Annem...

Atanmış olmamın onun için büyük bir önemi var mıdır ki ?
Etrafımda bekar arkadaşlarımın ailelerin çoğu atanmış öğretmenle evlenmesini istiyor bu dönemde hem maaşı hem iş saatleri erkekler için ideal olarak görülüyor. Aynı şehirde internetten tanışmayı anlarım yüzyüze görüşüp rahat rahat birbirinizi tanırsınız. Ama uzaktan biri ile sadece telefondan konuşarak ayda bir görüşmeyle ne kadar devam eder ilişki.

Teşekkür ederim,tabiki iyiliğimi düşünür.

Aynı ilde yaşıyoruz ama benim görev yerim farklı.İstanbula gelince ancak buluşabiliriz.

Askerlik belgesini gösterdi daha ilk konuşmalarda.Annesini yanımda aradı,ondan inandım.Biz buluştuğumuzda da ablası aradı,yetiştin mi buluşmaya diye.

Anladım, teşekkür ederim yorumunuz için.

Biriyle mı buluştun diyince yalan söylemek istemedim.Doğrusu sizin yaptığınız aslında .

Biriyle mı buluştun diyince yalan söylemek istemedim.Doğrusu sizin yaptığınız aslında .

Ben size hak vermesem de annenize soylemenize hak verdim. Herkesin aile yapisi bir değil ama benim gorustuklerimden annemin, babamin haberi oluyordu.

Soyleme amacim evlilik degildi, ailem de biriyle gorusuyorum veya sevgiliyim diye ayaklanmiyordu. Insanin kizi kimlerle cikiyor, gorusuyor bilmeli diye dusunuyorum.

Cocugum yok, olsaydi tutup evlenecegi kişiyi pat diye karsima cikartmasindansa haberim olmasini, benimle paylasmis olmasini tercih ederdim. En onemlisi haber alamazsam kimlerin yaninda olabilir bilmiş olurdum. Yaş buyukte olsa yalan soylemenin alemi yok bana gore. Yalan soylememeniz bana dogru geldi.

Evlenme fikri bile bana şu an çok uzak.Daha birbirimizi tanımıyoruz,ilk anlarda fiziksel çekim de duygusal çekim de hissetmedim.Ondan biraz dalıp gittim.Çok sessiz geldi bana,ben daha konuşkan biriyim.
bütün kk bir konuda aynı fikirde aynı noktada buluşmuş durumda
o da senin şuanki konun :)
ama sen hala daha yok merhametli yok iyi biri bilmem ne diyerek insanın sinir uçlarına
dokunan bir saflıkla cevaplar veriyorsun
aşk hayatında saçmalama kontenjanını yarın öbür gün deli gbii aşık olacağın
başka birine sakla bence
en azından "evet ya çok hata yaptım ama çok seviyorum, aşığım gözlerim kör" falan dersin
sen bu adamın ne tipini beğendin ne de duygusal anlamda bişi hissettin
sadece ilgilenmesi hoşuna gidiyor aslında hoşuna giden tek şey bu
e o da bulmuş atanmış öğretmen kadını, kendini hoş göstermek için şirinlikler tabi ki yapacak
meslek küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasında öğretmen kadın boyacı adama bakar mı yahu
gerçekten yarın öbür gün kendi çevrene sokmaya utanırsın

Beni korkutuyorsunuz ya.O da bana dürüst geldi,o yüzden inandım.
Kork zaten, bende birebir şahit olduğum bir hikaye var ama anlatması uzun sürer. Her şey o eve sokup bir kaç kredi çektirene kadar güzel gider, sonra görürsün anyayı konyayı. Delirmeyin, ne dürüstlüğü yaaaa internet dünyasında dürüstlük mü aranır. İnsanlar kk gibi bir ortamda bile yalan makinesi gibi işleyip yıllarca insan kandırıyor. Burada çıkar olmadığı halde, bir de işin içine düzgün maaşlı anaya danaya baktıracak kadın girdi mi dürüstlük falan kalmaz. Gerçekten bu kadar mı dünyadan uzaksın. Yeğenin komşun falan da mı yok dedikodu anlatacak. Müge anlı izle, netflixte tinder avcısı var onu izle. Saf avlamak için ellerini ovuşturarak bekleyen binlerce şerefsiz var

Evlen hemen 3 çocuk yap

İlk konuşmamızda o da öyle demişti,her şey dengi dengine diye.Ben mesleği önemsemediğimi söylemiştim.
Ay sen gerçekten iflah olmazsın. Bosver canim ya yaşa ve gör o zaman. Evlen ana kuzusuyla, mis gibi maaşi olan tatili olan ögretmen gelin anaya danayada bakar senden iyisini mi bulacak merhamet reyis zorunlu gibi kredilerde çekersin "iyi adam" nasilsa değer yani. Ailenide karsina alirsin meslek meshep salla gitsin amaan herkes kendine kendi dengini yakistirir demek ki senin dengin de böyle bir adam. Mutluluklar

Adamın fotoğrafını atmıştı.
Yaa niye niyeeeee? Komşuma yardım ediyorum, hop şipşak foto çekip flörtüme atayım mı dedi
Siz görmek istemiyorsunuz ama bariz sorunlar var. Sadece bu konuda yazdıklarınız bile ciddi red flag içeriyor.
1- İlk günden emri vaki yapıp annesiyle konuşturması. Bunu iyi bir şey sanmışsınız ama değil. Bu tip insanlar emri vakiyi yaşam tarzı haline getiriyor. Evlenince karısına sormadan ailesini eve davet eden, bayramlarda özel günlerde hep kendi ailesine götüren adamlar böyle buyurgan tavırlara sahip oluyor işte. Bunları yaşayınca da aaa ne tatlııı diyemeyeceksiniz.
2- Öpüşme pazarlığı nedir? Bu tarz şeyler konuşarak gelişmez ki zaten. İlişki ilerler, her iki tarafın tavrına göre doğallıkla şekillenir. Yani bence öyle olmalı. Hadi yarın öpüşelim gibi bir şey olabilir mi ya? Allah'ım nasıl tavırlar bunlar ya?
3-Üslup çok önemli. Kullandığı dil pek uygun değil. Ki bu sorunların arasında en hafifi daha. Meslek zannettiğinizden daha önemli.
Bir de her şeye çabuk inanıyorsunuz, bunu acilen terk edin. 3 aylık birini tamamen tanıyamazsınız ama geleceğini yordayabilirsiniz. E tabi pembe gözlükleri çıkarırsanız.

Annen haklı. Yan yanayken yıllar geçirip evlenip mutlu olamayan bir çok insan varken , internetten tanıştığın 3 aylık bir erkeğin nesine güvendin. Anne babalar çoğu zaman haklı çıkıyorlar, şiddetle dinlemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…