Annem...

Evet ilk buluşma için öneri istemiştim.Aramızda meslek ve mezhep farklılığı var.Şu an zaten evlilik gibi bir şey söz konusu olamaz.Daha çok çok yeniyiz.
Dini bir yöne cekmek istemiyorum konuyu ama mezhep farkı ailen için bu kadar önemliyse, baştan bunu da göz önüne alabilirdin. Sonuçta bir yerde görüp aşık olduğun, iyi tanıdığın biri değil karşındaki. Sen ailene rağmen de bir şeyler yapıp mutlu olacak yapıda durmuyorsun. Ne olursa olsun diye bakıyorsun her şeye.

Meslek farklılığı değil de karakter benim için önemli.Karakteri sağlam olsun gerisi halledilir diye düşünüyorum.
Karakteri internetten tanıyamazsın, ne şerefsizler dolanıyor orada, kimse söylediği gibi değil. Herkes senin kadar dürüst de değil. Her söyleneni doğru kabul edecek kadar saf olma. Netten tanıştığı adam tarafından öldürülen, dolandırılan kaç kadın olduğunun farkında mısın?

Anneniz haklı her konuda

Haklısınız,her söylediğini doğru gibi kabul etmem büyük sacmalik.Biraz kafamı toplamam lazım.

Sen kendine o kadar değer vermiyorsun ve sevilmeyeceğine inanmışsın ki biri ilgi gösterdi belki iki güzel söz söyledi diye tav olmuşsun.

Bu eleştiri değil üzücü bir tespit. İnatla iyi olduğunu düşündüğün özelliklere tutunmuşsun kalanı görmezden geliyorsun ve kulaklarını tıkıyorsun.

Belki şu an iyi gidiyor, yaşa gör ama büyük adımlar atma. İyice tanımaya çalış. Ama sabah mesaj attı mı gece iyi geceler öpücüğü yolladı mı bunlara değil başka şeylere dikkat et. Sosyal hayatta nasıl biri, ortak konularınız var mı, hayata bakışınız benzer mi, değişik ortamlara gir onunla bak bakalım nasıl davranıyor birbirinize uyumlu musunuz? Kadınlara bakış açısı nasıl, yanında kendini ezik hisseder mi... O kadar çok şey var ki!

Beklentilerinin bu kadar düşük olduğunu da karşı tarafa belli etme lütfen.

Öğretmenlere neler olmuş böyle. Burda okuduğum çoğu tuhaf konularda başrol öğretmenlerin.
Erkek olsunda taştan olsun mantığından çıkın. Biraz kriterleriniz olsun. Anneniz çok haklı olmaz bu iş

Ailem için önemli bir faktör ama benim için iyi bir insan olması yeterli.Mezhepsel farklılıklar önemli değil bence

Beni korkutuyorsunuz ya.O da bana dürüst geldi,o yüzden inandım.

Ailem için önemli bir faktör ama benim için iyi bir insan olması yeterli.Mezhepsel farklılıklar önemli değil bence
Senin için hiçbir şeyin önemi yok zaten.
İyi insan demende çok kolay.
Boşuna yazıyoruz belli.
Gerçekten zorunluyu aratmayacak gibi duruyorsun. Kolay gelsin.

.
Yemin ederim iyi insanlardan nefret edeceğim bir kere daha iyi biri derseniz
Sinirlerim bozuldu.
Belki de sizin doğal seleksiyon içinde bunları yaşamanız lazım.

Mesleğe takılsanız iyi olur. Şimdi hoş gelen şeyler evlenip cicim ayları bitince batar. O aşağılık kompleksi yapar, siz ondan utanmaya başlarsınız. Her gün kavga gürültü bitmez. Her şey dengi dengine

Yorumunuz için teşekkür ederim,dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…