- Konu Sahibi saglikmemuru
-
ne yalan söyliyim kızım olsa bende istemezdim polis damat, bence şartları zor, taş koymazdım ama gönlüm razı olmazdı
herkes evladı rahat yere evlensin ister, annenmi yaşıcak, sen evlencen vs.. yorumlara katılmıyorum, annelik hakkı öyle bi kalemde silinemez, herkesin çocuğu var, ilerde kim çocuğu sıkıntı çeksin ister, şehir şehir gezsin ister
bence arayı bulabilirsen bul, bulamazsan anneni kırma, ilerde pişman olursun, ebru gündeşin eski bi şarkısını söyleme sonra
ne yalan söyliyim kızım olsa bende istemezdim polis damat, bence şartları zor, taş koymazdım ama gönlüm razı olmazdı
herkes evladı rahat yere evlensin ister, annenmi yaşıcak, sen evlencen vs.. yorumlara katılmıyorum, annelik hakkı öyle bi kalemde silinemez, herkesin çocuğu var, ilerde kim çocuğu sıkıntı çeksin ister, şehir şehir gezsin ister
bence arayı bulabilirsen bul, bulamazsan anneni kırma, ilerde pişman olursun, ebru gündeşin eski bi şarkısını söyleme sonra
Merhaba kızlar,
Annemle konuştum bugün sadece varlığından haberdar olduğu erkek arkadaşım hakkında detaylıcaaa bilgi verdim, sebebi erkekk arkadaşım ailemle tanışmak istiyorr yakın zamanda isteme mevzusu gündeme gelecek kanımca.
Annem polis olduğu için tabiri caizse kellesi koltukta olduğu için kendisini istemiyorr vermem evlendirmem diyor, çok ön yargılı ben ne yapacağım bilmiyorum annemi üzmeyi hiç istemiyorum ama erkek arkadaşımı da çokkkkkkkkkkkkkkk da seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?