Annem...

İlk konuşmamızda o da öyle demişti,her şey dengi dengine diye.Ben mesleği önemsemediğimi söylemiştim.

Öyle iki yazışmayla bir buluşmayla sevgi oluşmaz.
İki mesaja cevap verdi diye değer verdi de olmaz. Tam olarak neye istinaden değer verdiğini düşünüyorsunuz?
Kırıkkalede babasi ile çalışıyordu,buluşmak için oradan geldi.Uykusuz bir şekilde geri döndü,buluştuğumuzda görev yaptığım yerde sürekli şemsiye almayı erteliyordum,bunu hatırlayıp sana şemsiye alayım dedi.Bir gün telefonum sarjdaydı,2 saat haber alamayınca çok sinirlendi,çok merak etti beni.Her gün yemek yedin mi,orası sıcak mı diye sorar.Her zaman o arar.

Buluşma ile ilgili konunu da okudum.
Zaten adamı beğenmemissin, elektrik de almamışsın.
Elbisene laf söylemiş, öpüşme ile ilgili değişik şeyler söylemiş. Hitap şekli farklı, annesiyle konuşturmuş hemen. İşi gücü belli. Evlenirsen sen onun memleketine gideceksin üstelik.
Ama iyi biri.

Erkekler bir kadını tavlamak için o kadar işgüzar olabilirler ki aklın durur. Bunları dikkate aldığın gibi olumsuz yönleri iki katı dikkate almalısın.

Evlenme fikri bile bana şu an çok uzak.Daha birbirimizi tanımıyoruz,ilk anlarda fiziksel çekim de duygusal çekim de hissetmedim.Ondan biraz dalıp gittim.Çok sessiz geldi bana,ben daha konuşkan biriyim.

Ben 26 yaşındayım,o 29 yaşında.
Yaşıtız sizinle yapmayin gercekten makul olun mantiginizi dinleyin size ne kismetler çıkar , herkes ögretmen birini ister bu adam tabiki size kendini çok güzel tanitir baska kriterleriniz olsun kültürel, hayata bakış, bireysellik gibi. Sütten kesilmemis ana kuzusunu bulmayin biraz öyle gibi babayla ayni iş, ilk bulusmadan anne ile konusturma bu sinyali verdi bana

Aşk yok ama sevgi var gibi.Değer verdiğini hissediyorum.
Daha ilk görüşme olmuş ne aşkı ne sevgisi. Bir üye zorunlu-2 demiş gerçekten doğru.
Netten seviyorum aşığım diyip görüştüğü kadınları öldüren, resimlerini çekip şantaj yapan, dolandıran insanları duymadınız mı hiç?

Allah korusun ya,korkutucu şeyler söylüyorsunuz.

Hayır, mantıklı yönümü de dinleyeceğim.Şimdi yanlış karar almamak için kendime 2 ay süre veriyorum.2 ayda kalbimde mantığımda aynı şeyi söylüyorsa onun da vaktini çalmayacağım.
Yani hâlâ önceliğiniz o herif.
Yanlış yapmamak için bir yanlışı sürdürmek mi mantıklı davranmak?
Yahu yedi cihan size hata yaptığınızı söylüyor.
Bataklık gibi konu, uzak durmaya çalıştıkça içine çekiliyorum.
Tamam.
Siz yaşayın, öğrenin. Laftan anlamıyorsunuz nasılsa.
O merhametli çok iyi insanı yakından tanıyın. Biraz daha zarar görün ki Stockholm sendromu ilerlesin biraz daha.

Teşekkür ederim uyarılarınız için.

Ben bugune dek bu iri yari sevgilinize hep olumlu yorum yazmistim.

Su an vazgeciyorum, anneniz haklidir eminim, anneler yanilmaz.

Zaten sizin de aklınıza yatmayanlar var, cunku her konuda adamdan vazgecmek icin yer ariyorsunuz. Bosverin, biraz olsun icinize sinse boyle sebepler kovalamazdiniz. Vazgecin bence.
Ben de kendimde bunu fark ettim,içime sinmeyen bir şeyler var ama bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.İçime sinmeyen şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…