- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Doğru bakkala da gidemiyor. Gitmeyi sevmiyormuş.Belki yuh diyeceksiniz ama yüreği çok güzel. Ama sadece yüreği güzel. Onun harici çalışma ,vs yok
Laf aramızda burda yabancı yok çok eski olmayan bir üyeyi hatırlattın bana kimsin sen Allah aşkına?Malesef gerçek. Ben de konu sahibesi.
Yüreğinin güzelliğinin sana faydası yok. Yürek güzelliği yetmeyecek, karısını hem evde hem işte canı çıkana kadar çalıştırıp kendi fosur fosur yatan adamın yüreği güzel olamaz. Zaten evlilik olursa senin zorlaman ile olur. Adamın onu bile yapası yok. Gelinliğini bile sen alırsın, anca öyle olur.Doğru bakkala da gidemiyor. Gitmeyi sevmiyormuş.Belki yuh diyeceksiniz ama yüreği çok güzel. Ama sadece yüreği güzel. Onun harici çalışma ,vs yok
yürek yetmiyor işte tek basınaya biliyorum cok mantıksız ama gerçekten yüreği çok güzel. Ama onun dışı sıfır
ya biliyorum cok mantıksız ama gerçekten yüreği çok güzel. Ama onun dışı sıfır
ya biliyorum cok mantıksız ama gerçekten yüreği çok güzel. Ama onun dışı sıfır
Banada bir uyeyi hatırlatıyor ne tesadüfLaf aramızda burda yabancı yok çok eski olmayan bir üyeyi hatırlattın bana kimsin sen Allah aşkına?
Adam kendi hayatı için çabalamıyor çabalamamış. Bir kere çalışmış o da turizm bölümünü olurken 2010 da staj yapmış . Kendi için çabalamayan kimse için çabalamaz zaten. Beni bir de ayağına çağırıyor şehir dışına buluşalım diye.Yüreğinin güzelliğinin sana faydası yok. Yürek güzelliği yetmeyecek, karısını hem evde hem işte canı çıkana kadar çalıştırıp kendi fosur fosur yatan adamın yüreği güzel olamaz. Zaten evlilik olursa senin zorlaman ile olur. Adamın onu bile yapası yok. Gelinliğini bile sen alırsın, anca öyle olur.
Ben 2 hesapliydim meğersem yasakmış. Bilmiyordum da yasak olduğunuLaf aramızda burda yabancı yok çok eski olmayan bir üyeyi hatırlattın bana kimsin sen Allah aşkına?
Gerçekten mi? Özele gel MenekşemmBanada bir uyeyi hatırlatıyor ne tesadüf
Karşıma alıp muhatap olmayacağım heriflere karşı duygu oluşturuyorsunuz, çok şaşırıyorum.Adam kendi hayatı için çabalamıyor çabalamamış. Bir kere çalışmış o da turizm bölümünü olurken 2010 da staj yapmış . Kendi için çabalamayan kimse için çabalamaz zaten. Beni bir de ayağına çağırıyor şehir dışına buluşalım diye.inanın o kadar cikmazdayim ki yemin ederim. Sadece elimden dua etmek geliyor.
Kızlar diyorum ya 2 hesapliydim yasakmış bilmiyordum diye. Sanki savaş çıkardım aa tepkinize : oGerçekten mi? Özele gel Menekşemm
Acaba sevmiyor olabılır mi..Adam kendi hayatı için çabalamıyor çabalamamış. Bir kere çalışmış o da turizm bölümünü olurken 2010 da staj yapmış . Kendi için çabalamayan kimse için çabalamaz zaten. Beni bir de ayağına çağırıyor şehir dışına buluşalım diye.inanın o kadar cikmazdayim ki yemin ederim. Sadece elimden dua etmek geliyor.
Düşündüğüm kişisin yani?Ben 2 hesapliydim meğersem yasakmış. Bilmiyordum da yasak olduğunu
Acaba bunca insan ve anneniz yanılıyor mu? Yapmayın adamın kendine faydası yok yakma başını. İyi gecelerAdam kendi hayatı için çabalamıyor çabalamamış. Bir kere çalışmış o da turizm bölümünü olurken 2010 da staj yapmış . Kendi için çabalamayan kimse için çabalamaz zaten. Beni bir de ayağına çağırıyor şehir dışına buluşalım diye.inanın o kadar cikmazdayim ki yemin ederim. Sadece elimden dua etmek geliyor.
Bilmiyorum. Sorsanız cok seviyor. Ama çaba yok . Yok yani. Kendi için yok. Benim için mi olacak demi. Hicbir hayat gayesi yok. Ot gibi biliyorum. Nasıl bir işin içindeyim nasıl çıkacağım hoc bilimiyorum. Sacma geliyor farkındayım hepiniz çok çok çok haklısınız. Elimden gelen tek şey dua etmek. Karanlıkta gibiyim sankiAcaba sevmiyor olabılır mi..
Belkıde ettıgın dualar sayesınde olmuyordur??? Hıc bu acıdan dusundun mü?Bilmiyorum. Sorsanız cok seviyor. Ama çaba yok . Yok yani. Kendi için yok. Benim için mi olacak demi. Hicbir hayat gayesi yok. Ot gibi biliyorum. Nasıl bir işin içindeyim nasıl çıkacağım hoc bilimiyorum. Sacma geliyor farkındayım hepiniz çok çok çok haklısınız. Elimden gelen tek şey dua etmek. Karanlıkta gibiyim sanki
Teşekkür ederim. Tabii ki bu kadar kişi yanmıyor olamaz. Hele annem hiç. Ama karanlikrayim sanki. Ilk bastw böyle değildi biliyor musunuz? Bana bu yasini, çalışmadığını taa sonradan söyledi.Acaba bunca insan ve anneniz yanılıyor mu? Yapmayın adamın kendine faydası yok yakma başını. İyi geceler
Sen gel bana ben de severim. Ağzımla güzel severim. En güzel ağzımla severim.Bilmiyorum. Sorsanız cok seviyor. Ama çaba yok . Yok yani. Kendi için yok. Benim için mi olacak demi. Hicbir hayat gayesi yok. Ot gibi biliyorum. Nasıl bir işin içindeyim nasıl çıkacağım hoc bilimiyorum. Sacma geliyor farkındayım hepiniz çok çok çok haklısınız. Elimden gelen tek şey dua etmek. Karanlıkta gibiyim sanki
Nasıl yani ?Belkıde ettıgın dualar sayesınde olmuyordur??? Hıc bu acıdan dusundun mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?