- Konu Sahibi sude_naz20
-
anneniz gerçekten saçmalamış..yıllar sonra altınları neden geri istediğini annenize sordunuz mu? sebebi nedir yani?
nası yani düğünde takılan altın geri istenir miymiş ? ilk kez duydum
yok canım hiçbir problemimiz yalnız olduğu için her zaman çağırırız gel biziml kal diye, eşimle de iyi anlaşıyor nedenini anlamadım gitti...
evet canım yaşlandıkça çocuk gibi oluyor nedenini anlayamıyorum hacca da gidip geldi nedir bu para düşkünlüğü...hiç anlamıyorum ve çok mutsuzum...
saçma bir durum peki diğer kardeşlerinin ihtiyacı vardır ona verdin bizede ver demiş olmasınlar ?:26:
benim annemle aram pek iyi değildir, yani küs değiliz ama anlaşamayız pek. o yuzden ben herşeyi çatır çatır kavga ederek bıle soylerım anneme.
ben olsam, "kendindemisin sen, 3 yıl sonra taktıgın takıyı mı ıstıyorsun, verırken baştan söyleseydın geri ödemeli veriyorum dıye, sen şimdi banka gıbı faizde istersin 1 tane bilezik fazladan da veriyim mi" falan derim yani. bozarım ben cok fena.
bu ne saçmalıktır ya...
yok canım üç tane ablam var dört kardeşiz hepimizin de mesleği var çok şükür diğerlerinin durumu iyi ben bu durumu ablalarıma anlatıyorum onlar da bana hak veriyor anneme kızıyorlar ama durum bu ileride inş. öderim şuan mümkün değil ama bana küs olması çok ağırıma gidiyor...
ilk defa böyle bi konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ve bunaldım meselenin özü şu ki annem düğünümüzde takılan altınları 3 yıl sonra istiyor hem de her fırsatta şuan da benimle küs ama biz o altınlarla araba almıştık şimdi de ev ödüyoruz anlayacağınız ödemem mümkün değil geri ödeyeceksiniz de dememişti verirken...benim sadece kendi memleketimde düğünüm oldu eşimin tarafı durumumuz yok diye kendi memleketlerinde düğün yapmadılar herşeyi kendimiz yaptık eşimle fakat annemin destek diye verdiğini sandığımız altınları istemesi canımı çok sıkıyor insanın kendi annesi bunu yaparmı???
ayrıca annemin babamdan kalan maaşı var evin en küçüğü bendim yani bakacağı kimse yok, ihtiyacı da yok konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor..........böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç aranızda bunu yapan kaynanam değil öz annem......
Kusura bakma ama koskoca bir oha demek geciyor icimdén....ilk defa böyle bi konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ve bunaldım meselenin özü şu ki annem düğünümüzde takılan altınları 3 yıl sonra istiyor hem de her fırsatta şuan da benimle küs ama biz o altınlarla araba almıştık şimdi de ev ödüyoruz anlayacağınız ödemem mümkün değil geri ödeyeceksiniz de dememişti verirken...benim sadece kendi memleketimde düğünüm oldu eşimin tarafı durumumuz yok diye kendi memleketlerinde düğün yapmadılar herşeyi kendimiz yaptık eşimle fakat annemin destek diye verdiğini sandığımız altınları istemesi canımı çok sıkıyor insanın kendi annesi bunu yaparmı???
ayrıca annemin babamdan kalan maaşı var evin en küçüğü bendim yani bakacağı kimse yok, ihtiyacı da yok konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor..........böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç aranızda bunu yapan kaynanam değil öz annem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?