Annem...

Böyle olmaz, elemenin ilk adımı meslek ve eğitimdir. Önce bunlardan geçer sonra diğerlerine bakarsın. Denklik önemli. Sıralaman yanlış.

Ailesine çok önem veriyor,bazen ben de düşünüyorum annesi ile sorun yaşasam kimi savunur diye.
Eşim de beni annesiyle tanıştırdı tanıştıktan kısa süre sonra ama onun mantığı şuydu. "Düşmanını baştan tanı, öğren" mantığı
Size bir şey diyeyim mi?
Evli adamlar bile annelerini bir sürü kadınla görüştürebiliyor. Anneleri oğullarına toz kondurmaz asla. Çoğu oğlunun daha iyisine layık olduğunu bile düşünür. Bunda tuhaflık aramaz. Sizi bu saflıkla hayat perişan eder. Ben inanmak istemedikçe, siz hâlâ merhamet, ilgi bilmem ne diyorsunuz. El iyisi adamı bize övmeyin. Daha bir kez görmüşsünüz. Ama o kadar hipnoz etkisindesiniz ki, hiçbirimiz anlatamıyoruz.
Yahu adam hitap etmeyi bile bilmiyor.

Çok tatlısınız ya.Ali emmi kısmı çok iyi olmuş.
Uyum şart kesinlikle.Sözlerinizi dikkate alacağım.

Biraz mantık kısmımı dinlemem gerekiyor anlaşılan.

Acaba ilk buluşma için davranış önerisi isteyen kişi misiniz? Yani anneniz haklı gibi çok fazla farktan söz ediyorsunuz. İlk buluşmada anne ile konuşma da garip geldi bana. Sartlar düşünülünce gerçi sizi kaçırmamak istemeleri normal. Annenize hak verdim açıkçası

Atanmış olmamın onun için büyük bir önemi var mıdır ki ?

Evet ilk buluşma için öneri istemiştim.Aramızda meslek ve mezhep farklılığı var.Şu an zaten evlilik gibi bir şey söz konusu olamaz.Daha çok çok yeniyiz.

Biraz mantık kısmımı dinlemem gerekiyor anlaşılan.
Lütfen görüşmeyi kesin o kişiyle. Kendiniz için yapacağınız en değerli şey bu olur.
Bir kadın kendine değer vermezse, hayatı boyu böyle itin uğursuzun en küçük ilgi kırıntısını allayıp pullayıp büyük aşk gibi bir illüzyon dünya yaratır kendine.
O herif çok vasıfsız. Söylediği her sözü mutlak doğru kabul etmeyin. İnsan kendinden bile şüphe duyar bazen, siz sorgusuz sualsiz inanıyorsunuz her sözüne.
Ne alaka annen demek aklınıza bile gelmiyor. Sırası mı annenin?
Kendi ile başaramaz çünkü sizi ikna etmeyi. O nedenle yalanlarla süsler, iyi koca adayı izlenimi çizer, dünya iyilik temsilcisi gibi izlenim yaratır, Tema'ya fidan bağışladım deyip, izmaritle orman yakan tipler onlar. Ve siz hep kendinizi ezik görüyorsunuz. İlk buluşmada adam bir sürü falso yapmış, siz topuğum kırıldı rezil oldum nasıl unuttururum diyorsunuz.
Ne olur yapmayın.

Bana göre annen haklı, çok fazla çatışma çıkar gibi aranızda , zaten ilk defa buluşma olmuş , aşk sevgi yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…