- Konu Sahibi saglikmemuru
-
Merhaba kızlar,
Annemle konuştum bugün sadece varlığından haberdar olduğu erkek arkadaşım hakkında detaylıcaaa bilgi verdim, sebebi erkekk arkadaşım ailemle tanışmak istiyorr yakın zamanda isteme mevzusu gündeme gelecek kanımca.
Annem polis olduğu için tabiri caizse kellesi koltukta olduğu için kendisini istemiyorr vermem evlendirmem diyor, çok ön yargılı ben ne yapacağım bilmiyorum annemi üzmeyi hiç istemiyorum ama erkek arkadaşımı da çokkkkkkkkkkkkkkk da seviyorum
canım herkesin kellesi kolttukta ne zaman ne olacağını kimse bilemez,bu korkuylada yaşanmaz
keske bi tanışsaydılar belki annenin fikirleri değişir onay verir
güzel bi ilişkiniz varmış umarım annende razı olur da üzülmezsin
bence tanıştır bi şekilde bi yerde karşılaşmış gibi yapıp oturun bi çay için, belki hoşlanır sevgilinden, yumuşar, o da tatlı dilli olsun annene karşı biraz
annenin kötü niyeti yokki, ülkenin son durumu ortada korkması normal bence, polislerin doğu görevi osu busu derken, eşini kaybedersen diye korkuyormuş kadıncağız
Annem belki kendince haklıdır ama siz birbirinizden vazgeçmedikten sonra kim ne yapabilir ki?
Bugün Var Yarın Yokuz..
Kimin Ne Olacağı Belli mi ?
valla canım bunlar kısmet işi senelrce doğuda görev yapan yakınıımız sağ sağlim geldi ama bir hafta sora bi binanın yanından geçerken başına bi inşaat malzemesi düştü ve hayatını kaybetti
bence bu örneği annennede anlat
kaderden kaçılmıyor çünkü
haklısın benim canım. dert oldu içime
özel harekat polisi olduğundan batıda işi yok zaten, 2 yıldır hakkarideydi şimdi batıya tayin oldu ama yine 1 ay batıda 1 ay doğuda.
annem evlenince 1 ay evde yalnız olacağımı duysa zaten vermem diye yemin billah eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?