- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Neden bu kadar agır geldiğini anneniz size kıyamayıp sozunden donmezse yakın zamanda goreceksınızKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Neden çocuk yaptınki madem zorlanacaksınOna elimden geleni yapıyorum. Gerçekten çok ağır geldi. Bir anda beklemedim. Benim bir hayatım var dedi. Bir anda beni o hayatın dışına itti gibi hissettim. Yalnız hissettim kendimi. Çalışmayacağım zaten istediğim ufak yardımlardı. Zor olacak anne biliyorsun dedim uykusuz kalacağım birincide zaten uykusuz kaldığım için sütüm olmadı bebeğime hep mama verdim. Uyku dinlenme önemli o da biliyor ama çok kötü bağırdı ve cidden çok ağır geldi sustum bir an tamam dedim sen bilirisn dedim kapat tamam dedi hala unutamıyorum kötü oldum
Ben de aynı fıkırdeyım. Cocuk yapayım. Annem baksın kayınvalıdem baksın. Oh ne guzel. Zaten uyku saatıne yakın anne baba evde oluyor sabah da cocuk daha uyanmadan gene anneanneye babaanneye bırak. Ne anladım bu işten.Brnce anneniz hakli.
Birine güvenerek degil kendinize gpvenerek esinizle konusarak karar vermelisiniz.
En anlamadigim zihniyet ben cocuk yapcam ama annem tabiki bakmali zihniyeti.
Anneniz ara sira isterse bakar sever. Ama düzenli olarak annenizi bakici gibi kullanmak dogru degil. Siz kadinin pzerine o ypkü atmissiniz kendiniz düsünüp cözüm aramayinca üstüne 1 coxuk daha kadina teslim edeceksiniz. Ne demesini bekliyordunuz. Gercekten bu hazirci insanlari anlamiyorum.
annen haklı bende olsam bakmam torunsa torun doğuran düşünsün..annen zaten sana bakmış büyütmüş birde çocuklarınız için mi heder etsin kendini anneniz 20 li yaşlarında değil artık yaşlanıyorlar çabuk yoruluyorlar çocukların kaprisi mızmızlığını çekecek güçleri yok....annelerinize kaynanalarınıza güvenip çocuk yapmayın.....hem çalışıyorsun hem 12 aylık bebeğin var hemde hamilesin..bravo..çocuk çokta lazım birşey değil..Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Kendinize güvenmeden iki çocuk dünyaya getiriyorsunuz. Birey bu lar can taşıyor. Öyle hadi bakkaldan iki ekmek almak gibi bişey değil sorumluluk gerektiriyor. Bakamayacaksanız yağmayacaktınız. Anneleri yeni nesil çalışan kadınlar bakıcı bellediler herhalde.Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Hiç alınma annen çok haklı sonuçta ona güvenerek yapmadın bebeklerini ve gerçekten unutma onun da bir hayatı varKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Konu sahibi de büyütmek zorunda hanımefendi bu mantık hiç doğru gelmiyor bana. Allah neden kadınlara nerdeyse 40-45 yaşından itibaren evlat vermiyor? Annelik çok zor çok yıpratıcı diye. Ben de çalışıyorum babamı kaybettim annem de bizimleydi üstelik. Yine de bakıcı tuttum ki annem kendini kısıtlanmış, özgürlüğü elinden alınmış hissetmesin.Buyutmek zorundalar hanfendi ozmn dogurup sokaaga atsınlar !! Lafınızda yani b garip tabiki bakıcaz mıhtac kmse kmseye olmasın ama bu su mantıga gelıyor cocugumn ıhtıyacı var ama bananee !!!
Biriyle ilgilenmiş büyütmüş daha ne istiyorsunuz ki benim ne annem ne kv iki çocuğuma da 2 ay bile bakmadı çalışan bin anneyim eşimle biryikte büyüttük çoçuklarılmızı ailemiz bu ssaatten sonra emekliliğin keyfini çıkaracağız torun bakamayız dediler kırıldık tabi ama saygı duyduk tamam dedik 2. Kez teklif etmedik bile çektiğimiz rezilliğin haddi hesabi yok ama kimseye güvenip yapmadık 2. Çocuğumuzu. Siz de annenize güvenip mi çocuk yapıyorsunuz yaşlı o insanlar artık sabırları tahammülleri kalmıyor sizi büyütmüş zaten bir de çocuklarınızı mı büyütsün bırakında yaşılılığın biraz tadını çıkarsınlar. Anneniz sonuna kadar haklı. Üzülmüş kırılmış olabilirsiniz ama onu haksız görür gibi yazip birde sitem etmnz hiç hoş değilKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?