- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çalışmicaksan çocuklara bakabilirsin ozaman annen yorulmuş ve bıkmış çok normalYorumları biraz okusak aslında yargılamayız ben zaten çalışmayacağım
Bence burda hickimse "ne halin varsa gör demiyor". Öyle bir şey elbette olamaz.Haklısn valla ama burası size destek cıkmaz aksine yargılar ne halin varsa gör onamı guvendin diyorlar evet kmse annesine babasına guvenerek cocuk yapmamalı am yarıdm almanız gayet olagan ve evet dnlenmen ıkı cocukla nerdeyse ımkansız yardım cı tutablsen keske ama maddi olarak sen calısmıycakısn calıssan bebene bakamıycaksın ıkı ucu şey yani allah yardımcın olsn annen bu konuda boyle dusunuyorsa degiştremezsn ne yaızkkı
Bizim ülkemizde aile planlaması diye bir şey yok. İnsanlar aile planlamasını sadece cinsel ilişkide korunma zannediyor ama değil.Anne babalarınız sizi büyüttüler farkındasınız değil mi? Yaşlılıkta bakıma muhtaç olurlarsa (umarım olmazlar) sizi büyüttükten sonra çocuklarınıza büyütmeseler bakmayacaksınız sanırım. Yazık.
Yok artık yaBuyutmek zorundalar hanfendi ozmn dogurup sokaaga atsınlar !! Lafınızda yani b garip tabiki bakıcaz mıhtac kmse kmseye olmasın ama bu su mantıga gelıyor cocugumn ıhtıyacı var ama bananee !!!
Zor olacaksa neden bu kadar kısa arası.zaten biri 12 aylikmis en hareketli zamanları başladı.bir de bebek gelecek kadın hangisine yetişsin.bunu da kocanla büyut demis.bana güvenme demis.yani çalısıyorsunuz madem keske daha dikkatli olsaydinız da arası biraz olsaydı cocukların.Onu anneme bırakmayacağım tabiki anneme bakta demedim yardım edersin dimi zor olacak dedim ve patlayıp bağırdı çağırdı. Bu tepkiyi haketmedim
Küçük bebekle ilgilenmek onu yormuş, haklı da, yaşlı bir insanın enerjisiyle küçük çocukla ilgilenmek her açıdan zordur. Ve biraz da halanızın gazına gelmiş sanki. Sizde kırılmayın ve belli etmeyin, ben eminimki doğum zamanı gerekli yardımı yapacaktır. Ama çok ta beklentiye girip sonra hayal kırıklığınada uğramayın. Kendinizi yapabilirim ve ben iyi bir anneyim diyerek motive edin ve böyle bekleyin doğumu. Sürekli olumsuz düşünmeyinBebeğime ikisine de kendim bakacağım zaten konu ikisinede bakması değil doğduğunda ufak yardımlar bekledim. Uyumadım mesela dinlenmek adına gibi gel bak demedim yani küçük yardımlar onu bile yapamam demesi normal mi zaten çalışmayacağım
ağzına sağlık turuncum be. Ben bu düşünce şeklini çok bencilce bulduğumdan saygı duyamıyorum ne yazık ki. 2 oğlum var Rabbim böyle gelin vermesin bana.Çocuğun da ihtiyacı hiç bitmiyor maşallah..doğurduk diye her şeylerine koşmak zorunda değiliz. Zaten eğitim hayati bitene kadar 23-24 yıl, imkanı olan evini de alıyor çocuğuna.
Ama yok bitmez! Doğurduğu çocuğa da bakacağız. Ki hayatımız boyunca asla rahat etmeyelim. Belki yaşlanmadan saglikla çalışmak zorunda olmadan gecirecegimiz 5-10 yila da torun kilitleyin ki, asla gün yüzü görmeyelim.çünkü çocuk sahibiyiz.
Konu sahibine değil size cevabım. Sizin kadar anne-babasını kendine adanmış hizmetcisi olarak görene.
Onu anneme bırakmayacağım tabiki anneme bakta demedim yardım edersin dimi zor olacak dedim ve patlayıp bağırdı çağırdı. Bu tepkiyi haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?