Annem uyuz olduklarını bile bile gelip bize de bulaştırdı

Emin olun ki hayatta herkes. Bu tarz parazitlere maruz kalmıştır ama sorsan inkar ederler neden ayıplanır diye
Çocukken hatırlıyorum ya bir komşumuz vardı çocukları nereden bulaştıysa bulaştı bitlenmiş tüm siteye bulaştırmışlardı. Toplama kampı gibi hepimizin saçları kazınmıştı onlar yüzünden. Kadın buna rağmen çocuklarını salmıyordu bizim yanımıza onlardan bit mikrop bulaşır diye. Anneler toplanırdı arada bir. Kadın, milletin evi pismiş her an mikrop bulaşacakmış gibi gidince oturmaktan imtina ederdi. Her ortamda sanki temizlik kavramını ilk o bulmuş gibi davranırdı anlatır dururdu yok şöyle yıkar şöyle kurularım bir tane mikrop yok evimde diye tepeden bakardı herkese. Çocukları bir sene içinde tekrar bitlendi bulaştırdı yine bir kısım çocuğa. Çocuklarına da ona da uyuz olurdum. Tam dediğiniz tarz biriydi aklıma o geldi ilk bu yazıyı okuyunca.

Ayyy kucukken babamla birlikte ben de olmustum. Ne illet biseydir o. Kukurtlu sabun kullanmistik biz ama 6 aylik bebekte olur mu bilmem. Bir de koltuklari yikatin. Silmek kiri sadece daha derine itiyor.

Kızlar bi kaç gündür rahatız ailecek ev ilaçlandı 1 gün kapalı kaldı ve şu an şükür bişey YOk doktora muayene olduk dua edin inşallahta olmaz annemle de arama mesafe koydum gel vs demiyorum gitmiyorum da ama hala yıkama kurutma işlerim bitmedi bakalım faturalar ne sürprizler yapacak allahım başka dert vermesin diyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok destek oldunuz :)

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. 6 aylık bebeğiniz için doktor nasıl bir tedavi uyguladı?

Bazı insanlar çocuk doğurabiliyor ama anne olamıyor. Nasıl 6 aylık bebeğe kıyabilir insan nasıl ananesin. Sizi ve çocuğunuzu düşünmeyen biri anneniz de olsa affetmeyin. Siz de annesiniz bunu torununuza yapabilir miydiniz?
Forum da ki polyanalardan bana gına geldi. Bile bile evime geldi bulaştırdı diyor. Bize de bakamıyordu kardeşime de bakamıyor diyor. Gamsız ve ilgisiz biri diyor. Anne de olsa yaptığının sonuçlarını çekecek.
Kaç yaşında kadın uyuzu bilmeyecek mümkün mü valla düşündükçe sinirleniyorum . O 6 aylık bebeğe acıyorum. Yaşadığı acıya değer mi? Zaten yoğun bakım atlatmış garibim.

İyi çok şükür bebiş atlatmış. Annenize de bir ders olur bu mesafe. Sizi kaybetmemek için daha dikkatli olur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…