- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.074
- 1.123
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Böyle olmaz, elemenin ilk adımı meslek ve eğitimdir. Önce bunlardan geçer sonra diğerlerine bakarsın. Denklik önemli. Sıralaman yanlış.Çok çok haklısınız,daha tanımıyorum onu.O da beni tanımıyor.Daha birbirimizi tanımıyoruz,şimdiden ailelerin dahil olması çok kötü oldu.Meslek farklılığına takılmıyorum,önemli olanın bana olan davranışları olduğunu düşünüyorum.Biraz daha tanıyıp ona göre bakmak istiyorum.
Eşim de beni annesiyle tanıştırdı tanıştıktan kısa süre sonra ama onun mantığı şuydu. "Düşmanını baştan tanı, öğren" mantığıAilesine çok önem veriyor,bazen ben de düşünüyorum annesi ile sorun yaşasam kimi savunur diye.
Çok tatlısınız ya.Ali emmi kısmı çok iyi olmuş.O iyi merhametli ilgili biri sadece senin kafanda. Adamı yoğurda doğrasan cacık olacak kıvamda
Bi arkadaşım var aynı böyle kendi potansiyelinin altında bir adamla evlendi. Adam da kendi halinde iyi bir adam aslında ama bizim grupla toptan uyumsuz. O yüzden eşli toplantılara davet etmiyoruz genelde. Adam da sıkılıyor çünkü bariz. Ayak uyduramıyor, uyum sağlayamıyor, anlamıyor. Boş boş bi ona bi buna bakıyor bütün gece. Kocası yüzünden arkadaşım da mahrum kalıyor ama yapacak bişey yok kendi seçimi. Ama evlerinde de sürekli hır gür. Çocuk olduktan sonra zaten iyice arttı kavgaları. Öyle her iyi adamla iyi evlilik yürütülmez. Bizim güvenlik ali emmi de iyi adam ama gidip evlenmiyoruz. Uyum şart.
E daha tanımadığını bile ifade edememiş bir adamdan beklentiniz olmasın.Ailesi artık evlenme yaşın geldi gibi baktıkları için baya anlam yüklemişler.
Haklılar.Annem baya söylendi,kız kardeşim de öyle.
Emin miyizO daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
Meslek farklılığı değil de karakter benim için önemli.Karakteri sağlam olsun gerisi halledilir diye düşünüyorum.Böyle olmaz, elemenin ilk adımı meslek ve eğitimdir. Önce bunlardan geçer sonra diğerlerine bakarsın. Denklik önemli. Sıralaman yanlış.
Eminim bu konuda.Hatta tanıştığımız platformu sildi,wpden devam ettik.Emin miyiz
Yaşlarınız kaç aranizda yaş farki var mi sevgilinizleMeslek farklılığı değil de karakter benim için önemli.Karakteri sağlam olsun gerisi halledilir diye düşünüyorum.
Biraz mantık kısmımı dinlemem gerekiyor anlaşılan.Eşim de beni annesiyle tanıştırdı tanıştıktan kısa süre sonra ama onun mantığı şuydu. "Düşmanını baştan tanı, öğren" mantığı
Size bir şey diyeyim mi?
Evli adamlar bile annelerini bir sürü kadınla görüştürebiliyor. Anneleri oğullarına toz kondurmaz asla. Çoğu oğlunun daha iyisine layık olduğunu bile düşünür. Bunda tuhaflık aramaz. Sizi bu saflıkla hayat perişan eder. Ben inanmak istemedikçe, siz hâlâ merhamet, ilgi bilmem ne diyorsunuz. El iyisi adamı bize övmeyin. Daha bir kez görmüşsünüz. Ama o kadar hipnoz etkisindesiniz ki, hiçbirimiz anlatamıyoruz.
Yahu adam hitap etmeyi bile bilmiyor.
Ben 26 yaşındayım,o 29 yaşında.Yaşlarınız kaç aranizda yaş farki var mi sevgilinizle
Acaba ilk buluşma için davranış önerisi isteyen kişi misiniz? Yani anneniz haklı gibi çok fazla farktan söz ediyorsunuz. İlk buluşmada anne ile konuşma da garip geldi bana. Sartlar düşünülünce gerçi sizi kaçırmamak istemeleri normal. Annenize hak verdim açıkçasıMerhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Atanmış olmamın onun için büyük bir önemi var mıdır ki ?Bana göre çocuk çok yakışıklı o yüzden bırakmak istemiyorum demiş olsaydınız benim için daha mantıklı ve gerçekçi olurdu. 3 ayda uzaktan görüştüğünüz biri için ama iyi biri merhametli demeniz çok özür dileyerek söylüyorum çok ergence. Yaşınız da 26 ise hiç küçük değil bunun farkında olmanız gerekir. Çocuk da bulmuş atanmış öğretmen mesleği var ailecek istiyoruz moduna girecekler tabi.
Evet ilk buluşma için öneri istemiştim.Aramızda meslek ve mezhep farklılığı var.Şu an zaten evlilik gibi bir şey söz konusu olamaz.Daha çok çok yeniyiz.Acaba ilk buluşma için davranış önerisi isteyen kişi misiniz? Yani anneniz haklı gibi çok fazla farktan söz ediyorsunuz. İlk buluşmada anne ile konuşma da garip geldi bana. Sartlar düşünülünce gerçi sizi kaçırmamak istemeleri normal. Annenize hak verdim açıkçası
Sence yok mudur? Herkes öğretmen kız arıyor fellik fellikAtanmış olmamın onun için büyük bir önemi var mıdır ki ?
Lütfen görüşmeyi kesin o kişiyle. Kendiniz için yapacağınız en değerli şey bu olur.Biraz mantık kısmımı dinlemem gerekiyor anlaşılan.
Daha ortada bir şey yokken bütün sülalenin işin içinde olması size itici gelmiyor mu?Şu an benim annemde işin içinde maalesef.Onun annesi,babası,abisi,ablası beni biliyorlar.
Bana göre annen haklı, çok fazla çatışma çıkar gibi aranızda , zaten ilk defa buluşma olmuş , aşk sevgi yok .Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Onlar vitrin görüntüsü mutlu olacağını sanmıyorumÇok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?