- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Heralde öyle yapıcaklar.Kurutacaklar seni galiba
Hastalığın ne alaka peki?Heralde öyle yapıcaklar.
Birinin üzmesinden korkuyor olabilirlerHastalığın ne alaka peki?
Fiziksel olarak rahatsızımHastalığın ne alaka peki?
Bu niye korkutuyor onları? Allah şifa versinFiziksel olarak rahatsızım
Kendi bagırmalarından konuşmama bile izin yok.Güzel bi dille anlat bence bunu onlara
Onlar bağırıyorsa sen daha çok bağırKendi bagırmalarından konuşmama bile izin yok.
Sagolun yanlış birini sevip güvenirim diye korkuyorlarBu niye korkutuyor onları? Allah şifa versin
Açıktan okumayı düşünüyorum bu sene dur bakalım bir olayda onda yaşamazsak iyidir.Kendi ayaklarınız üstünde durmayı planlamaz mısınız?
Okul, iş durumları nedir? 25 yaşında bir kadının aile baskısına bu kadar boyun eğmesi normal değil.
Şoka giriyorum resmen karşımda o kadar fazla tepki görünce kendimi sorguluyorum bn mi yanlış düşünüyorum diye.Onlar bağırıyorsa sen daha çok bağır
Haber verdim zaten çıkarken habersiz bakkala bile çıkmıyorum dolaşıcam dedim.Aileniz hep böyle ise mesela avden carsiya cikarken bir telefonla haber verip iclerini serinletin.
Sizi merak etmeleri normal ama erkek arkadas yasagi sacma geldi
Ben de 28 yasindayim bir yere giderken falan esime haber veririm akli kalmasin diye
Ben bile esimden haber alamayinca uzun süre bazen endise ederim
Uzun disari cikislarinizda gideceginiz yeri söyleyin merak etmeyin derseniz belki evde bu tatsiz durumlar yasanmaz
yanlis birini de seveceksin..hata da yapacaksin. terk de edileceksin. aglayacaksin da. boyle boyle olgunlasacaksin.Sagolun yanlış birini sevip güvenirim diye korkuyorlar
Biliyorlar ama konu ben olunca kör ve sağır oluyorlar bende dün bu konuya tepki verdim tabi bagırdım ama böyle olması beni yıpratıyor üzüyor.yanlis birini de seveceksin..hata da yapacaksin. terk de edileceksin. aglayacaksin da. boyle boyle olgunlasacaksin.
hepimiz yanlis insanlar sevmisizdir..hatta cogumuz yanlis evlilikler yapip bitirmis veya katlaniyoruzdur. aileniz ne saniyor? hersey gulluk gulistanlik armut pis agzima düs seklinde mi olacak?
okurken 15 16 yasinda sandim sizi. 25i gorunce sasirdim.
bagirdiklari icin beni duymuyolar diye bir sey yok, sesini duyurmak isteyen hoparlorle bagirir gene bagirir.
fiziksel sikintisi olup hem calisip hem sevgili edinen, evlenen doguran nice kadin var. ailenize soylersiniz bu gercegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?