Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Teşekkür ederim. Tabii ki bu kadar kişi yanmıyor olamaz. Hele annem hiç. Ama karanlikrayim sanki. Ilk bastw böyle değildi biliyor musunuz? Bana bu yasini, çalışmadığını taa sonradan söyledi.
Yahu karanlıkta olacağın ne var daha yasın kac basın kac.
Onune bakacaksın
Merak etme kımse ayrılınca ölmüyor sende ölmezsın. Zamanı geldiğinde de ıyıkı olmamıs dıceksın

Teşekkür ederim. Tabii ki bu kadar kişi yanmıyor olamaz. Hele annem hiç. Ama karanlikrayim sanki. Ilk bastw böyle değildi biliyor musunuz? Bana bu yasini, çalışmadığını taa sonradan söyledi.
Atalarımız ne güzel söylemiş zararın neresinden dönsen kardır. Annene çok üzüldüm gerçekten üzme kadını. Yazık günah.

Annem ilk basta gayet ilimliydi. Çalışmadığını , bu tarz olduğunu öğrenince dur dedi. Niye bu yasa,kadar biri olmamis hic dundun mu dedi ? Belki bi pisliği var dedi. hayırlısını işte diyor. Ama bu adam sorumsuz diyor
Anneler çoğunlukla yanlış hissetmez. Kulak verin derim sözlerine...

Ve hala birliktesin. Evlenene kadar aşkı evlendikten sonra aşı düşünürsün.

Arkadaşım bu herife dua falan edilmez. Bak kendin için iste inan ki daha mantıklı. Çünkü adam tembel. Düzelmez. Kardeşim var böyle doktorlara götürdük yok. Cevap net hastalık değil bu tembellik. Anne babasının sağladığı konfor yetiyor çünkü. Uğraşmak istemiyor anladın ?

Anladım

kütüphanecilik okusaydı keşke.sessiz kütüphanede kımıldamadan fazla arada da uyuklayarak çalışır giderdi emekli olana dek
Bu halde guldurdun ya Allah da seni güldürsün. Kızlar valla biliyorum cok sacma aptalca mantıksız . Ki ben böyle aptwl bi kız değildim ta ki bunun bu yüzünü görene kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…