Annem & tadilat yapan sevgili :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Selamlar kızlar,

Annem bana birkaç fikir söyledi aklıma takıldı bir de sizin fikrinizi alayım bakalım.

1.5 ay önce bir şeyden aramız limoniydi sevdiceğimle. Sonrasında bana sırayla şuna benzer cümleler kurdu konuşma içerisinde
"İşte evlensek napacaksın."
"Ehh yarın da evlenelim bari"
"Ben neden hala evlenemedim sanıyorsun" (işi gereği seyahat ettiği için- ben tabi ben saygı duyuyorum senin işine hayatına dedim)

Bunun arkasından ben evine gidince şey dedim "Bir oturma odası lazım buraya."

Sonraki hafta mutfak ve girişteki yatak odasının duvarını yıktırmış.

Aa dedim şaşırdım hiçbir şey kalmamış.
Burası salonla birleşik mutfak olacak dedi.

Ben hiç çakmadım ama annem şey dedi.
"Oh çok ferahladım." deyip sevindi
"Neye ferahladın?" dedim
"Senin ağzını aramış bence o evlilik muhabbetleriyle. Sen salon lazım deyince de yıktırmış" dedi

Ay bilmiyorum çok mu tesadüfi denk geldi yoksa annemin haklılık payı var mı

Geçen yıl nisanda almış evini ama doğal olarak yalnız yaşadığı ve ayın yarısında da başka ülkelerde yaşadığı için sadece yatak odaları ve mutfak öyle boş duruyordu odalar. Hani şey dedim anneme
"Belki dedim parasını yeni biriktirmiş şimdi yaptırıyordur"
"Kendine araba alacak (yeni araba aldı 2 hafta önce) + tadilat aynı anda yaptıracak parası var. Üstelik nisanda aldığı evi şimdi neden yeniletiyor siz konuştuktan sonra?" dedi

Bilemedim

Son düzenleme:
Sorsaniza? Sen benim için mi yaptırdın evini kurban olurum sana oooyy derdim sanırım.

Valla bugün dedi annem ev şöyle böyle yıkılmış deyince ben anlamadım ki hani öyle çok kendi kendime de "gelin" olmak istemiyorum

Valla bugün dedi annem ev şöyle böyle yıkılmış deyince ben anlamadım ki hani öyle çok kendi kendime de "gelin" olmak istemiyorum
Ne kadar zamandir birliktesiniz?

Yani Adam sevgiliniz, evini yıktırıyor ama bunu size söylemiyor, bana garip geldi

Olağan şartlarda bir erkek böyle konularda kadın fikri almak ister

Ayrıca o nasıl ev oturacak oda yok

Mutfak ve yatak odası duvarı yıkılıp salon yapılıyor

Anneniz kendi kendine gelin güvey olmasın sonra hayal kırıklığına uğramayın

Evlilik ciddi bir konudur daha oturup konuşamıyorsunuz evlenip aynı eve girince de imalarla mı yaşayacaksınız

Ben de öyle düşündüm annem tabii ki çok istiyor evleneyim son zamanlarda ondan hemen ona yormak istemiyorum bildiğim için annemi : D
Evliliği önceki dediğim konuşmada geçirdi

Salon lazım demişsiniz yıktırmış.Ben anlamadım bişey vallaha.Hayırlısı olsun.

Ben de öyle düşündüm annem tabii ki çok istiyor evleneyim son zamanlarda ondan hemen ona yormak istemiyorum bildiğim için annemi : D
Evliliği önceki dediğim konuşmada geçirdi

benim erkek arkadaşım mesela laf arasında sürekli açıyordu mevzuyu ben kapatıyordum. 2 kez teklif geldi reddettim en son 3.de kabul ettim. adamın aklında varsa zaten her yolu deniyor ve anlıyorsunuz bence. bu küçücük bir şey yani.

bir de ben yanlış hatırlamıyorsam bu adam şey mi kapıları boyuyorum diye sizinle görüşmeye gelmemişti taa birkaç hafta sonra buluşuruz demişti ve sizin ilişki hakkındaki güzel düşüncelerinize de sessiz kalıyordu? eğer oysa anneniz bayaaa yanılıyor bence. hiç lafını bile açmayın derim.

Şey, dert bunun neresinde?

ona neden sormuyosunuz? evlilik lafıyla ürkütmemek için mi? ayrıca annenizin de adamın hareketlerinden aldığı evlilik hissiyle havalara uçması da ayrı bir enteresan.
evlilik düşüncesini bile konuşamadığınız biriyle evlenmek düşüncesi korkutucu gelmiyo mu?

Arada kültür farkı olunca böyle dan diye ''aşkım ne zaman evleneceğiz'' diyemiyorsunuz maalesef.Karşıdaki ne anlar ondan bile haberiniz olmuyor çünkü,mecbur bir şeylerin yoluna oturmasını,kendiliğinden gelişmesini bekleyeceksiniz.Ya da orada yıllarca yaşayıp kültüründen haberdar olacaksınız,ancak öyle olur söylediğiniz şey.
Ama ben böyle düşünmezdim konu sahibi.Belki sonrası için,yani birlikte yaşama planı falan kurmuşsa kafasında onun için ufak bir jest yapmak istemiştir.Yine de siz bir şeyler sorup ya da ima edip kafasını karıştırmayın,direk ondan bekleyin böyle bir teklifi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…