Sorsaniza? Sen benim için mi yaptırdın evini kurban olurum sana oooyy derdim sanırım.
Ne kadar zamandir birliktesiniz?Valla bugün dedi annem ev şöyle böyle yıkılmış deyince ben anlamadım ki hani öyle çok kendi kendime de "gelin" olmak istemiyorum
yani ben olsam böyle bir anlam çıkarmazdım, anneniz evlenmenizi istiyorsa o yüzden ona yormuş olabilir.
erkekler bence evlenmek istediklerini çok açık belli ediyorlar. yani sadece bu hareketten bir şey anlaşılmaz bence.
Ne kadar zamandir birliktesiniz?
Bir lafına duvar yıkmışsa eğer bence uzak dur.
Ben de öyle düşündüm annem tabii ki çok istiyor evleneyim son zamanlarda ondan hemen ona yormak istemiyorum bildiğim için annemi : D
Evliliği önceki dediğim konuşmada geçirdi
Selamlar kızlar,
Annem bana birkaç fikir söyledi aklıma takıldı bir de sizin fikrinizi alayım bakalım.
1.5 ay önce bir şeyden aramız limoniydi sevdiceğimle. Sonrasında bana sırayla şuna benzer cümleler kurdu konuşma içerisinde
"İşte evlensek napacaksın."
"Ehh yarın da evlenelim bari"
"Ben neden hala evlenemedim sanıyorsun" (işi gereği seyahat ettiği için- ben tabi ben saygı duyuyorum senin işine hayatına dedim)
Bunun arkasından ben evine gidince şey dedim "Bir oturma odası lazım buraya."
Sonraki hafta mutfak ve girişteki yatak odasının duvarını yıktırmış.
Aa dedim şaşırdım hiçbir şey kalmamış.
Burası salonla birleşik mutfak olacak dedi.
Ben hiç çakmadım ama annem şey dedi.
"Oh çok ferahladım." deyip sevindi
"Neye ferahladın?" dedim
"Senin ağzını aramış bence o evlilik muhabbetleriyle. Sen salon lazım deyince de yıktırmış" dedi
Ay bilmiyorum çok mu tesadüfi denk geldi yoksa annemin haklılık payı var mı
Geçen yıl nisanda almış evini ama doğal olarak yalnız yaşadığı ve ayın yarısında da başka ülkelerde yaşadığı için sadece yatak odaları ve mutfak öyle boş duruyordu odalar. Hani şey dedim anneme
"Belki dedim parasını yeni biriktirmiş şimdi yaptırıyordur"
"Kendine araba alacak (yeni araba aldı 2 hafta önce) + tadilat aynı anda yaptıracak parası var. Üstelik nisanda aldığı evi şimdi neden yeniletiyor siz konuştuktan sonra?" dedi
Bilemedim
ona neden sormuyosunuz? evlilik lafıyla ürkütmemek için mi? ayrıca annenizin de adamın hareketlerinden aldığı evlilik hissiyle havalara uçması da ayrı bir enteresan.
evlilik düşüncesini bile konuşamadığınız biriyle evlenmek düşüncesi korkutucu gelmiyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?