- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.629
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bu kadar mı açsın ilgiye sevgiye yahu? Annen dahil burda herkes olmaz bu adamdan diyor sen hala merhametli bikbik. Adam bulmuş tabi kendine 10 gömlek büyük hatun, elinden kaçırmasın diye her türlü şekle girecek. Evlenirsen göreceksin gerçek yüzünü.İlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
Çok çok haklısınız,daha tanımıyorum onu.O da beni tanımıyor.Daha birbirimizi tanımıyoruz,şimdiden ailelerin dahil olması çok kötü oldu.Meslek farklılığına takılmıyorum,önemli olanın bana olan davranışları olduğunu düşünüyorum.Biraz daha tanıyıp ona göre bakmak istiyorum.Nasıl yardım etti alt kattaki adama? Belki böyle bir adam bile yok. Gerçekten yardım etse reklamını yapmazdi. Ve sanaldan bir şey sallamak çok kolay. Siz de mesela anneniz yufka açarken masayı çekip 'baklava sever misin? Misafirlerimiz var,annemle aciyoruz. Hamur açmayı seviyorum' deyin mesela 'yaaaa nasıl hamarat,nasıl marifetli. Yemek yapmayı da çok sever' diye anlatır karşınızdaki kişi sizi. böyle şeylere çok inanmamak lazım.
Bir de zor anında yüzünü bile görmediğin, senden Cook uzakta olan bir adam nasıl senin yanında olabilir? Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum da ondan merak ettim cidden. Seni mi dinliyor sadece? "Vah canim" mi diyor? Geçen sevgilim biraz stresliydi, başka ulkeye çiçek gönderdim mesela modu değişti,mutlu oldu. Böyle mi yapıyor? Siz hastayim dediniz diye eczaneden ilaç , yemek sepetinden tavuk çorbası mi gönderdi? Sizi hiç tanımayan, 3 aydır online olarak konuştuğunuz adamın nasıl zor zamaninizda yanında olduğunu cidden merak ediyorum.
bence kendini kandırıyorsun, bir de çok safsin.
her söze, sana yansıtılan her şeye inanma, valla çok ağlarsın.
geçen aylarda çok tatlı bir çocukla tanışmıştım, kendince ilk günden fedakarlıklarla başladı vs. Onun son gününde gece dolaşıyorduk birden yüksek katlardan bir kedi düştü Cat diye. Sonra kalktı koştu ama yalpaliyordu. Benim de aklım kedide kaldı, yüzüm düştü, peşinden gittim.kalabalik olduk orada vs. Neyse ki kadiky gibi kedisever bir yerdi. İki kadın koli buldu, onu yakalamaya çalıştı falan. İlgielnen kişileri görünce biraz rahatladım , mutsuz suratimla yürümeye devam ettim,ara ara arkama bakıp.
benim çok harika bebe dedi ki; "İstanbul'da on milyondan çok kedi var ve her gün bazilari düşüyor. Bütün gece surat mi asacaksin?"
Bu arada bu çocukla balık yediğimizde artanlari peceteye sarıp sokaktaki kedilere vermistik:) yani ben bu olayı yasamasam 'yaaa ne tatlii, ne merhametliii' diye dolanacagim saf saf.
uyarmamin nedeni bu.
annen dedi diye ayrılma tabii, o konuda lafim yok. Ama üç aydir nette yazistigin adam için de böyle büyük cümleler kurma, çünkü altı çok boş. Kendini kandırıyorsun gibi geliyor uzaktan bakana
Hocam bilemedim kafam karışık.Ya hocam Allahaşkına aklını başına al bak meslektaşmışız. Daha gençsin, ne taliplerin olur ya dur daha bismillah.
Burda olsan da saçını başını yolsam, annen kıyamamıştır yapmaya. Öğretmenlerin her telden talibi var.. ohooo ne mesleklerden yakışıklı erkeklerle evliler. o kadar mı yokluktasın anlamadım ki.Hocam bilemedim kafam karışık.
Ee o zaman neden saf saf her dediğine tav oldunuz adamın, anneniz hakli bu konudaBurada yazılanları okuyorum zaten,erkek milletinin neler çevirdiğini de biliyorum.
Annem de böyle diyor,okuyup atanmak için dirsek çürüttün.Şimdi böyle biriyle olmak istiyorsun.Birini beslemek için mi okudun onca yıl dedi.Mantığım annemi doğru buluyor,kalbim ama iyi,merhametli,ilgili biri diyor.Bu kadar mı açsın ilgiye sevgiye yahu? Annen dahil burda herkes olmaz bu adamdan diyor sen hala merhametli bikbik. Adam bulmuş tabi kendine 10 gömlek büyük hatun, elinden kaçırmasın diye her türlü şekle girecek. Evlenirsen göreceksin gerçek yüzünü.
Bak sana 10 sene sonrasının resmini çizeyim. Arkadaşlarının birinin kocası doktor birinin kocası mühendis, bankacı, memur, bilmem ne olacak. Sen kocanı bu insanlarla tanıştıramayacaksın çünkü uyum sağlayamayacak, kendini ezik hissedecek. Hasbelkader tanışır, aynı ortama girerlerse seninki sana “kalk bi çay dök kız” diyecek rezil edecek seni. Sosyal çevren kocanın annesi babası kardeşleri akrabaları varsa arkadaşlarından ibaret olacak. Kendi seviyenin altında insanlarla sosyalleşip az buçuk olan potansiyelini de bazanın altına kaldıracak ömrünü çürüteceksin.
Sevmek, sevilmek ıstiyorum diye nefes alsa yeter diyeceksin neredeyse.Sevmek ve sevilmek istiyorum.İllaki evleneyim kafasında değilim ama artık sevileyim kafasındayım.
Bir tarafım bitir diyor,diğer tarafım belki de çok uyumlusunuz diyor.Zamana bırakmak daha doğru geliyor şu andaBugun yaşadığınız duygusallık ile size hersey güzel gelecek ama yarın buyuk sıkıntılar baş gösterecek bence yol yakınken uzatmayın konuyu yarın daha fazla üzülmeden bugun bitirin muhabbeti
Ne güzel,mutluluğunuz daim olsun.Eşimle lisedeyken facebooktan tanışmıştık beraber o üniversitedeydi bende onun okudugu üniversiteye gittim 7 yıl sevgili olup evlendik etrafımda o kadar çok netten taşınan var ki
Uzaklaş, bu kadar çok fark fazla. Benim kızım olsan ben de yıkarım ortalığı. Aklın mı yok, etrafındainsan mı yok.Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Ailesine çok önem veriyor,bazen ben de düşünüyorum annesi ile sorun yaşasam kimi savunur diye.Sevmek, sevilmek ıstiyorum diye nefes alsa yeter diyeceksin neredeyse.
Başkasına gayet rahatsız edici gelecek şeyler sana normal geliyor.
Görüştüğün kişi hemen iyi merhametli, annesi
tatlı kadın olmuş.
Bu düşüncelerle birkaç aya söz nişan yaparsın. Karsi taraf için bulunmaz nimetsin zaten. Annesiyle konuşturmasina bile niyeti ciddi diye bakmışsın. Bana babasıyla çalışan aile sözünden çıkmayacak biri gibi geldi mesela.
Bilseler ne fark eder ki. Ayrıca daha 3 ay netten konuşmayla onlarin ailesinin bu kadar anlam yüklemesi trajikomik. Anneniz haklıŞu an benim annemde işin içinde maalesef.Onun annesi,babası,abisi,ablası beni biliyorlar.
Çoğunluk aynı fikirde galiba.Bence anneniz haklı. Denklik önemli. Zaten ilk buluşmada daha siz tanışmadan annesiyle konuşturması, yetişkin insanlar olarak babasından zorla izin alarak geleni vs ciddi sıkıntıların göstergesi. Yine de tercih sizin.
Ailesi artık evlenme yaşın geldi gibi baktıkları için baya anlam yüklemişler.Bilseler ne fark eder ki. Ayrıca daha 3 ay netten konuşmayla onlarin ailesinin bu kadar anlam yüklemesi trajikomik. Anneniz haklı
O iyi merhametli ilgili biri sadece senin kafanda. Adamı yoğurda doğrasan cacık olacak kıvamdaAnnem de böyle diyor,okuyup atanmak için dirsek çürüttün.Şimdi böyle biriyle olmak istiyorsun.Birini beslemek için mi okudun onca yıl dedi.Mantığım annemi doğru buluyor,kalbim ama iyi,merhametli,ilgili biri diyor.
Annem baya söylendi,kız kardeşim de öyle.Uzaklaş, bu kadar çok fark fazla. Benim kızım olsan ben de yıkarım ortalığı. Aklın mı yok, etrafındainsan mı yok.
SeniAilesine çok önem veriyor,bazen ben de düşünüyorum annesi ile sorun yaşasam kimi savunur diye.
Merhametli yüreği ikiye bölünür herhalde.Ailesine çok önem veriyor,bazen ben de düşünüyorum annesi ile sorun yaşasam kimi savunur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?