- 29 Mayıs 2021
- 14.281
- 92.976
- 548
- 36
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Dini bir yöne cekmek istemiyorum konuyu ama mezhep farkı ailen için bu kadar önemliyse, baştan bunu da göz önüne alabilirdin. Sonuçta bir yerde görüp aşık olduğun, iyi tanıdığın biri değil karşındaki. Sen ailene rağmen de bir şeyler yapıp mutlu olacak yapıda durmuyorsun. Ne olursa olsun diye bakıyorsun her şeye.Evet ilk buluşma için öneri istemiştim.Aramızda meslek ve mezhep farklılığı var.Şu an zaten evlilik gibi bir şey söz konusu olamaz.Daha çok çok yeniyiz.
Karakteri internetten tanıyamazsın, ne şerefsizler dolanıyor orada, kimse söylediği gibi değil. Herkes senin kadar dürüst de değil. Her söyleneni doğru kabul edecek kadar saf olma. Netten tanıştığı adam tarafından öldürülen, dolandırılan kaç kadın olduğunun farkında mısın?Meslek farklılığı değil de karakter benim için önemli.Karakteri sağlam olsun gerisi halledilir diye düşünüyorum.
Bana siz saf temiz iyi niyetli geldiniz, böylelerini üzerlerPek ilişki tecrübem olmadığı için bilemiyorum bazı şeyleri.
Anneniz haklı her konudaMerhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Haklısınız,her söylediğini doğru gibi kabul etmem büyük sacmalik.Biraz kafamı toplamam lazım.Lütfen görüşmeyi kesin o kişiyle. Kendiniz için yapacağınız en değerli şey bu olur.
Bir kadın kendine değer vermezse, hayatı boyu böyle itin uğursuzun en küçük ilgi kırıntısını allayıp pullayıp büyük aşk gibi bir illüzyon dünya yaratır kendine.
O herif çok vasıfsız. Söylediği her sözü mutlak doğru kabul etmeyin. İnsan kendinden bile şüphe duyar bazen, siz sorgusuz sualsiz inanıyorsunuz her sözüne.
Ne alaka annen demek aklınıza bile gelmiyor. Sırası mı annenin?
Kendi ile başaramaz çünkü sizi ikna etmeyi. O nedenle yalanlarla süsler, iyi koca adayı izlenimi çizer, dünya iyilik temsilcisi gibi izlenim yaratır, Tema'ya fidan bağışladım deyip, izmaritle orman yakan tipler onlar. Ve siz hep kendinizi ezik görüyorsunuz. İlk buluşmada adam bir sürü falso yapmış, siz topuğum kırıldı rezil oldum nasıl unuttururum diyorsunuz.
Ne olur yapmayın.
Kesinlikle itici.Hatta bunu da söyledim,yalan söyleyemezdim dedi.Daha ortada bir şey yokken bütün sülalenin işin içinde olması size itici gelmiyor mu?
Allah korusun ya,aklımı ve irademi kullanacağım.Konu sahibi kusura bakmayın ama ikinci bir zorunlu vakası gibisiniz. İnsanlar anlatıyor ama boşa anlatıyorlar.
Aşk yok ama sevgi var gibi.Değer verdiğini hissediyorum.Bana göre annen haklı, çok fazla çatışma çıkar gibi aranızda , zaten ilk defa buluşma olmuş , aşk sevgi yok .
Öyle iki yazışmayla bir buluşmayla sevgi oluşmaz.Aşk yok ama sevgi var gibi.Değer verdiğini hissediyorum.
Öğretmenlere neler olmuş böyle. Burda okuduğum çoğu tuhaf konularda başrol öğretmenlerin.İlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
Ailem için önemli bir faktör ama benim için iyi bir insan olması yeterli.Mezhepsel farklılıklar önemli değil benceDini bir yöne cekmek istemiyorum konuyu ama mezhep farkı ailen için bu kadar önemliyse, baştan bunu da göz önüne alabilirdin. Sonuçta bir yerde görüp aşık olduğun, iyi tanıdığın biri değil karşındaki. Sen ailene rağmen de bir şeyler yapıp mutlu olacak yapıda durmuyorsun. Ne olursa olsun diye bakıyorsun her şeye.
Neden üzülmek zorunda olayım ki ?Bana siz saf temiz iyi niyetli geldiniz, böylelerini üzerler
Beni korkutuyorsunuz ya.O da bana dürüst geldi,o yüzden inandım.Karakteri internetten tanıyamazsın, ne şerefsizler dolanıyor orada, kimse söylediği gibi değil. Herkes senin kadar dürüst de değil. Her söyleneni doğru kabul edecek kadar saf olma. Netten tanıştığı adam tarafından öldürülen, dolandırılan kaç kadın olduğunun farkında mısın?
Senin için hiçbir şeyin önemi yok zaten.Ailem için önemli bir faktör ama benim için iyi bir insan olması yeterli.Mezhepsel farklılıklar önemli değil bence
Anlaşılan çoğunluk aynı fikirde.Öğretmenlere neler olmuş böyle. Burda okuduğum çoğu tuhaf konularda başrol öğretmenlerin.
Erkek olsunda taştan olsun mantığından çıkın. Biraz kriterleriniz olsun. Anneniz çok haklı olmaz bu iş
Yemin ederim iyi insanlardan nefret edeceğim bir kere daha iyi biri dersenizAilem için önemli bir faktör ama benim için iyi bir insan olması yeterli.Mezhepsel farklılıklar önemli değil bence
Mesleğe takılsanız iyi olur. Şimdi hoş gelen şeyler evlenip cicim ayları bitince batar. O aşağılık kompleksi yapar, siz ondan utanmaya başlarsınız. Her gün kavga gürültü bitmez. Her şey dengi dengineÇok çok haklısınız,daha tanımıyorum onu.O da beni tanımıyor.Daha birbirimizi tanımıyoruz,şimdiden ailelerin dahil olması çok kötü oldu.Meslek farklılığına takılmıyorum,önemli olanın bana olan davranışları olduğunu düşünüyorum.Biraz daha tanıyıp ona göre bakmak istiyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim,dikkat edeceğimSen kendine o kadar değer vermiyorsun ve sevilmeyeceğine inanmışsın ki biri ilgi gösterdi belki iki güzel söz söyledi diye tav olmuşsun.
Bu eleştiri değil üzücü bir tespit. İnatla iyi olduğunu düşündüğün özelliklere tutunmuşsun kalanı görmezden geliyorsun ve kulaklarını tıkıyorsun.
Belki şu an iyi gidiyor, yaşa gör ama büyük adımlar atma. İyice tanımaya çalış. Ama sabah mesaj attı mı gece iyi geceler öpücüğü yolladı mı bunlara değil başka şeylere dikkat et. Sosyal hayatta nasıl biri, ortak konularınız var mı, hayata bakışınız benzer mi, değişik ortamlara gir onunla bak bakalım nasıl davranıyor birbirinize uyumlu musunuz? Kadınlara bakış açısı nasıl, yanında kendini ezik hisseder mi... O kadar çok şey var ki!
Beklentilerinin bu kadar düşük olduğunu da karşı tarafa belli etme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?