- 24 Temmuz 2023
- 548
- 1.713
- 33
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Etrafımda bekar arkadaşlarımın ailelerin çoğu atanmış öğretmenle evlenmesini istiyor bu dönemde hem maaşı hem iş saatleri erkekler için ideal olarak görülüyor. Aynı şehirde internetten tanışmayı anlarım yüzyüze görüşüp rahat rahat birbirinizi tanırsınız. Ama uzaktan biri ile sadece telefondan konuşarak ayda bir görüşmeyle ne kadar devam eder ilişki.Atanmış olmamın onun için büyük bir önemi var mıdır ki ?
Teşekkür ederim,tabiki iyiliğimi düşünür.cümle kurma tarzinindan ve yorumlara verdiğiniz cevaplardan bile belli oluyor ki zeki bir insansiniz, ama bazen duygusal durum bizim aklimizin önüne geçebiliyor ve siz de şu anda bu durumdasınız (bence annenizin karakteri ne olursa olsun size ne yaşatmış olursa olsun bu durumda sizin iyikiginizi istiyor ve olaya cok daha mantıklı bakiyor)
Aynı ilde yaşıyoruz ama benim görev yerim farklı.İstanbula gelince ancak buluşabiliriz.Etrafımda bekar arkadaşlarımın ailelerin çoğu atanmış öğretmenle evlenmesini istiyor bu dönemde hem maaşı hem iş saatleri erkekler için ideal olarak görülüyor. Aynı şehirde internetten tanışmayı anlarım yüzyüze görüşüp rahat rahat birbirinizi tanırsınız. Ama uzaktan biri ile sadece telefondan konuşarak ayda bir görüşmeyle ne kadar devam eder ilişki.
Askerlik belgesini gösterdi daha ilk konuşmalarda.Annesini yanımda aradı,ondan inandım.Biz buluştuğumuzda da ablası aradı,yetiştin mi buluşmaya diye.20 yaşında ergen gibi cevap veriyorsunuz yorumlara.
Şu an tamamen bir ilişkim olsun kim olursa olsun moduna girmişsiniz. Kapıdan kilimci kör hasan haydi dese onla da sevgili olacakmışsınız gibi bir izlenim veriyorsunuz.
Biraz mantıklı düşünün 3 ayda internetten tanışıp sadece 1 kere buluştuğunuz insanın karakteri hakkında neye dayanarak keskin yorumlar yapıyorsunuz? Nereden biliyorsunuz dürüst olduğunu? Adı bile yalan olabilir kimliği mi gördünüz? Herhangi bir kadınla konuşmuş olabilirsiniz ne belli annesi? Ne belli merhametli, sokakta gördüğü yaralı hayvana nasıl dayanır mesela bi bilginiz var mı?
Hele telefonda 2 kelam için annesi hakkında iyi biri gibi geldi yorumunu ilkokul çocukları yapmaz kusura bakmayın.
Evet o.Kız diyen herif değil mi bu.?Ben anneni tutuyorum
Anladım, teşekkür ederim yorumunuz için.Bir cok flortum, sevgilim oldu hepsi de beni dinledi, destek oldu, merak etti, ilgilendi, el ustunde tuttu ama bu onlarin melek veya durustluk abidesi oldugu anlamina gelmiyor. Beni el ustunde tutarken ayni anda aldatan da oldu.
Aileye sizi soylemesi de evlenme belirtisi degil. Bugun sizi anlatir 1 ay sonra başkasini anlatir siz erkeklerin bu konularda baski gordugunu fln mi saniyorsunuz?
Bu yaşa kadar hic mi bir sey görmediniz duymadiniz.
Liseli kizlar gibi cevaplariniz filan.
Biriyle mı buluştun diyince yalan söylemek istemedim.Doğrusu sizin yaptığınız aslında .İki kız annesi olarak annene hak verdim. Bir kere gördüğün adamdan annene neden bahsettin onu da anlamadım. Annem sadece eşimi biliyor mesela, öncekileri bilmiyor. Kendim emin değildim ki kadını neden ayaklandırayım…
Adamın fotoğrafını atmıştı.Gözünüzle gördünüz mü?
Biriyle mı buluştun diyince yalan söylemek istemedim.Doğrusu sizin yaptığınız aslında .
bütün kk bir konuda aynı fikirde aynı noktada buluşmuş durumdaEvlenme fikri bile bana şu an çok uzak.Daha birbirimizi tanımıyoruz,ilk anlarda fiziksel çekim de duygusal çekim de hissetmedim.Ondan biraz dalıp gittim.Çok sessiz geldi bana,ben daha konuşkan biriyim.
Adamı sadece birkaç saat gördünüz. Napacakti ilk buluşmada size tükürüp saçınızı mı çekecekti...Çok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.
Kork zaten, bende birebir şahit olduğum bir hikaye var ama anlatması uzun sürer. Her şey o eve sokup bir kaç kredi çektirene kadar güzel gider, sonra görürsün anyayı konyayı. Delirmeyin, ne dürüstlüğü yaaaa internet dünyasında dürüstlük mü aranır. İnsanlar kk gibi bir ortamda bile yalan makinesi gibi işleyip yıllarca insan kandırıyor. Burada çıkar olmadığı halde, bir de işin içine düzgün maaşlı anaya danaya baktıracak kadın girdi mi dürüstlük falan kalmaz. Gerçekten bu kadar mı dünyadan uzaksın. Yeğenin komşun falan da mı yok dedikodu anlatacak. Müge anlı izle, netflixte tinder avcısı var onu izle. Saf avlamak için ellerini ovuşturarak bekleyen binlerce şerefsiz varBeni korkutuyorsunuz ya.O da bana dürüst geldi,o yüzden inandım.
Evlen hemen 3 çocuk yapMerhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Yanımda az kalacaksan boşuna yol parası verip gelmeyeyim demesi neyi gösteriyor?3 aydır konuşuyoruz,bir şey anlattığım zaman beni dinliyor,destek oluyor.Merak ediyor,arayıp soruyor.Ailesine beni anlatması da ciddi olduğunu gösteriyor bence.
Askerlik belgesini gösterdi daha ilk konuşmalarda.Annesini yanımda aradı,ondan inandım.Biz buluştuğumuzda da ablası aradı,yetiştin mi buluşmaya diye.
Yok babası ile beraber boyacılık yapıyormuş.babası vefat mı etmiş?
Ay sen gerçekten iflah olmazsın. Bosver canim ya yaşa ve gör o zaman. Evlen ana kuzusuyla, mis gibi maaşi olan tatili olan ögretmen gelin anaya danayada bakar senden iyisini mi bulacak merhamet reyisİlk konuşmamızda o da öyle demişti,her şey dengi dengine diye.Ben mesleği önemsemediğimi söylemiştim.
Yok babası ile beraber boyacılık yapıyormuş.
Yaa niye niyeeeee?Adamın fotoğrafını atmıştı.
Annen haklı. Yan yanayken yıllar geçirip evlenip mutlu olamayan bir çok insan varken , internetten tanıştığın 3 aylık bir erkeğin nesine güvendin. Anne babalar çoğu zaman haklı çıkıyorlar, şiddetle dinlemeni tavsiye ederimMerhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?