- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
İlk konuşmamızda o da öyle demişti,her şey dengi dengine diye.Ben mesleği önemsemediğimi söylemiştim.Mesleğe takılsanız iyi olur. Şimdi hoş gelen şeyler evlenip cicim ayları bitince batar. O aşağılık kompleksi yapar, siz ondan utanmaya başlarsınız. Her gün kavga gürültü bitmez. Her şey dengi dengine
Zaman en doğrusunu gösterecektir.
Yemin ederim iyi insanlardan nefret edeceğim bir kere daha iyi biri derseniz
Sinirlerim bozuldu.
Belki de sizin doğal seleksiyon içinde bunları yaşamanız lazım.
Adam da matah birşey olsa bir sürü daha eksi çıkmış aşkım için diretmeye olayı büyütmeye değer mi
İşte onu diyoruz zatenOrtada aşk yok ki direteyim.
Kırıkkalede babasi ile çalışıyordu,buluşmak için oradan geldi.Uykusuz bir şekilde geri döndü,buluştuğumuzda görev yaptığım yerde sürekli şemsiye almayı erteliyordum,bunu hatırlayıp sana şemsiye alayım dedi.Bir gün telefonum sarjdaydı,2 saat haber alamayınca çok sinirlendi,çok merak etti beni.Her gün yemek yedin mi,orası sıcak mı diye sorar.Her zaman o arar.Öyle iki yazışmayla bir buluşmayla sevgi oluşmaz.
İki mesaja cevap verdi diye değer verdi de olmaz. Tam olarak neye istinaden değer verdiğini düşünüyorsunuz?
Ama siz onu da görmeyeceksiniz.Zaman en doğrusunu gösterecektir
Erkekler bir kadını tavlamak için o kadar işgüzar olabilirler ki aklın durur. Bunları dikkate aldığın gibi olumsuz yönleri iki katı dikkate almalısın.Kırıkkalede babasi ile çalışıyordu,buluşmak için oradan geldi.Uykusuz bir şekilde geri döndü,buluştuğumuzda görev yaptığım yerde sürekli şemsiye almayı erteliyordum,bunu hatırlayıp sana şemsiye alayım dedi.Bir gün telefonum sarjdaydı,2 saat haber alamayınca çok sinirlendi,çok merak etti beni.Her gün yemek yedin mi,orası sıcak mı diye sorar.Her zaman o arar.
Evlenme fikri bile bana şu an çok uzak.Daha birbirimizi tanımıyoruz,ilk anlarda fiziksel çekim de duygusal çekim de hissetmedim.Ondan biraz dalıp gittim.Çok sessiz geldi bana,ben daha konuşkan biriyim.Buluşma ile ilgili konunu da okudum.
Zaten adamı beğenmemissin, elektrik de almamışsın.
Elbisene laf söylemiş, öpüşme ile ilgili değişik şeyler söylemiş. Hitap şekli farklı, annesiyle konuşturmuş hemen. İşi gücü belli. Evlenirsen sen onun memleketine gideceksin üstelik.
Ama iyi biri.
Yaşıtız sizinle yapmayin gercekten makul olun mantiginizi dinleyin size ne kismetler çıkar , herkes ögretmen birini ister bu adam tabiki size kendini çok güzel tanitir baska kriterleriniz olsun kültürel, hayata bakış, bireysellik gibi. Sütten kesilmemis ana kuzusunu bulmayin biraz öyle gibi babayla ayni iş, ilk bulusmadan anne ile konusturma bu sinyali verdi banaBen 26 yaşındayım,o 29 yaşında.
Daha ilk görüşme olmuş ne aşkı ne sevgisi. Bir üye zorunlu-2 demiş gerçekten doğru.Aşk yok ama sevgi var gibi.Değer verdiğini hissediyorum.
Hayır, mantıklı yönümü de dinleyeceğim.Şimdi yanlış karar almamak için kendime 2 ay süre veriyorum.2 ayda kalbimde mantığımda aynı şeyi söylüyorsa onun da vaktini çalmayacağım.Ama siz onu da görmeyeceksiniz.
Bu saat bozuk diyeceksiniz değil mi?
Allah korusun ya,korkutucu şeyler söylüyorsunuz.Daha ilk görüşme olmuş ne aşkı ne sevgisi. Bir üye zorunlu-2 demiş gerçekten doğru.
Netten seviyorum aşığım diyip görüştüğü kadınları öldüren, resimlerini çekip şantaj yapan, dolandıran insanları duymadınız mı hiç?
Yani hâlâ önceliğiniz o herif.Hayır, mantıklı yönümü de dinleyeceğim.Şimdi yanlış karar almamak için kendime 2 ay süre veriyorum.2 ayda kalbimde mantığımda aynı şeyi söylüyorsa onun da vaktini çalmayacağım.
Teşekkür ederim uyarılarınız için.Yani hâlâ önceliğiniz o herif.
Yanlış yapmamak için bir yanlışı sürdürmek mi mantıklı davranmak?
Yahu yedi cihan size hata yaptığınızı söylüyor.
Bataklık gibi konu, uzak durmaya çalıştıkça içine çekiliyorum.
Tamam.
Siz yaşayın, öğrenin. Laftan anlamıyorsunuz nasılsa.
O merhametli çok iyi insanı yakından tanıyın. Biraz daha zarar görün ki Stockholm sendromu ilerlesin biraz daha.
Çoğunluk aynı şeyi söylüyor,sanırım konuşmayı bitireceğim.Ben bugune dek bu iri yari sevgilinize hep olumlu yorum yazmistim.
Su an vazgeciyorum, anneniz haklidir eminim, anneler yanilmaz.
Zaten sizin de aklınıza yatmayanlar var, cunku her konuda adamdan vazgecmek icin yer ariyorsunuz. Bosverin, biraz olsun icinize sinse boyle sebepler kovalamazdiniz. Vazgecin bence.Çoğunluk aynı şeyi söylüyor,sanırım konuşmayı bitireceğim.
Ben de kendimde bunu fark ettim,içime sinmeyen bir şeyler var ama bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.İçime sinmeyen şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.Zaten sizin de aklınıza yatmayanlar var, cunku her konuda adamdan vazgecmek icin yer ariyorsunuz. Bosverin, biraz olsun icinize sinse boyle sebepler kovalamazdiniz. Vazgecin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?