- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Hastaydı canım ondan çıkamadık o süre zarfında . Lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum merak etme.Cocukla gezmeyi ogrenmeniz lazimdi.
Aylarca eve kapanirsaniz cocukta ilk disari cikisinca ortam, kalabalik gorunce coşar yani normal olarak.
Hastaydı canım ondan çıkamadık o süre zarfında . Lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum merak etme.
İnsanların dini hassasiyetleri olabilir, teravihten geri kalmak istememiştir. Hastalık vs olmadıkça bende camiye gitmeyi tercih ederdim. Ayrıca 1 saatlik namaz, hangi ara cocukla ilgilenecekler? Kilmayiversin değil mi? Arkadaş başka zaman eğlensin madem, ya da çocuğunu da alip gidecek tabi ki.Anca hastalik, sağlık. Hep kotu şeylerde yardim etmemis gerektiğini düşünüyoruz. Insanlara iyi durumlarinin da olmasi icin yardim etmeliyiz. Yorgun bir anne olarak o bir iki saat cok iyi gelecekti konu sahibine.
Sonuçta eglenmeye gidiyorsun, cocuktan kurtulmak istemissin ne demek ya.
Gitmeyiversin bir güncük, evinde halletsin de baska bir hayri dokunsun kardesine
Cok haklisiniz ama bu sizin sinirlariniz, kardesinizin sinirlari farkli. Evet baksa cok iyi olurdu ama bakmamis. Haklisiniz teravih evde kilinabilirdi. Beklentinizde haklisiniz. Ama kardesiniz yapmak zorunda degildi ve yapmamis. Onun karakteri.Değil evet ama ben annem ve babam şehir dışına gittiklerinde kendi evimi bıraktım kardeşlerimle kaldım biri çalışıyor diğeri okula gidiyor. Bebeğimle gittim yemek yaptım her şeylerini yaptım. Eşim de sağ olsun müsade etti . Çok üzüldüm böyle yapmalarına. Ailesine fedakarlık yapmayacakta kime yapacak ki insan .
l
Kızlar selam
Geçen iftara davetliydik annem ve kardeşimden rica ettim bebeğime bakar mısınız diye (ilk defa). kardeşim teravihe kadar gelirsin di dedi gittiğimiz yer de uzak biraz yani yiyip kalkcaz ki ancak yetişelim. Çok zor dedim. Kardeşim de ama biz teravihe gidicez deyip kestirip attı. Çok üzüldüm. Sonra kızımla gittik ama kızım da sağ olsun 1 dakika durmadı.eve döndük. Çok içerledim bu durumu.namazı evde kılabilirlerdi sonuçta.kendimi başka bir şehire gelin gitmiş gibi yalnız hissetim aile konusunda. Sizce içerlemekte haklı mıyım?
Cocukla gezmeyi ogrenmeniz lazimdi.
Aylarca eve kapanirsaniz cocukta ilk disari cikisinca ortam, kalabalik gorunce coşar yani normal olarak.
Ben benden 10 yaş küçük kardeşinden öğrendim ben ay kirilor vs derdim o net hayır artık bende herkese istemiyorsam hayır diyorum ne güzelmişhayır benim kendi planlarım var demek medeni ve özsaygı gösteren bir davranıştır. bunu yaptığı için ailenize bile kızmaya hakkınız yok. siz de öğrenin hayır demeyi. siz hayır diyemiyorsunuz diye onlardan da beklemeyin, onları örnek alıp siz de eziyet gibi gelen şeylere hayır deyin
Fedakarlık edilecek şey ne? Teravih namazıDeğil evet ama ben annem ve babam şehir dışına gittiklerinde kendi evimi bıraktım kardeşlerimle kaldım biri çalışıyor diğeri okula gidiyor. Bebeğimle gittim yemek yaptım her şeylerini yaptım. Eşim de sağ olsun müsade etti . Çok üzüldüm böyle yapmalarına. Ailesine fedakarlık yapmayacakta kime yapacak ki insan .
l
Onlar namazı evde kılabilirlerdi ise sizde yemeği evde yiyebilirdiniz dimiKızlar selam
Geçen iftara davetliydik annem ve kardeşimden rica ettim bebeğime bakar mısınız diye (ilk defa). kardeşim teravihe kadar gelirsin di dedi gittiğimiz yer de uzak biraz yani yiyip kalkcaz ki ancak yetişelim. Çok zor dedim. Kardeşim de ama biz teravihe gidicez deyip kestirip attı. Çok üzüldüm. Sonra kızımla gittik ama kızım da sağ olsun 1 dakika durmadı.eve döndük. Çok içerledim bu durumu.namazı evde kılabilirlerdi sonuçta.kendimi başka bir şehire gelin gitmiş gibi yalnız hissetim aile konusunda. Sizce içerlemekte haklı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?