ANNEM VEFAT ETTİ ..bir şey daha sorucam lütfen bakar mısınız

Kv nin bu densizligini de değil şimdi, bir omur unutamayacaksin sen. Affedebilecegini de sanmıyorum. Çünkü en zor zamanında yaptığı insanlık dışı.
Kendisi "anneyim ben" diye gezer ortada belki de. Ama böyle zamanlarda belli olur insanlık annelik, kadınlık. Nasiplenmemis o belli.

iste bir de boyleleri var aci yetmezmis gibi bir de ofkeyle ugrasiyor insan ben evime bile almazdim

Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabırlar versin
Zamana bırak, düşünme şimdi bunları bence

Başın sağolsun canım
kv 'den çekmiş biri olarak
yakın bir ablam,
sakın dedi, annen hayattayken
kv istemiyor diye gitmemezlik
bakmamazlık yapma,
sonra mezar taşına bakarsın..

Bu söz bana o kadar çok şey kattı ki!
Annem bir yana dünya bir yana..

Ben de sizin gibi olurdum, unutamazdım..
Ki değişik sorunları, kv evladımı kaybettiğimde
bana yaşattı...

Bu muhabbetin devamı da gelir. Yine açar konuyu, o zaman burda söylediklerinizi aynen diyin.

öncelikle başınız sağolsun,
böyle bir durumda kayınvalideme, "peki, madem insan büyüğünü kaybetse de güler yüzlü olmalı, sen tez zamanda öldüğünde gelen gidene sıcak davranırım, somurtup oturmam" derim, o anlar.

Kaynanan kim oluyormuş da hasta annene giderken izin alcakmışsın ondan.Sinir oldum.Ben olsam asla konuşmam o kadınla hasta anneme gelmeyecek de bi de konuşacam.Allah başına verir görür.Kendi hasta olsa kızı gelmeyecekmiymiş.Başınız sağ olsun.Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun anneciğinizin.

Başınız sağolsun nurlar içinde yatsın..
Anlıyorum ki her ne yaşarsak yaşayalım gönüllerini yapmak zorundayız.. bırak arkadasım bakma yüzüne sokma evine terbiyesiz kadın

Valla ne desen hakkin. Hatta agzna geleni say kimse bisey diyemez.

Basınız sagolsun, bu durumunuzda sızı dusunmeyen ınsana bu kdr sabırlı davranmak zorunda degılsınız bugun buna susarsanız yaarın daha kotusuyle gelır karsınıza ben de arkadasların yazdıklarına katılıyorum sayıp sovun sızde ıcınız ferahlar bı nebze sonrada gorusmeyın.

Başin sagolsun Allah sabir versin.bana kalirsa neden soguksun v.s dediginde butun sebepleri soyle.aile olmak nedir? cok mu zor hasta insani ziyaret etmek gelinine destek olmak İNSAN OLMAYAN İNSANLIK beklemesin bu kadar basit.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
Şu iki günlük dünyada bırakın kayınvalidenizi takmayı.
Bakın yarına çıkma garantimiz yok.

başınız saolsun mekanı cennet olsun inşş. çok taze. babam da yaşadım bu acıyı ilk günkü gibi kalmıyor acı şükür. ama tabi içte kocaman dolmayan boşluk oluyor. cahillik ve sal.klık yapmış kv maalesef. şu an onla kafanızı doldurmayın. ama fırsat bu fırsat kadınla arandaki mesafeyi oturttur.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Şimdi hiç kv zamanı değil, boşverin gitsin.

Bence de kvyi boşver şimdi .. belki zamanla anlar seni . Sen anneni düşün , ona odaklan .. dua et , kuran oku.. o da seni hissedecek . Hani 8 yıl baktım diyorsun ya, maşallah sana . Ama şuan okuduğun dualar dünyada ona sağladığın faydadan çok daha büyük bir fayda sağlayacak

Basınız saholsun.yuzunu bile görmek istemeyip eşime anneni bir süre görmek istemiyorum deyip acimi yasardim kafamı toplamaya çalışırdim. .

Başınız sağolsun, acınızı çok iyi anlıyorum. Kötü gününüzde yanınızda olmayan insanı bundan sonra hayatınıza da almayın ne madden ne manen. Bazı şeylerin telafisi olmaz artık umursamayın, şu an acınızı yaşamalısınız, kayınvalide kaprisi çekmeye haliniz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…