Evet bende öyle düşündüm ilk ama teşhisi konulmayan bi hastalığa ilaç vermez ki hiçbir doktor şimdi bize verilen ilaçtan sürüyordu o da kardeşime ve kaç kere dedim ki acile götürmeyle olmaz bi dermotolığa götür gitmek iatemiyor kardeşin vs diyor diyorum evinş temizle diyorum oralı değil hep orada burada geziyor ben çekmek zorundına mıyım peki bunu yazık çocuğum hep ağlıyor katılıyor kaşıntıdansonuna kadar haklısın ama acaba annen de alerjik birşey oldugunu mu düşündü .
Ben çok sert bır tepki koyardım sanırım . Sonucta evladım söz konusu
Çok geçmiş olsun .Evet bende öyle düşündüm ilk ama teşhisi konulmayan bi hastalığa ilaç vermez ki hiçbir doktor şimdi bize verilen ilaçtan sürüyordu o da kardeşime ve kaç kere dedim ki acile götürmeyle olmaz bi dermotolığa götür gitmek iatemiyor kardeşin vs diyor diyorum evinş temizle diyorum oralı değil hep orada burada geziyor ben çekmek zorundına mıyım peki bunu yazık çocuğum hep ağlıyor katılıyor kaşıntıdan
Çok düşüncesiz her zaman idare ettim ama bu çok fazla
Öyle anne düşman başına
İnşalahÇok geçmiş olsun .
Umarım en kısa sürede atlatır..
Bilemiyorum bulaşsın onlar da olsun diye düşündü herhaldeNiye sizde banyo yaptılar anlayamadım
Anne atılır mıYeminle siler atarim. Bir daha olusunde dirisinde muhattap olmam.
Yoo degil. Benim bebegim yogun bakimda kalacak 1 ay annem bunu bilecek uyuz gibi kan hastaligi bulaştırma riski olabilecek bir durumu benden saklayip cocuguma bulastiracak valla acikcasi bundan daha yerinde bir silip atma sebebi suan aklima gelmiyor.Anne atılır mı
Yaptıgı affedilmez ama atılmak da çok ağır degilmi
ciddimisiniz devamlı böyle şeyler yapıyorsa ok de ılkse de silinmez yahu ama uzaklaştırırdım bır kaç ay kendimden arasa da açmazdımYeminle siler atarim. Bir daha olusunde dirisinde muhattap olmam.
Normalde de rahat ve hep böyle geçen ufak kardeşim hasta oldu çocuk ateşler içinde yanıyor hastaneye götürmedi bana da pek sahip çıkmax aslında son zamanlarda biraz sahiplendi evlenince işte ona göre bi evlat annesine ev araba alıp iş yeri açmalıymış ben hayırsızmışım sinirlenince hep öyle der çocuklarımın sözlerini bile ciddiye alıp büyük insan gibi cvp verir onlaraCok gecmis olsun..Annen fazla rahat galiba ama bu asiri olmus..Bulasici hastaligi olan birini bebek olan evde tutmak nedir?
Ayrica misafirlikleri zorunlumuydu keyfimi?size karsi genel tutumu hep mi böyle umursamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?