Annem polisimi istemiyor :(

Arkadaşım merhaba..
Anneler yavrularının kötülüğünü istemez bu şüphesiz ama bi tanışmayı kabul etse ne kadar güzel olurdu..
İlklerde sahiplenme duygusunun bastırmış olabilme ihtimaliyle böyle dediğini düşünüyorum..Biraz daha sık erkek arkadaşından bahsedip gözündeki içindekii değerini anlamasını sağlamak..
Saglık memuru yazıyor kullanıcı adında sanırım hemşire falansın..ve bu cok güzel..aileninde kabullenemeyecek bi konumu olcağını sanmıyorum..sıksık ondan bahsedip annenin seni dinlemesini sağlayabilirsin..Suan sana ne kadar anlattıklarımla yardımcı olabilirim bilmiyorum ama eminim bu annenin seni sahiplenme duygusuyla ilgili bişey..ilklerde erkek arkadaşımın polis olmasının garipseyişini bende hissettim ailem tarafından..uzakta yaşayacak olma ihtimali kafalarına takıyolardı..Ama bunları aştık değerini gösterdim anlata anlata onlarda kabullendi..eylülde tanısmaya geliyolar..Birazda yaşım ufak görüyo ailem e tabi cokta büyük sayılmam en azından adının konması için çaba içindeyim..umarım hakkında hayırlısı olur..Annene sık sık özel harekatcından bahsedip alıştır zamanla bunların aşıldığını fark edeceksin..Acele etmemeye calıs yanlış anlayabilirler..Sadece adının konmasını nasıl biriyle oldugumu bilmenizi istediğimden falan diye anlat..

aynen canım 1 ay..

emekli olana kadar allah bi sıkıntı vermezse özel harekatta çalışacak, 2.5 yıl hakkaride kaldı şimdi batıya tayini çıktı

hepimiz pamuk ipliğindeyiz kimin ipinin erken kopacağını Allahtan başka kimse bilemez..herşeyin hayırlısı..

vardır annenin bir bildiği istemiyorsa zorlamanın anlamı yok.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

35 yaşımdayım; daha bugüne kadar anne baba rızası olmadan yapılan evlilikten hayır bulan görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…