Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Dünyadaki en kötü erkek çalışmayan erkektir. “Sırf” duayla bir şeyler olsaydı Ortadoğu bu hâlde olmazdı. Duayla olsaydı benim yatıp rızk Allah’tan diye dua edip bir sürü çocuk yapıp onları sersefil büyüten dedem, sefalet içinde ölmezdi;çoluğunun çocuğunun eline iki harçlık koyacaklar diye bakmazdı. Rezil sefil olursunuz bu kafayla gidersiniz.

Görmediğiniz birine nasıl aşık oluyorsunuz bu kadar iyi olduğunu ne biliyorsunuz hem. Altı üstü sanal, bir engellik ömrü var. Hop telefonu bilgisayarı kapat zaten yok.

Annem ilk başta gayet ilimiydi. Bu çalışmama, vs olayları duyunca yok dedi annem.
Bak yavrum sevgililik hayatı ile evlilik hayatı aynı şey degil.
Aynı evin içinde olmadıgın adamın suan sana sadece sevgi sözcükleri ile hitap etmesi kadar normal bir şey yoktur.
Çok toysun.
Sana daha baştan yalan söyleyen ve oturmaktan g.... aşınmış bir adamı adam etmeye ugraşmaktan bir bakmışsın kendinden olmuşsun.
Soruyorum değer mi ?
Hadi sen annen ol, annen de kızın olsun.
İzin verir miydin ?
Bakkaldan bir ekmek dahi alamayan adama evde yogurt bitti getir bile diyemeyeceksen, ne yapacaksın öyle evliliği mesela bir düşün.
Anasına babasına bir ekmek almayan adam, sana alır mı ?
Kendisine bile saygısı yok.
Vücudumuz az hareketsiz kalsak uyuşur, hantallaşır.
Bu adam bildigin tembel yavrum.
Dua ediyorsun anladım/anladık ama ne uğruna, kim için ?
Rabbim rızkınızı kovalayın demiş.
Rızkımız bile emeğimizde saklıyken bu adam sen çalışamaz hale geldiğinde düşünsene bir neler yapabilir ?
Çok iyi biri, çok merhametli diyorsun.
Hayır değil !
İyiliği ve merhameti çok yanlış kodlamışlar kafana.
Kendisi müptezelden hallice olan bu adam eğer merhametli olsaydı, senin gibi toy biz kızı ayağına çagırmaz, senden önce ailesinin emeklerini hiçe saymayarak eğitim hayatını da tamamlayıp bir baltaya sap olurdu.
Ama görünen o ki adam sadece SAP(!) gibi durmayı başarabilmiş.
Koca adam 2010 yılındaki yaptığı stajla bir çalışma hayatına merhaba öylesine geçiyordum uğradım demiş ve gitmiş.
Yıl olmuş 2021 gerçek hayatta bile bulmaya üşendiği flörtü sanal bir mecrada bulmuş.
Hoş bunun için bile nasıl olmuşta çaba safetmiş şaşırdım doğrusu :)
Akıllı ol, aklını kullan.
Bak bu tavsiyeler için senden para bile almıyoruz :)
Burası tecrübeler deryasıdır.
Faydalanmasını bil ve bu müptezeli defet hayatından.

Lütfen biraz aklınızı başınıza toplayın cahil değilsiniz . Ne güzel okumuş insanlarsınız . Bırakın şu donsuz sorumsuz adamları . Kendi ayaklarınız üzerinde durmak varken nerden işsiz güçsüz adamları bulursunuz anlamıyorum.
kardeşim de çok küçük yaşta kaçarak evlendi okul birincisiydi kaçtığı gün hocalarla yemek yiyecekti ilçede birinci olmuştu . Kaçtığı adam çoban şimdi 5 çocuğu var o zekasından eser yok
annenizi dinleyin . Sorumluluk sahibi olmayan adamla işiniz olmasın. Bende olsam dizimi döveceğime kızımı döverimm. O kadar okutmuşum büyütmüşüm niye böyle bir adama vererek bile bile ateşe atayım

Yazık deli galiba.

Bu çok üzücü bişey aslında. Demek ki çoğu genç kadın o kadar yoğun bir sevgi yoksunluğu yaşıyor ki hiç görmediği tanımadığı adamlara aşık olduğunu sanıp bağlanıyor.
Kendine faydası olmayan, Peter Pan sendromlu heriflere de bağlanmayı anlayamıyorum. Azcık aklı olan adam, şu kızı kapayım da rahat edeyim der, ona bile mecali yok.

Tesadüfünü bilmem ama anneni dinlesen iyi edersin. 33 yaşında adam işsizse ve bu konuda çabası yoksa yanına yaklaşmamak gerek

öncelikle çok haklısınız. Hem de çok. Ben normalde böyle değildim. Inanın onun bu dengesizlikleri, bu tembellikleriyle ne hayatımın tadı ne de benim dengem kaldı. Yl için çalışamıyorum bile. Kitap açmak, su bile içmek gelmiyor içimden. Bu da yazıyor anca nasılsın iyiyim diye. Bu halde ben nasıl iyi olabilirim . Kac kere bunları konuştum kac kere. 3 kez ayrılık konuşması yaptım. Sürekli ders ,çalışma dedigim için darlanmış . Yuksek lisans sonucum bekliyor diyor. Hadi onu yaptın doktorayı nasıl yapacaksın? 4 yıl doktora ee para da babadan. Doktora da evleniriz diyor. Ben şu an bunları yazarken bile öfkemden, üzüntümden nefes alamıyorum. Annem de diyor ; dua etme demiyorum ama hayırlısını işte yoksa bir ömür imtihanın olacak diyor. Sanki kuyuda gibiyim yukarıda ışık var ama çıkamıyorum. Gerçekten öyleyim. sizi de darlamak istemezdim ama işte

Çok basit engelle bu tatlı su kurnazını, bitsin gitsin.
Neyin açıklamasını yapacaksın allasen ?
Ayrılık konuşmasına bile değmez bu insanımsı.
Yazık degil mi ?
Egitim hayatına bile odaklanmakta zorlandıgın bir ilişkinin nesinden sana hayır gelecek.
Daha fragmanda yorulmuşsun peki ya evlenince ne olacak ?
Asıl film o zaman kopacak, farkında değilsin.
Derslerine odaklan.
Anan değil, baban degil yahu, kızıyorum sana.
Bir müptezel için oturmuş geleceğini kaydırıyorsun evladım, seni okutan ana babanın emeklerini de zayi ediyorsun.
Dedem 80 yasındayken bile bağ bahçe işleriyle uğasırdı.
Yaşlısın dede zorlama derdik kendini de dönüp bize sizden gencim ben, anca oturun diye söylenirdi.
Oturursam kalkamam derdi de heee heee derdik.
Netekim öyle de oldu.
Bir hastalandı oturdu ve daha da kalkamadı rahmetli.
O yaşta bağ bahçeyi sulayan, ilgilenen adam kendi suyunu içmeye bile kalkamaz olmuştu da sürekli buna üzülür dururdu, sizlere yük oluyorum diye.
Bir bardak suyu kalkıp almaya hasret gitti adam.
Getirelim dede sen otur derdik, sanırsın küfür etmişiz gibi sinirlenir kendim alırım o kadar da ölmedik derdi.
Seninki de anca g... büyütsün asalak herif.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…