annem ve altınnnn meselesi :((((

sude_naz20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
453
1
96
37
Ankara
ilk defa böyle bi konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ve bunaldım meselenin özü şu ki annem düğünümüzde takılan altınları 3 yıl sonra istiyor hem de her fırsatta şuan da benimle küs ama biz o altınlarla araba almıştık şimdi de ev ödüyoruz anlayacağınız ödemem mümkün değil geri ödeyeceksiniz de dememişti verirken...benim sadece kendi memleketimde düğünüm oldu eşimin tarafı durumumuz yok diye kendi memleketlerinde düğün yapmadılar herşeyi kendimiz yaptık eşimle fakat annemin destek diye verdiğini sandığımız altınları istemesi canımı çok sıkıyor insanın kendi annesi bunu yaparmı???
ayrıca annemin babamdan kalan maaşı var evin en küçüğü bendim yani bakacağı kimse yok, ihtiyacı da yok konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor..........böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç aranızda bunu yapan kaynanam değil öz annem......

yok canım hiçbir problemimiz yalnız olduğu için her zaman çağırırız gel biziml kal diye, eşimle de iyi anlaşıyor nedenini anlamadım gitti...

anneniz gerçekten saçmalamış..yıllar sonra altınları neden geri istediğini annenize sordunuz mu? sebebi nedir yani?

nası yani düğünde takılan altın geri istenir miymiş ? ilk kez duydum

benim annemle aram pek iyi değildir, yani küs değiliz ama anlaşamayız pek. o yuzden ben herşeyi çatır çatır kavga ederek bıle soylerım anneme.
ben olsam, "kendindemisin sen, 3 yıl sonra taktıgın takıyı mı ıstıyorsun, verırken baştan söyleseydın geri ödemeli veriyorum dıye, sen şimdi banka gıbı faizde istersin 1 tane bilezik fazladan da veriyim mi" falan derim yani. bozarım ben cok fena.
bu ne saçmalıktır ya...

saçma bir durum peki diğer kardeşlerinin ihtiyacı vardır ona verdin bizede ver demiş olmasınlar ?:26:

yok canım üç tane ablam var dört kardeşiz hepimizin de mesleği var çok şükür diğerlerinin durumu iyi ben bu durumu ablalarıma anlatıyorum onlar da bana hak veriyor anneme kızıyorlar ama durum bu ileride inş. öderim şuan mümkün değil ama bana küs olması çok ağırıma gidiyor...

tepeden tırnağa haklısın arkadaşım keşke hiççççç bir iğne vermeseydi böyle yapacağı aklımın ucundan geçmezdi herkesin annesi babası ev alırken yardım eder biz yardımı falan da geçtik köstek olmasaydı iyiydi...

EVET ÇOK ÜZÜCÜ allah SABIR VERSİN NE DİYELİM..

yok artık ya daha neler.bi insan kendi kızına bunu yapar mı?kardeşleriniz annenizin başına kakıp ona yardım ettin bize yardım etmedin diye ona baskı yapıyo olmasınlar?

bunu yapan anneler var benimkide aynısını yapıcak galiba şimdiden sylüyo çünkü sana takılan altınları alırım haberin olsun diyo
ama annenin 3 sene sonra bunu sylemesi çok ilginç olmuş şimdye kadar aklı nerdeymiş

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için bu siteyi çok beğeniyorum hiç tanımadığınız insanların derdine ortak oluyorsunuz hepinizden Allah razı olsun anneme de akıl fikir ihsan eylesin sonuçta annem her ne kadar altın maltın diye diretse de onu çok severim hastalansa ödüm kopar bakalım zaman ne gösterecek ama Allahıma dua ediyorum önüme bir fırsat çıkarsın da annemi o çok sevdiği bileziklerle donatayım

Hem çok mantıksız hem de bencilce.
Seni eşinin karşısında mahçup duruma düşürüyor, ne hakla?

Kusura bakma ama koskoca bir oha demek geciyor icimdén....
bu ne boyle gosteris icin taktiysa hic takmasin daha iyi....
annemin o siralar elinde olmadigi halde takisini takti....
evlendim sonra gormeye geldiginde bilezik takti hic konusunuda acmaz....
allah izin verirse bir erkek kardesim var onun dugunu oldugunda annemin bana yaptigini bende kardesime yapacam kendi istegimle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…