ANNEM VEFAT ETTİ ..bir şey daha sorucam lütfen bakar mısınız

aynı dertten müzdaribim bende babamı kaybettim 1 hafta oluyor hanımefendi tansiyonu düştü diye yürüme mesafesinde olan evime gelemedi telefon açmakla yetindi ,3 gün sonra memleketlerinde uzaktan akrabalarının cenazesi vardı ben ölen kişiyi tanımıyorum bile yıllardır içlerindeyim ,8 saat yol gitti ben ne yapayım

Başınız sağolsun
Kimseyi memnun etmek için uğraşma sen acını yaşa kvde nasıl istiyorsa öyle düşünsün seni öyle kabul etsin

Sonuna kadar haklısın, ben kayınvalidelerin de evlat sahibi oldukları için gelinlere daha merhametli, anaç yaklaşması gerektiğine inanıyorum. Kayınvaliden çok ayıp etmiş. Tabi ki soğuk olacaksın. Onun sana annelik yapıp destek olması yanında olması gerekli. Haklısın bence hem de sonuna kadar...

Bütün bunlar neden yaşanıyor biliyor musunuz ?
Her zaman arkasında durduğum en büyük doğrumdur kanımca.
" İnsanların hadlerini aşmalarına, kendi aklınız kendinize yetmiyormuşcasına
hayatlarınıza müdahale etmelerine izin veriyorsunuz! Kaynanaymış bilmem kimmiş,
kim olursa olsun hayatınızda söz sahibi etmeyin ya da büyümeden evcilik oyunu
oynamaya kalmayın. Yoksa daha çok konu açarsınız burda. "

Başınız sağolsun nur içinde yatsın anneniz, kayınvalideniz insan değilmiş tavrınız az bile, anne kaybı dünyanın en büyük acısı, size şu an düşmanınız olsa ses çıkarmaması gerek oysa kayınvalideniz iyice üstünüze gelmiş kendisi hiç sevdiği bir canı kaybetmedi sanırım.

Basin sag olsun Rabbim sabirlar versin sana .. bosver canim benim herkesin yaptigi kotuluk kendine Allah senin sabrinin karsiliginda mutlaka mukafatlandirir seni .. boyle insanlari anlamak mumkun degil bencillikten terbiyesizlikten baska bsey degil mesafeni koru dha cok sey hak etmis aslinda kv ama senin edebin el vermemis dua etsin o kv bnce .. sıkma canini Allah'a dua et :)

Başınız sağolsun Allah sabır versin.Acinizi anlamayan insanlarla görüşmeyin en iyisi.

Kayınvalidene duygularını açıkça söyle o telefon konuşmasınında hesabını sor öfkeni büyütme bundan sonra ona göre davranırsın. Annenin mekanı cennet olsun. Allah sevdiklerinle güzel günler göstersin.

Basiniz sağolsun
ben olsaydım sadece kendimle ilgilenir bu durumlar geçince de omrumce gorusmezdim
oğlu buna itiraz ederse de onunla da gorusmezdim
annem ya ötesi var mı

Öncelikle Başın sağ olsun . Allah sabırlar versin .Kaynanadan izin almak nedir ya ? Nasıl böyle bir cümle kurar benden izin aldınız mı ? Böyle bir beklentide olması bile yanlış . Hiç te umursa gayet mesafeni koy . Bayram dam bayrama .

Ah başın sağolsun ya.
Sen acılısın bir de bu acı ile kaynanı niye düşünüyorsun kuzum sen?
Salla gitsin hala kırmamak için uğraşıyorsun.
Evet de. sizle soğuğum çünkü bana el muamelesi yaptınız. Annem hastayken gelmediniz ben can derdindeysen
siz sefa derdindeydiniz şimdi de benden uzak olun acılıyım ben de. Yak yık ortalığı ne yapsan haklısın.

Öncelikle basiniz sağolsun bende annemi 2 ay önce kaybettim acinizi çok iyi anlıyorum
Şuanda ki derdiniz size yeter zaten birde kayinvalidenizi takip kafaya üzülmeyin
Kayinvalideniz çok saygisizca,cahilce davranmis bu süreçte size ve rahmetli annenize karşı,onun için biraz araya mesafe koyun ve size yakışanı yapın ve yinede selamı kesmeyin herkes yaptığından utansın

Başınız sağolsun, allah cennette kavuştursun sizi. Ziyaretinize bile gelmemiş insani değerleri zayıf insanlara siz de fazla değer vermeyin boşverin.

Önce başın sağolsun canım... Rabbim sabır versin..
Susmakla iyi etmişsin bişey desen acısı varken bile benle dalaştı derdi. Acısı varken üstüne gittim demezdi...
Ben olsam daha beterini ederdim o ayrı. Tavrını koru eminim ki üstüne gelmeye devam edecektir işte o zaman vur yüzüne yaptığını... Hatır gönül bilmeyip bir kere yanına gelmeyene, hatır gönül bilinmez...

Ettiği kadar bulsun o sirret kadın. Terbiyesiz, insan musveddesi !!! Ay cinlerim tepeme çıktı.

Kusuruma bakma. Rabbim, annenin mekanını cennet eylesin. Sana da sabır versin. Anne ölümü ne demek?.. Düşününce, kafamı duvarlara vurmak geliyor içimden Sen kimseyi eylemek zorunda değilsin o durumda. O insanliktan nasibini almamış aciz de, afedersiniz kudursun dursun. !!
Allah ıslah etsin onu. Sözle bilmem ne ile akillanmaz o. Düşün kı, ölüm onu kedine getirememis. Sözlerin tesir edeceğini hiç sanmam. Yazik...

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Siz yine sakin cevap vermişsiniz, ben sayardım ağzıma geleni. Görüşmezdim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…