Annem & tadilat yapan sevgili :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

"Evlilik düşüncesini bile konuşamadığımız biri" derken?
Bu nerden çıkıyor ya konuya nereden olumsuz bir şey bulsak a nasıl dönüyor konular burada
Kendisi demiş ayol evlensek bu iş nasıl olur diye ben neden korkuyom ben onunla şakalaşıyorum bile aov evlilik teklifi de edeyim mi tarzı gayet gülüşüyoruz öyle gergin bir ortam yok

Aa çok mantıklı çok şeker olabilir

[

peki siz burda neyi soruyosunuz bize, benimle evlenmek istiyo mu değil mi sinyaller neyi gösteriyor u sormuyo musunuz?
şu an bence aldığınız kodları çözmeye çalışıyosunuz burda, duvarı yıktırdı sizce ne demek istedi, evlilik şakası yapıyo sizce ciddi mi vs diye sormuyo musunuz?
bu pasaj paragraf sorusu olsa burda anlatmaya çalışılan şey budur derdim.

Bence cok fazla anlam yuklememek lazim erkekler nettir dogasi geregi sanmiyorim oyle agiz aramak direk soyler
Iste biz kadinlar hareketlere anlamlar yukluyoruz gerek yok

Ben olsam böyle bir anlam çıkarmazdım açıkçası ..

Bence bu konuyu buraya açmasaydınız, neden derseniz şimdi fesatlık yapıp kötü niyetli yorumlar yazan olacak zaten, kendi iç sesiniz ne diyorsa doğrusu o dur :)

Dimi aslında? Annem ya da başkaları değil de benim iç sesim ne diyor önemli.
Daha önce de burada aşırı sert giden yorumları dinlemediğime memnunum açıkçası.
Ben annemin gazına gelmek istemediğim için açtım açıkçası.
Fesatlığı dikkate almam, özünde eleştiri, uyarı iyidir ama kabulümüzdür.

evlenmek değil de...

senin aklını kullanıyor bu adam.

benim beğendiğim arabayı alan bir modelini biliyorum da. hani yapıyor diye sanma ki sana çok değer verdiğinden. aksine senin beynini kullandığından.

evlenmek istese bence daha net belli eder ve senin keyfine göre yaptırırdı evi. burda sen sadece fikir babası olmuşsun o işin.

Aslında böyle bir şey olsa direk size gelip söylerdi,neden duvar yıkmak gibi imalarda bulunsun ki.Tesadüf olmuştur diye düşünüyorum.He bu demek değil ki evlenmeyi düşünmüyor.İlerleyen zamanda açacaktır belki konusunu ama duvar yıkmak ya da agzınızdan laf aramak gibi bir davranısta bulunacagını sanmıyorum

Bundan hicbisey cikmaz tesadufte olabilir acik acik sorun ne gerek var buna kafa yormaya

Bence sizin oturma odası fikri mantıklı gelmiş yıktırmış duvarı . Anneniz de sizi evlendirmeyi çok istiyor direkt ona yormuş :) Bakalım göreceğiz ama bana pek evlilikle alakalı bir durum gibi gelmedi. Esimle sevgililik dönemimizde evlenelim diye pesimde dolanıyordu sürekli :) Erkekler açık oluyorlar bu konularda ama her erkekte aynı olacak diye bir kaide yok tabiki de :))

Annem aynen ya
Bana birlikte yaşama şu aşamada daha mantıklı geldi, çok isterim

Sizinle evlenme fikri olsaydı eğer o duvar yıkılmadan sizin fikriniz alınırdı. Benim anladığım şey anneniz sizi evlendirmeye meraklı sizi de o havaya sokup erkek arkadaşınızı evlenmeye ikna etmenizi sağlamaya çalışıyor.

Bence sevgilinizin evlenme gibi bir düşüncesi yok ve siz annenizin verdiği gaz ile kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Daha 3 aylık bi ilişki nasıl böyle havalara giriyorsunuz hiç anlamıyorum.

Bence fikrinizi beğenip uygulamaya geçmiş. Evlilik fikri olsaydı bunu en azından ima ederdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…