Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Doğru bakkala da gidemiyor. Gitmeyi sevmiyormuş.Belki yuh diyeceksiniz ama yüreği çok güzel. Ama sadece yüreği güzel. Onun harici çalışma ,vs yok
Yüreğinin güzelliğinin sana faydası yok. Yürek güzelliği yetmeyecek, karısını hem evde hem işte canı çıkana kadar çalıştırıp kendi fosur fosur yatan adamın yüreği güzel olamaz. Zaten evlilik olursa senin zorlaman ile olur. Adamın onu bile yapası yok. Gelinliğini bile sen alırsın, anca öyle olur.

ya biliyorum cok mantıksız ama gerçekten yüreği çok güzel. Ama onun dışı sıfır

Annenin yerinde olsam çoktan kafamı duvara vurmuştum Çocuğun mu var derdin var arkadaş kızım olursa serseri bir tipe takılmasın diye eve hapsedicem bu konulardan sonra

Adam kendi hayatı için çabalamıyor çabalamamış. Bir kere çalışmış o da turizm bölümünü olurken 2010 da staj yapmış . Kendi için çabalamayan kimse için çabalamaz zaten. Beni bir de ayağına çağırıyor şehir dışına buluşalım diye. inanın o kadar cikmazdayim ki yemin ederim. Sadece elimden dua etmek geliyor.

Karşıma alıp muhatap olmayacağım heriflere karşı duygu oluşturuyorsunuz, çok şaşırıyorum.

Acaba sevmiyor olabılır mi..

Acaba bunca insan ve anneniz yanılıyor mu? Yapmayın adamın kendine faydası yok yakma başını. İyi geceler

Acaba sevmiyor olabılır mi..
Bilmiyorum. Sorsanız cok seviyor. Ama çaba yok . Yok yani. Kendi için yok. Benim için mi olacak demi. Hicbir hayat gayesi yok. Ot gibi biliyorum. Nasıl bir işin içindeyim nasıl çıkacağım hoc bilimiyorum. Sacma geliyor farkındayım hepiniz çok çok çok haklısınız. Elimden gelen tek şey dua etmek. Karanlıkta gibiyim sanki

Belkıde ettıgın dualar sayesınde olmuyordur??? Hıc bu acıdan dusundun mü?

Acaba bunca insan ve anneniz yanılıyor mu? Yapmayın adamın kendine faydası yok yakma başını. İyi geceler
Teşekkür ederim. Tabii ki bu kadar kişi yanmıyor olamaz. Hele annem hiç. Ama karanlikrayim sanki. Ilk bastw böyle değildi biliyor musunuz? Bana bu yasini, çalışmadığını taa sonradan söyledi.

Sen gel bana ben de severim. Ağzımla güzel severim. En güzel ağzımla severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…