- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Yahu karanlıkta olacağın ne var daha yasın kac basın kac.Teşekkür ederim. Tabii ki bu kadar kişi yanmıyor olamaz. Hele annem hiç. Ama karanlikrayim sanki. Ilk bastw böyle değildi biliyor musunuz? Bana bu yasini, çalışmadığını taa sonradan söyledi.
Atalarımız ne güzel söylemiş zararın neresinden dönsen kardır. Annene çok üzüldüm gerçekten üzme kadını. Yazık günah.Teşekkür ederim. Tabii ki bu kadar kişi yanmıyor olamaz. Hele annem hiç. Ama karanlikrayim sanki. Ilk bastw böyle değildi biliyor musunuz? Bana bu yasini, çalışmadığını taa sonradan söyledi.
ayy adam bir de meslektaşımmmışşşşşşşşş ben şokkkAcaba sevmiyor olabılır mi..
Diyorum ki dualarr ınsanı kazadan beladan korur.Nasıl yani ?
Turist olsa gelmez lan buna.ayy adam bir de meslektaşımmmışşşşşşşşş ben şokkk
Anneler çoğunlukla yanlış hissetmez. Kulak verin derim sözlerine...
Ve hala birliktesin. Evlenene kadar aşkı evlendikten sonra aşı düşünürsün.Evet. Ama çalışma olayını beceremediği için yapamıyor. Yani ben beceremem ki diyor. Yeteneğim yok . Sıfırım ben diyor. Yüksek lisans icin çalışalım dedim çalışmıyor derslere de.Ama uzajtan geziye çağırıyor .
Yaaa :)Turist olsa gelmez lan buna.
seçtiği meslek te kendisinin tam tersi.devamlı aktivite enerji gerektiren bir meslekTurist olsa gelmez lan buna.
Yazmayı vs kestim diyebilirim. Bir tek dua edebiliyorum işte.Ve hala birliktesin. Evlenene kadar aşkı evlendikten sonra aşı düşünürsün.
Buna gülerim işteseçtiği meslek te kendisinin tam tersi.devamlı aktivite enerji gerektiren bir meslek
25 le 30 arası kalıcı iş edinemeyen adamdan eş olmazzzzzz hiç bir şey olmazzzzzzz.Yazmayı vs kestim diyebilirim. Bir tek dua edebiliyorum işte.(
AnladımArkadaşım bu herife dua falan edilmez. Bak kendin için iste inan ki daha mantıklı. Çünkü adam tembel. Düzelmez. Kardeşim var böyle doktorlara götürdük yok. Cevap net hastalık değil bu tembellik. Anne babasının sağladığı konfor yetiyor çünkü. Uğraşmak istemiyor anladın ?
Hayırlısı için dua et. Bir de mantığını her zaman önde tutYazmayı vs kestim diyebilirim. Bir tek dua edebiliyorum işte.(
kütüphanecilik okusaydı keşke.sessiz kütüphanede kımıldamadan fazla arada da uyuklayarak çalışır giderdi emekli olana dekBuna gülerim işte
Kızzz demeyın hayırlısı ıcın dua et dııe yanlıs anlıyor sonraHayırlısı için dua et. Bir de mantığını her zaman önde tut
Bu halde guldurdun ya Allah da seni güldürsün. Kızlar valla biliyorum cok sacma aptalca mantıksız . Ki ben böyle aptwl bi kız değildim ta ki bunun bu yüzünü görene kadar....kütüphanecilik okusaydı keşke.sessiz kütüphanede kımıldamadan fazla arada da uyuklayarak çalışır giderdi emekli olana dek
Ama cidden ablalarım gibi dalga geçiyorsunuz valla kalbim kırılıyor.Kızzz demeyın hayırlısı ıcın dua et dııe yanlıs anlıyor sonradua ediyorum ıste yanlıs mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?