Annem...

Bu kadar mı açsın ilgiye sevgiye yahu? Annen dahil burda herkes olmaz bu adamdan diyor sen hala merhametli bikbik. Adam bulmuş tabi kendine 10 gömlek büyük hatun, elinden kaçırmasın diye her türlü şekle girecek. Evlenirsen göreceksin gerçek yüzünü.

Bak sana 10 sene sonrasının resmini çizeyim. Arkadaşlarının birinin kocası doktor birinin kocası mühendis, bankacı, memur, bilmem ne olacak. Sen kocanı bu insanlarla tanıştıramayacaksın çünkü uyum sağlayamayacak, kendini ezik hissedecek. Hasbelkader tanışır, aynı ortama girerlerse seninki sana “kalk bi çay dök kız” diyecek rezil edecek seni. Sosyal çevren kocanın annesi babası kardeşleri akrabaları varsa arkadaşlarından ibaret olacak. Kendi seviyenin altında insanlarla sosyalleşip az buçuk olan potansiyelini de bazanın altına kaldıracak ömrünü çürüteceksin.

Çok çok haklısınız,daha tanımıyorum onu.O da beni tanımıyor.Daha birbirimizi tanımıyoruz,şimdiden ailelerin dahil olması çok kötü oldu.Meslek farklılığına takılmıyorum,önemli olanın bana olan davranışları olduğunu düşünüyorum.Biraz daha tanıyıp ona göre bakmak istiyorum.

Hocam bilemedim kafam karışık.
Burda olsan da saçını başını yolsam, annen kıyamamıştır yapmaya. Öğretmenlerin her telden talibi var.. ohooo ne mesleklerden yakışıklı erkeklerle evliler. o kadar mı yokluktasın anlamadım ki.

Annem de böyle diyor,okuyup atanmak için dirsek çürüttün.Şimdi böyle biriyle olmak istiyorsun.Birini beslemek için mi okudun onca yıl dedi.Mantığım annemi doğru buluyor,kalbim ama iyi,merhametli,ilgili biri diyor.

Bence anneniz haklı. Denklik önemli. Zaten ilk buluşmada daha siz tanışmadan annesiyle konuşturması, yetişkin insanlar olarak babasından zorla izin alarak geleni vs ciddi sıkıntıların göstergesi. Yine de tercih sizin.

Sevmek ve sevilmek istiyorum.İllaki evleneyim kafasında değilim ama artık sevileyim kafasındayım.
Sevmek, sevilmek ıstiyorum diye nefes alsa yeter diyeceksin neredeyse.
Başkasına gayet rahatsız edici gelecek şeyler sana normal geliyor.
Görüştüğün kişi hemen iyi merhametli, annesi
tatlı kadın olmuş.
Bu düşüncelerle birkaç aya söz nişan yaparsın. Karsi taraf için bulunmaz nimetsin zaten. Annesiyle konuşturmasina bile niyeti ciddi diye bakmışsın. Bana babasıyla çalışan aile sözünden çıkmayacak biri gibi geldi mesela.

Bugun yaşadığınız duygusallık ile size hersey güzel gelecek ama yarın buyuk sıkıntılar baş gösterecek bence yol yakınken uzatmayın konuyu yarın daha fazla üzülmeden bugun bitirin muhabbeti
Bir tarafım bitir diyor,diğer tarafım belki de çok uyumlusunuz diyor.Zamana bırakmak daha doğru geliyor şu anda

Uzaklaş, bu kadar çok fark fazla. Benim kızım olsan ben de yıkarım ortalığı. Aklın mı yok, etrafındainsan mı yok.

Ailesine çok önem veriyor,bazen ben de düşünüyorum annesi ile sorun yaşasam kimi savunur diye.

O iyi merhametli ilgili biri sadece senin kafanda. Adamı yoğurda doğrasan cacık olacak kıvamda

Bi arkadaşım var aynı böyle kendi potansiyelinin altında bir adamla evlendi. Adam da kendi halinde iyi bir adam aslında ama bizim grupla toptan uyumsuz. O yüzden eşli toplantılara davet etmiyoruz genelde. Adam da sıkılıyor çünkü bariz. Ayak uyduramıyor, uyum sağlayamıyor, anlamıyor. Boş boş bi ona bi buna bakıyor bütün gece. Kocası yüzünden arkadaşım da mahrum kalıyor ama yapacak bişey yok kendi seçimi. Ama evlerinde de sürekli hır gür. Çocuk olduktan sonra zaten iyice arttı kavgaları. Öyle her iyi adamla iyi evlilik yürütülmez. Bizim güvenlik ali emmi de iyi adam ama gidip evlenmiyoruz. Uyum şart.

Bana göre çocuk çok yakışıklı o yüzden bırakmak istemiyorum demiş olsaydınız benim için daha mantıklı ve gerçekçi olurdu. 3 ayda uzaktan görüştüğünüz biri için ama iyi biri merhametli demeniz çok özür dileyerek söylüyorum çok ergence. Yaşınız da 26 ise hiç küçük değil bunun farkında olmanız gerekir. Çocuk da bulmuş atanmış öğretmen mesleği var ailecek istiyoruz moduna girecekler tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…