ona neden sormuyosunuz? evlilik lafıyla ürkütmemek için mi? ayrıca annenizin de adamın hareketlerinden aldığı evlilik hissiyle havalara uçması da ayrı bir enteresan.
evlilik düşüncesini bile konuşamadığınız biriyle evlenmek düşüncesi korkutucu gelmiyo mu?
Arada kültür farkı olunca böyle dan diye ''aşkım ne zaman evleneceğiz'' diyemiyorsunuz maalesef.Karşıdaki ne anlar ondan bile haberiniz olmuyor çünkü,mecbur bir şeylerin yoluna oturmasını,kendiliğinden gelişmesini bekleyeceksiniz.Ya da orada yıllarca yaşayıp kültüründen haberdar olacaksınız,ancak öyle olur söylediğiniz şey.
Ama ben böyle düşünmezdim konu sahibi.Belki sonrası için,yani birlikte yaşama planı falan kurmuşsa kafasında onun için ufak bir jest yapmak istemiştir.Yine de siz bir şeyler sorup ya da ima edip kafasını karıştırmayın,direk ondan bekleyin böyle bir teklifi.
"Evlilik düşüncesini bile konuşamadığımız biri" derken?
Bu nerden çıkıyor ya konuya nereden olumsuz bir şey bulsak a nasıl dönüyor konular burada
Kendisi demiş ayol evlensek bu iş nasıl olur diye ben neden korkuyom ben onunla şakalaşıyorum bile aov evlilik teklifi de edeyim mi tarzı gayet gülüşüyoruz öyle gergin bir ortam yok
Annen seni cok pis gaza getirmeye calisiyor:) daha dur :)
Ciks vermem demez yani :)))Benden kurtulmaya mı çalışıyor nedir
Bence cok fazla anlam yuklememek lazim erkekler nettir dogasi geregi sanmiyorim oyle agiz aramak direk soylerSelamlar kızlar,
Annem bana birkaç fikir söyledi aklıma takıldı bir de sizin fikrinizi alayım bakalım.
1.5 ay önce bir şeyden aramız limoniydi sevdiceğimle. Sonrasında bana sırayla şuna benzer cümleler kurdu konuşma içerisinde
"İşte evlensek napacaksın."
"Ehh yarın da evlenelim bari"
"Ben neden hala evlenemedim sanıyorsun" (işi gereği seyahat ettiği için- ben tabi ben saygı duyuyorum senin işine hayatına dedim)
Bunun arkasından ben evine gidince şey dedim "Bir oturma odası lazım buraya."
Sonraki hafta mutfak ve girişteki yatak odasının duvarını yıktırmış.
Aa dedim şaşırdım hiçbir şey kalmamış.
Burası salonla birleşik mutfak olacak dedi.
Ben hiç çakmadım ama annem şey dedi.
"Oh çok ferahladım." deyip sevindi
"Neye ferahladın?" dedim
"Senin ağzını aramış bence o evlilik muhabbetleriyle. Sen salon lazım deyince de yıktırmış" dedi
Ay bilmiyorum çok mu tesadüfi denk geldi yoksa annemin haklılık payı var mı
Geçen yıl nisanda almış evini ama doğal olarak yalnız yaşadığı ve ayın yarısında da başka ülkelerde yaşadığı için sadece yatak odaları ve mutfak öyle boş duruyordu odalar. Hani şey dedim anneme
"Belki dedim parasını yeni biriktirmiş şimdi yaptırıyordur"
"Kendine araba alacak (yeni araba aldı 2 hafta önce) + tadilat aynı anda yaptıracak parası var. Üstelik nisanda aldığı evi şimdi neden yeniletiyor siz konuştuktan sonra?" dedi
Bilemedim
Selamlar kızlar,
Annem bana birkaç fikir söyledi aklıma takıldı bir de sizin fikrinizi alayım bakalım.
1.5 ay önce bir şeyden aramız limoniydi sevdiceğimle. Sonrasında bana sırayla şuna benzer cümleler kurdu konuşma içerisinde
"İşte evlensek napacaksın."
"Ehh yarın da evlenelim bari"
"Ben neden hala evlenemedim sanıyorsun" (işi gereği seyahat ettiği için- ben tabi ben saygı duyuyorum senin işine hayatına dedim)
Bunun arkasından ben evine gidince şey dedim "Bir oturma odası lazım buraya."
Sonraki hafta mutfak ve girişteki yatak odasının duvarını yıktırmış.
Aa dedim şaşırdım hiçbir şey kalmamış.
Burası salonla birleşik mutfak olacak dedi.
Ben hiç çakmadım ama annem şey dedi.
"Oh çok ferahladım." deyip sevindi
"Neye ferahladın?" dedim
"Senin ağzını aramış bence o evlilik muhabbetleriyle. Sen salon lazım deyince de yıktırmış" dedi
Ay bilmiyorum çok mu tesadüfi denk geldi yoksa annemin haklılık payı var mı
Geçen yıl nisanda almış evini ama doğal olarak yalnız yaşadığı ve ayın yarısında da başka ülkelerde yaşadığı için sadece yatak odaları ve mutfak öyle boş duruyordu odalar. Hani şey dedim anneme
"Belki dedim parasını yeni biriktirmiş şimdi yaptırıyordur"
"Kendine araba alacak (yeni araba aldı 2 hafta önce) + tadilat aynı anda yaptıracak parası var. Üstelik nisanda aldığı evi şimdi neden yeniletiyor siz konuştuktan sonra?" dedi
Bilemedim
Bence bu konuyu buraya açmasaydınız, neden derseniz şimdi fesatlık yapıp kötü niyetli yorumlar yazan olacak zaten, kendi iç sesiniz ne diyorsa doğrusu o dur :)Benden kurtulmaya mı çalışıyor nedir
Bence bu konuyu buraya açmasaydınız, neden derseniz şimdi fesatlık yapıp kötü niyetli yorumlar yazan olacak zaten, kendi iç sesiniz ne diyorsa doğrusu o dur :)
Ciks vermem demez yani :)))
Bence sizin oturma odası fikri mantıklı gelmiş yıktırmış duvarı . Anneniz de sizi evlendirmeyi çok istiyor direkt ona yormuş :) Bakalım göreceğiz ama bana pek evlilikle alakalı bir durum gibi gelmedi. Esimle sevgililik dönemimizde evlenelim diye pesimde dolanıyordu sürekli :) Erkekler açık oluyorlar bu konularda ama her erkekte aynı olacak diye bir kaide yok tabiki de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?