olmamasına rağmen yeri geliyor kafalarımız uyuşmuyor. Elin kart adamına amca diceğine aşkım diyorsun. İşte sizin gibilerin çocukları ailesiyle vakit geçirmekten mutlu olamayan tipler. Çocuk 20 yaşına geldiğinde babası 63 olcak. Sonra sağdan soldan toplarsınız evlatlarınızı. Pes doğrusu!

Evet 10 yıl sorunlarınız pek olmayabilir olgunluğuna ayılıp bayılırsın ama sonra bakıcaksın yanında bir amca yatıyor. Çocuğun okula başladığında adam en az 50 olacak. Benim mantığıma uymuyor hiç bir şekilde. Madem fikir istediniz benimde fikrim budur.

Sonuna kadar anneni dinle tabikide ne demek yaş farkı olsada çok mutluyuz evlenince değişir emin ol yani ayrıl gitsin 17 yaş ne ya annele senin aranda 18 yaş varmış annen yaşında adamla mı evlilik istiyosun şaşırma bence

İşte aynı düşünmüşüz. Tamam geçen yıllarla edinilen beceriler, kazanımlar bazen örtüşmeyebilir, akıl başta meselesine de gidebilir. Fakat hayat tecrübesini de hiç yadsıyamayız, senden önce yola çıkmış işte.
Yani çocukluk dönemlerimiz bile farklı, çizgi film isimleri sayıyorlar, bakıyorum saf saf. Bunun devamında da dinlenilen müzikler, izlenen filmler vs. hep farklı oluyor. Benim ilk çok beğendiğim, çocukluğumun sanatçısı Tarkan iken o tutuyor bir Yeliz vardı diyor.
Ya bir de adamın işi gücü oturmuş, kendi evi var, bağımsız yaşıyor. ADAM diyoruz baksana. Ya ben? 3 sene önce ergendim ya hu. Her şeyin başındayım daha, balta arıyorum sap olayım diye. E şimdi sence denk miyim bunla ben?
Çıtır hatuna da gelirsek, konu sahibi bir yerde haklı genç görünebiliyor çoğu. Benim beğendiğim şahıs da iyi görünüyor, spor yapıyor vs. Yani o kadar da yoklukta değildir. Çoluk çocuk için gencini arıyor dersek de orasını bilemem. Kırkına kadar ne diye beklemiş, baba olma aşkı şimdi mi depreşti diye sorarlar adama.
Kendimden küçük bir arkadaşım var, bana hayran yaşına veriyorum yani. Buna ben nasıl o gözle bakayım ki? Cahil daha ya hu camızın göle şey ettiği gibi laf konuşuyor. Kişiliği oturmamış daha. Ve yaşam boyu da şekillenmeye devam ediyor bu. 40 yaşın kişilik yapısı ile de 24'ünki bir olmaz.
Begenmekten zarar gelmez,daim serbest evlilik cok farkli bir olay
Katılıyorum, iyi düşünmek lazım. Evlenince geri dönüş ha deyince olmuyor. Ülkemizde evlenmek kolay iken, boşanmak kolay olmuyor malum.

mutlu değil misiniz peki yasadığınız ilişkide? bende şu anda çok mutluyum hayatımda hiç olmadığım kadar burada mutluyum ama ileride ne olur bilemiyorum

Ayşe Özyılmazel'in evliliği geldi aklıma.
O da çok mutluydu. Boşanma sebeblerini açın internetten okuyun.
Veeee
Annenizi dinleyin. Anneler hisseder.

çok harekteli ve dinamik bir insan resmini falan görseniz zaten o kadar yasının olduğuna inanmazsınız bile yasam biçi son derece hareketli dede modunda biri olsa bende hoşlanamazdım ki zaten

bu sizin tercihiniz.
sonuç olarak geen yıllardaki tecrübeler olacaktır. ve evlilikte sizin de zamanla gözünüze batacaktır.
daha önce evlenmiş mi?
çocuğu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…