- 11 Ocak 2022
- 622
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Ben olsam ben de üzülürdüm. Haklısınız. Sıkmayın canınızı.Kızlar selam
Geçen iftara davetliydik annem ve kardeşimden rica ettim bebeğime bakar mısınız diye (ilk defa). kardeşim teravihe kadar gelirsin di dedi gittiğimiz yer de uzak biraz yani yiyip kalkcaz ki ancak yetişelim. Çok zor dedim. Kardeşim de ama biz teravihe gidicez deyip kestirip attı. Çok üzüldüm. Sonra kızımla gittik ama kızım da sağ olsun 1 dakika durmadı.eve döndük. Çok içerledim bu durumu.namazı evde kılabilirlerdi sonuçta.kendimi başka bir şehire gelin gitmiş gibi yalnız hissetim aile konusunda. Sizce içerlemekte haklı mıyım?
lEvet haklısınız ama sonuçta onlar da sizin bebeğinize bakmak zorunda değil onlarında başka planları olabilir ama ben olsam bende kirilirdim yinede uzatmazdim bu konuyu. başka zaman eminim yanınızda olacaklardır
Değil evet ama ben annem ve babam şehir dışına gittiklerinde kendi evimi bıraktım kardeşlerimle kaldım biri çalışıyor diğeri okula gidiyor. Bebeğimle gittim yemek yaptım her şeylerini yaptım. Eşim de sağ olsun müsade etti . Çok üzüldüm böyle yapmalarına. Ailesine fedakarlık yapmayacakta kime yapacak ki insan .
l
Bende ayniy çoğu zaman demem bile büyük ablaya birkarim küçüğünü.halbuki ann dört bina yanımda oturuyorBeklentiler her zaman üzer benim ailemle aram 10 dakika çoğu zaman bebeğimi birakamiyorum herkesin kendi planları işleri oluyor çok mecbur kalmadıkça soylemiyorum bile . Tırnağın varsa başını kaşı demişler
Ben zaten ısrar asla etmedim etmemde . Dediklerinde tamam dedim kapattım konuyu ama üzüldüm yani . Zaten aylardır dışarı çıkmıyorum . İlk olacaktı o da böyle oldu işte.Namazı evde nasıl kilabilirler ki, teravih dediğin 30 rekat, bir saat sürer. Bebeğe kim bakacak?
Soru sormuşsun 'uygun musunuz?' diye, 'uygun değiliz' demişler.
Bence bunda bir şey yok ki. Ben de yeğenimi müzeye vs götürmek istiyorum bazen, annesi 'hayir' diyor, tamam diyorum. Ne yapayım, elin çocuğunu kaçıracak halim yok ya.
Siz de zorla bırakacak haliniz yok ya. Soru sormuşsunuz , cevap vermişler. Böyle şeylerden kusmeyin bence. Onlar da sizden size fedakarlık yaptıracak şey isterlerse siz de hayır dersiniz
yani bebek sahibi olurken bunu dusunmussunuzdur diye düşünüyorumBen zaten ısrar asla etmedim etmemde . Dediklerinde tamam dedim kapattım konuyu ama üzüldüm yani . Zaten aylardır dışarı çıkmıyorum . İlk olacaktı o da böyle oldu işte.
Boşver ya . Sana da ders olsun işte, bak ne güzel, insanlar hayır diyebiliyor. Sen kocanı çocuğunu bırakıp camis kadar insanlara yemek yapmaya gidiyorsun.Ben zaten ısrar asla etmedim etmemde . Dediklerinde tamam dedim kapattım konuyu ama üzüldüm yani . Zaten aylardır dışarı çıkmıyorum . İlk olacaktı o da böyle oldu işte.
Ben zaten ısrar asla etmedim etmemde . Dediklerinde tamam dedim kapattım konuyu ama üzüldüm yani . Zaten aylardır dışarı çıkmıyorum . İlk olacaktı o da böyle oldu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?