- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hayır asla kötü ilan etmiyorum. Ben çok kırıldım sadece ve yazmak istedim haklı hep söylüyorum bakmak istemeyebilir ama ağır geldi bağırması kırıldığımı anladı ama kapat telefonu dedi mesela tartışmadık aslında bağırdı bende tamam Sen bilirisn dedim ve kapat dedişimdi sen gençsin ve bu duygularınla anneyi yorumluyorsun, belirli yaştan sonra insanlar hayat yorgunu oluyor, çeşitli rahatsızlıklarıda olabiliyor, ayrıca çocuk bakmak okadar zorki...genç anneler bile, kendi çocuklarına bakmakta zorlanıyorlar...birde şu var bakınca iyi, bakmayınca kötü ilan etmeyin insanları...ilerde onun yaşına gelince anlıycaksınız onu...
Bakin ama yaşlanınca siz ona bakmayacaksiniz diyenler icin toplu açıklama:
Hiç bakmayan anne-baba çocuğuna 15-16 yıl bakıyor.
Genelde de 23-24 yıl bu süre.
Siz bu geri ödemeyi bir yapin bakalım.
Ondan sonra torunu kilitlersiniz.
Yorumları biraz okusak aslında yargılamayız ben zaten çalışmayacağımAnnen bakmak zorunda değil yaşlanıyor o da insan ve hayatı var. Ona güvenerek yapmasaydın ikinciyi, bakıcı tut veya çalışma 2 çocuğa tek başına bak. Annelerin bu kadar kullanilması hoş değil.
Yahu bak demedim çalışmayıp ben bakacağım zaten kimse bunu neden anlamıyor acaba. Annemden sadece yardım istedim bu kadar basitGerçekten anlamıyorum çocuk yapmadan önce şartlarınızi düşünmüyor musunuz ben buna nasıl bakarım nolur diye daha diğeri 12 aylık annen haklı 2 küçüğe nasıl baksın
Artık ananelerin babenelerin olağan görevi olmuş torun bakmak kimse sorma zahmetinde bile bulunmuyor.
Ben de annesinin patlama yaşadığını düşünüyorum. Içten söylediğini düşünmüyorum. Gönlünü alsa yeter gibi geldi. Ama dede ve nine yeri gelince torunlarına bakmak zorundalar. Torunun evlattan daha tatlı olduğunu söylüyorlar. Bu konuda babaannemin hakkını ödeyemem. Bazı sebeplerden ötürü bana sahip çıktı. Bana sahip çıkmasa kimbilir ne haldeydim.Kadin diyor ki esim gec geliyor ben calsiiyorum cocugum 1 yasinda. Yani devamli annem bakiyor oyle 1 gunluk bisey degil. Demek ki anneye de soz hakkinen doguyor
Ben anladım sen merak etme.Yahu bak demedim çalışmayıp ben bakacağım zaten kimse bunu neden anlamıyor acaba. Annemden sadece yardım istedim bu kadar basit
Yani aslında çoğu kişi yanlış anladı bebeklerim kucağına atmadım annemin atmayacağım al bak diye kendim bakacağım zaten ama bağırması çok acıttı içimi artık yardım beklemem zaten istemem gel diye şuan resmen ağlamak istiyorum ben daha önce hiç böyle hissetmedim kendimi kırıldığımı anladığı halde tamam kapat deyip telefonu kapattı. Bu daha da ağırdı
Şimdi biz artık şu annelerin kvlerin çocuğumuzu büyütmek gibi bı zorunluluğu olmadığını bı anlayalim önce milletçe yok öyle bişey kadın haklı bi bırakın yaşını başını almış azck rahat etsin hadi bitane neyse de 12 aylık bebek varken bitane daha nesi bakamiyacaksanz annenize güvenip bu kadar erken yapmasaydnz keşke kiii zaten yaptıysanız sorumluluğunu ve bakımını gözünüze alıp yaptinz valla anneniz haklı kadın kırıcıda konuşmamış nasıl ifade edebilirdiki daha bakamam bana guvenmeyinden daha net bı açıklama olamazdı yani.Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Şimdi o ilk torun biraz büyüse de artık ben de rahat etsem diye bekliyormuştur, bunu beklerken 2.torun haberi gelince "eyvah ben kaç sene daha çocuk bakacam" moduna girip stres olmuştur. O stresle çıkmıştır o sözler ağzından. Bence durumunuz varsa annenizi alın 1-2 günlük de olsa bi tatile götürün kadın hak etmiş. Doğum iznine biraz erken ayrılabilirseniz annenizi biraz dinlendirin, kafasını toparlasın o da. Sonuçta kimse evladına, torununa kıyamaz; yeni torun gelince elbet arada gelir yardıma.Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Gerçekten aklım almıyor, hiçbir konuda bu kadar sert yorum yapmam ama yok yok bu başka bişey vallahi kudursum şu içeriği okuyuncaKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Yahu bak demedim çalışmayıp ben bakacağım zaten kimse bunu neden anlamıyor acaba. Annemden sadece yardım istedim bu kadar basit
Buyutmek zorundalar hanfendi ozmn dogurup sokaaga atsınlar !! Lafınızda yani b garip tabiki bakıcaz mıhtac kmse kmseye olmasın ama bu su mantıga gelıyor cocugumn ıhtıyacı var ama bananee !!!
Bilmiyorum ki biliyor çalışmayacağım zaten ikisini zate bırakamam ki birinden zor ayrıldım of bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?