Annem sen beni düşünmüyorsun.

annenız haklı
annelere guvenıp dogurmamak gerek annenız tum cocuklarınızı buyutmek zorunda degıl bence agır bencıllık annelere yapılan
kadın torun sevıp tadını cıkarmalı hayatın 40 yıl cocuk buyutmus ölene kadar nıye cocuk buyutsun

o cocugun pesınde kosmak oynamak yetısmek yetıstırmek ne kadar zor haberınız var mı ? ne sabrı kalmıstır ne hali kadının

Brnce anneniz hakli.
Birine güvenerek degil kendinize gpvenerek esinizle konusarak karar vermelisiniz.
En anlamadigim zihniyet ben cocuk yapcam ama annem tabiki bakmali zihniyeti.
Anneniz ara sira isterse bakar sever. Ama düzenli olarak annenizi bakici gibi kullanmak dogru degil. Siz kadinin pzerine o ypkü atmissiniz kendiniz düsünüp cözüm aramayinca üstüne 1 coxuk daha kadina teslim edeceksiniz. Ne demesini bekliyordunuz. Gercekten bu hazirci insanlari anlamiyorum.

Açıkçası ben bile kafayı yiyecek gibi oluyorum yani gelemiyorum çocuğa bir kızım var maddi manevi ona yermek önemli bu genç yaşta ben bile bakamam sinirlenmeye haklı insan rahat tv bile izleyemiyorum e bakmış işte 2ciye hiç bulaşmak istemez haklı

Neden bu kadar agır geldiğini anneniz size kıyamayıp sozunden donmezse yakın zamanda goreceksınız

Neden çocuk yaptınki madem zorlanacaksın
Ha birde anne ya hayat boyu seni taşıyacak sorumluluk almayacaksın bumudur yani

Ben de aynı fıkırdeyım. Cocuk yapayım. Annem baksın kayınvalıdem baksın. Oh ne guzel. Zaten uyku saatıne yakın anne baba evde oluyor sabah da cocuk daha uyanmadan gene anneanneye babaanneye bırak. Ne anladım bu işten.

Anneniz kesinlikle haklı. Zorunda olmadığı halde birinci çocuğunuza bakmış siz hemen ikinciye hamile kalmışsınız kusura bakmayın ama çocuk doğuracak olgunluğu görüyorsanız kendinizde ki bir de değil iki tane o zaman nasıl bakacağını da önceden düşünmek zorundasınız. Çocuk sizin annenizin değil elinden geleni zaten yapmış sizin bir de üstüne kırılma öz, üzülmeniz vs gerçekten lüks. Kimse kimseye güvenip çocuk yapmamalı çocuğa bakmak büyütmek anne babanın görevi

annen haklı bende olsam bakmam torunsa torun doğuran düşünsün..annen zaten sana bakmış büyütmüş birde çocuklarınız için mi heder etsin kendini anneniz 20 li yaşlarında değil artık yaşlanıyorlar çabuk yoruluyorlar çocukların kaprisi mızmızlığını çekecek güçleri yok....annelerinize kaynanalarınıza güvenip çocuk yapmayın.....hem çalışıyorsun hem 12 aylık bebeğin var hemde hamilesin..bravo..çocuk çokta lazım birşey değil..

Kendinize güvenmeden iki çocuk dünyaya getiriyorsunuz. Birey bu lar can taşıyor. Öyle hadi bakkaldan iki ekmek almak gibi bişey değil sorumluluk gerektiriyor. Bakamayacaksanız yağmayacaktınız. Anneleri yeni nesil çalışan kadınlar bakıcı bellediler herhalde.

Söyle bir gerçek var: çocuklar insanı acayip yoruyor. Benim iki küçük oğlum var. O kadar yorucu oluyor ki bazen, eşim eve gelsin diye saate bakıp duruyorum Anneme ikisini çok zoraki bir durum olmasa bırakmıyorum. Cünkü belli bir yaştan sonra kafada vücut da eskisi gibi kaldırmıyor. Siz annenize boşuna alınmayın. Ortada sizin anlamadığınız bir durum var bence. Ya annenizin size anlatamadığı veya sizin görmediğiniz bir derdi var. Veya artık sorumluluklarının azalmasını istiyor. Size neden 2. Yi yaptınız demeyeceğim, çünkü bu çocuğa da haksızlık olur ama belliki bakım için başka planlar yapmanız gerekecek.

Hiç alınma annen çok haklı sonuçta ona güvenerek yapmadın bebeklerini ve gerçekten unutma onun da bir hayatı var

Buyutmek zorundalar hanfendi ozmn dogurup sokaaga atsınlar !! Lafınızda yani b garip tabiki bakıcaz mıhtac kmse kmseye olmasın ama bu su mantıga gelıyor cocugumn ıhtıyacı var ama bananee !!!
Konu sahibi de büyütmek zorunda hanımefendi bu mantık hiç doğru gelmiyor bana. Allah neden kadınlara nerdeyse 40-45 yaşından itibaren evlat vermiyor? Annelik çok zor çok yıpratıcı diye. Ben de çalışıyorum babamı kaybettim annem de bizimleydi üstelik. Yine de bakıcı tuttum ki annem kendini kısıtlanmış, özgürlüğü elinden alınmış hissetmesin.
Bu arada konu sahibi annen üstüste hamile kaldığın için kızgındır boş bulunup söylemiştir. Torunu doğunca herkesten önce koşar gelir. Size yardım da eder. Annenin yerini kim tutabilir ki....

Kadın haksız mı?
Su anneye bebek baktirmayi da hiç anlayamıyorum. On sene bak, bir kere 'artik yeter' de senden kötüsü olmaz.
Her zaman böyle. İyi niyetle birşeyi yapınca bir sure sonra görevin gibi oluyor ...
Bence annen yüzde yüz haklı . Annene guvenmedin ya hamile kalırken, dusunseydin keşke.
Herkes nasıl bakiyorsa sen de bakarsın bence iki çocuğa.
Muhtaç olduğun kudret sende mevcut:))

Mantık olarak herkes cocuguna bakacaksa, siz de annenizin cocugusunuz. İhtiyac anında bakacak tabiiki size.
Yani siz cocuklarınıza bakarken, gücünüz bittiği yerde yetiş anne diyebilirsiniz.
Benim de iki cocugumun arası cok az.
Bir gece bile yardım almadım. (Hastane harici)
Felaket zordu.
Oğlum cok hareketli, kardeşine zarar veren, uyku sorunu olan bir cocuktu. Kızım da kolik+kronik kabızlık+ süt alerjisi.
Gerçekten zor. Birini emzirirken diğerine yemek hazırlamak. Birini uyuturken diğeriyle oyun oynamak.
Eşine direkt eve gel tuvalete gireceğim diye mesaj atmak.
Gece pencereden bakıp herkes uyuyor diye ağlamak.
Ama yine de diyorum ki korkma, tek başına yapabilirsin. Çünkü bu söylediklerim bir sene sürüyor aşağı yukarı.

Muhtemelen annen sinirle söylemiş, elbette gelir yardıma diye düşünüyorum. Seni fazla rahat gördüyse, ondan öyle demiştir, bana fazla güvenme demek istemiştir.

Biriyle ilgilenmiş büyütmüş daha ne istiyorsunuz ki benim ne annem ne kv iki çocuğuma da 2 ay bile bakmadı çalışan bin anneyim eşimle biryikte büyüttük çoçuklarılmızı ailemiz bu ssaatten sonra emekliliğin keyfini çıkaracağız torun bakamayız dediler kırıldık tabi ama saygı duyduk tamam dedik 2. Kez teklif etmedik bile çektiğimiz rezilliğin haddi hesabi yok ama kimseye güvenip yapmadık 2. Çocuğumuzu. Siz de annenize güvenip mi çocuk yapıyorsunuz yaşlı o insanlar artık sabırları tahammülleri kalmıyor sizi büyütmüş zaten bir de çocuklarınızı mı büyütsün bırakında yaşılılığın biraz tadını çıkarsınlar. Anneniz sonuna kadar haklı. Üzülmüş kırılmış olabilirsiniz ama onu haksız görür gibi yazip birde sitem etmnz hiç hoş değil

Konu sahibi çalışmayacağım demişsin de ilk çocukta ihtiyacım var çalıştım annem de baktı diyorsun

Bir yılda ne değişti hayatınızda piyango mu vurdu

Yani ilk çocuk zaten 12 aylık o Zaman 9 aydır çalışıyorsun aşağı yukarı ihtiyaç işe dönerken vardı da bebekler iki tane olunca Nasıl olmayacak

Annen muhtemelen aman annem yaşlanmadan ikinciyi de yapayım destek olur diye düşündüğünü fikrinde

Bir çoğumuz da bu hisse kapıldık

Annenin belki tavrı hoş değildir ama o da panik olmuş zira biri 2 yaşında biri Bebek iki çocuğa bakmak anneanneye çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…