Annem ve vicdan azabim

lohusalik ve menapoz insani tepe taklak ediyor
soyle dusunun hic yasadiniz mi bilmiyorum 2 ay reglimiz gecikse bile kisiligimizde neler degisiyor
hormonlar allak bullaktir suan

maalesef menopoz böyle psikolojik sıkıntılara neden olabiliyor bence karşınıza alın konuşun belki kendi de bu halinden hiç memnun değil fakat annemden biliyorum çok hassas alıngan ağlamalar falan keşke doktora götürseydik belki ilaç tedavisi olacaktı çok zorluklar yaşadık acil şifalar dilerim

Ben menapoz iğnesiyle 4 ayda canavara dönüştüm duygusallık, alınganlık, öfke, ağlama krizleri annenize hiç kızmayın.
lohusalik ve menapoz insani tepe taklak ediyor
soyle dusunun hic yasadiniz mi bilmiyorum 2 ay reglimiz gecikse bile kisiligimizde neler degisiyor
hormonlar allak bullaktir suan

Ben de is yogunlugu ile bazen annemin bu hallerine tahammulsuz davranabiliyorum. Gidip opup sirnastim az once gonlunu alayim diye. Tahammulsuz davrandigimda cok uzuluyorum cunku. Daha da anlayisli ve sakin davranacagim artik anneme. En son uzmek isteyecegim insan annem.

tabiki annedir gerçekten onun yanın da olun size ihtiyacı var Allah başınızdan eksik etmesin hayatta başarılar

Kesinlikle annenizin bu alıganlığının sebebi, menopozdur.Kadınlar menstürasyon, hamilelik ve menopoz dönemlerinde, hormon değişimlerinden dolayı psikolojik olarak çok hassaslaşıyorlar.Her şeye alınıp küsebiliyor veya ağlayabiliyorlar.Bu dönemi rahat atlatabilmek için doktora başvurup, uygun görülürse hormon replesman tedavisi almasını öneririm.

Annem menapoz icin doktora gitti diye biliyorum, zaten duzenli muayenesini oldugu bir doktoru var aile dostumuz ayni zamanda. Olmazsa ben bir danisayim ona. Tesekkur ederim.

İki secenek var menopoz ya da alzeimer baslangici
Annem menopoza girdiginde boyleydi , babam da alzeimer baslangicinda boyleydi
Annenizi takip edin , gunun saatlerini karistiriyor mu? Son birkac aydaki olaylarla ilgili hafizasi nasil?
çok doğru bir tespit
Allah korusun diyelim tabi
unutkanlığı var mı annenizin bişey bikaç kez tekrar ediyor mu?

Cok dogru bir tespit, menapoza girdi yakin zamanda. Bu derece degistirebilir mi insani?
Benim annem menopoza girdiginde bu anlattiginin 5 katı alinganlik ,temizlik takıntısi ve aglama krizleri gecirdi diyebilirim..
Erkek kardesimle babamın burnundan getiriyodu ..ne desek ya bagiriyordu ya agliyordu ..birgun kardesim anne menopozamı girdin neye girdiysen çık artik diye bağırdı :))) hic unutmuyorum cunku biz annemize birak bagirmayi hayir bile diyemezdik..annem o gunden sonra kendini duzeltmeye calisti cok ..birde üşüdüm diyip kat kat giyinip yarim saat sonra çokk sıcak deyip atletine kadar soyunuveriyodu caniimm yaa

Menapoz başlangıcı olma ihtimali var mı?

ya menapoz yada başka ciddi sıkıntıları var. kardeşiniz var mı ? yada babanızla arası nasıl ?
bende bunu yazacaktım,

babanız yaşıyor mu onla ilgili bir durum olabilir belki ,
çok doğru bir tespit
Allah korusun diyelim tabi
unutkanlığı var mı annenizin bişey bikaç kez tekrar ediyor mu?
Menapoz başlangıcı olma ihtimali var mı?

Evet annem menapoza girdi bu sene. Onun disinda hafizasi ile ilgili herhangi bir problemi yok hatta her bir muvekkilini, dosya icerigini, ayrintilari her seyi cok net hatirlar. Hep oyleydi, hafizasi cok kuvvetlidir. Kardesimle konustum daha tahammulsuz ama onun disinda babamla ya da herhangi bir konuda bir sorunu yok dedi. Sanirim tek problem menapoza girmis olmasi.
Ben de artik daha sabirli davraniyorum. Hormonlardan kaynakli bir durumsa yapacak bir sey yok ne yazik ki.

Kaç yaşında girdi anneniz menopoza?

Depresyon bence yürümek istememesi herşeye alıngan olması bilmediği işleri yapmaya kalkması aslında ruh halinin özeti gibi onu cok iyi anlıyorum hep pozitif yaklaşın ona karşı yanlızlıktan oluyor bence

Acikcasi yalniz degil. Ben yurtdisindayim ama kardesim, babam, kendi ailesi ve buyuk bir arkadas grubu hep yaninda. Serbest avukatlik yapiyor oldukca da yogun calisiyor. Menapoza girdi yakin zamanda, ben de artik sebebinin o oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…