• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem :(

Slm arkadaşlar benimki sorun mu bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor üzülüyorum. Kuruntu mu yapıyorum haklı muyum fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık evliyim çalışıyorum. Ailemle aynı şehirde hatta ilçede yaşıyoruz. Bize 20dk filan Mesafedeler. Annem biraz fazla kaprislidir. Her hafta onlara gidelim ister bi haftasonu gitmesek söylemediği laf kalmaz. Ha gidiyor muyum hayır. İlk yıllarda her çağrdığında gidiyorduk ama şimdi iki haftada bir. Onlar her hafta bi gün zaten geliyor. Ama gitmediğim haftasonu bir sürü laf işitiyorum. Eşim gelmiyor demeyi denedim. onunla kavga ettiler. Onu ne dinliyorsun sen al arabayı gel diyor. İnanın haftalarca temizlik yapamadığım işlerimi yetiştiremediğim zamanlar oluyor. Birde kendileri geldiği zaman hep akşamın bi vakti gelirler. işten gelip koştur koştur bir sürü yemek yapıp onlar gelene kadar aç aç bekleriz. Daha bir çorba pişirmişliği yok evimde. Tlf la arar şunu pişir Bunu pişir geliyoruz diye. Hastayım şu an çalışıyorum ben arıyorum dert yanıyorum geleyim bakayım demiyo. Kendi temizlik yapsa yardıma gitmesem arar ağzına geleni söyler. Benim evimde bi bardak yıkamamıştır. Yoruldum artık eşimden çok onunla yaşıyor gibiyim. Hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hepsine yetemiyorum artık :-( kırsam da çok üzülüyorum hiç hayır diyemiyorum napıcamı şaşırdım :-(
ne güzel valla dua et annen seni istiyo evlenidin diye anneni neden hic sayıyosun ki bence haftada 1 bile de az yani günsüzden ara annei aksam yemekten sendeyiz de git aksam annene esinde gelsin cayınızı icin 12 de cıkın evinize gidin bu kadar kasma yanii

bilmiyorum bende de sorun var kimseye kendimi ezdirmem ama anneme gelince nasıl daVranacağımı bilmiyorum. o öyle diyor diye hemen yapayım derdim eskiden şimdi o kadar değilim ama bişey dediği kızdığı söylendiği zaman içim içimi yiyor. oturup anlatamıyorum. başka bahaneler bulmaya çalışıyorum onlara da önemsizmiş gibi davranııyor. eşimle bi gittiğimizde yarın da gelin dedi. eşimde işim var dedi. sen gelme o zaman kızım gelir dedi eşim onu da göndermiyorum dedi birbirlerine girdiler. annem hiç lafını esirgemez tamam ben kızınım ama o sonuçta senin için bi yabancı. ben ağlıyorum bana diyor ki eve gidince kavga etcez diye mi korkuyorsun ondan laf işitme sakın gebertirim seni diyor. beni ağlatanın kendisi olduğunun farkında değil. tabi bununla bitmiyor ben annemi üzdüm diye günlerce huzur bulamıyorum artık. allahtan eşim anlayışlı bana hiç yansıtmıyor. sen tavrını koyamıyorsun diyor sadece. ama çağırınca yine benimle tıpış tıpış geliyor tabi :KK43: iyice bunaldım ufacık bişeye hayır desem kızıyor söyleniyor en kötüsü sonra küsüyor. o tlf larıma çıkmayınca konuşmayınca tavır yapınca da kahroluyorum :KK43:
valla ne güzel arkadan annn var ben herseyde annen gibi oldugum icin kimse beni böyle korumamıstır ama isterdim annem esime yada bana kim ne diyosa ona aynı sekılde cvp versin ben esimle kavga ederim yada bagrırım diye annem der aman sus etme deidm ben ne susycma ya esir mi kölemiyim ne güzel annen diyomus onla kavag etmeye korkma bence cok sanslısın ama farkında degilsin

Arkadaşlarım bugün annem geldi hazır yemeye gitcem deyince Çok üzülüyorum. Benimki bizde kalsa da yapmıyor. hayır kimseden bi beklentim yok ama sevilmediğimi korunup kollanmadığımı. Ne yapsam yaranamadığımı hissediyorum :-(
eee tamamd sen annene desen anne yaa senin su yemeyiniz cok özledim yapta yiyelim de mesela belki pohpohlanmaktan hoslanıyodur

ne güzel valla dua et annen seni istiyo evlenidin diye anneni neden hic sayıyosun ki bence haftada 1 bile de az yani günsüzden ara annei aksam yemekten sendeyiz de git aksam annene esinde gelsin cayınızı icin 12 de cıkın evinize gidin bu kadar kasma yanii
Birincisi annemi hiçe saymıyorum!

valla ne güzel arkadan annn var ben herseyde annen gibi oldugum icin kimse beni böyle korumamıstır ama isterdim annem esime yada bana kim ne diyosa ona aynı sekılde cvp versin ben esimle kavga ederim yada bagrırım diye annem der aman sus etme deidm ben ne susycma ya esir mi kölemiyim ne güzel annen diyomus onla kavag etmeye korkma bence cok sanslısın ama farkında degilsin
İkincisi ben eşimle kavga etmiyorum çok şükür hiç de etmedik. etseydik de annem buna karışamazdı. Bu ne saçma bişey annem dedi diye eşime ağzıma geleni söyliim mi. Ben annemle değil onunla yaşıyorum. Mutlu olmak için evleniyoruz. Annemle yaşamayı düşünseydim evlenmezdim ki öyle yapana saygı duyarım ama hem evlenip hemde annesine eşini şikâyet edeni anlamam. Sorunun varsa boşa sen bi an önce ve annene dön

Annenizi bu kadar çekiştirecek bir sorun göremedim... Ayrıca sürekli sizi çağırıp yanında olmanızı istediğine mutlu olmanız gerekir.

Slm arkadaşlar benimki sorun mu bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor üzülüyorum. Kuruntu mu yapıyorum haklı muyum fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık evliyim çalışıyorum. Ailemle aynı şehirde hatta ilçede yaşıyoruz. Bize 20dk filan Mesafedeler. Annem biraz fazla kaprislidir. Her hafta onlara gidelim ister bi haftasonu gitmesek söylemediği laf kalmaz. Ha gidiyor muyum hayır. İlk yıllarda her çağrdığında gidiyorduk ama şimdi iki haftada bir. Onlar her hafta bi gün zaten geliyor. Ama gitmediğim haftasonu bir sürü laf işitiyorum. Eşim gelmiyor demeyi denedim. onunla kavga ettiler. Onu ne dinliyorsun sen al arabayı gel diyor. İnanın haftalarca temizlik yapamadığım işlerimi yetiştiremediğim zamanlar oluyor. Birde kendileri geldiği zaman hep akşamın bi vakti gelirler. işten gelip koştur koştur bir sürü yemek yapıp onlar gelene kadar aç aç bekleriz. Daha bir çorba pişirmişliği yok evimde. Tlf la arar şunu pişir Bunu pişir geliyoruz diye. Hastayım şu an çalışıyorum ben arıyorum dert yanıyorum geleyim bakayım demiyo. Kendi temizlik yapsa yardıma gitmesem arar ağzına geleni söyler. Benim evimde bi bardak yıkamamıştır. Yoruldum artık eşimden çok onunla yaşıyor gibiyim. Hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hepsine yetemiyorum artık :-( kırsam da çok üzülüyorum hiç hayır diyemiyorum napıcamı şaşırdım :-(
Eşimle bu yüzden boşanmak üzereyiz. (nokta)

Annenizi bu kadar çekiştirecek bir sorun göremedim... Ayrıca sürekli sizi çağırıp yanında olmanızı istediğine mutlu olmanız gerekir.
Ben çağırdığımda yanımda olmazsa da mutsuz olmam gerekir o zaman. Benim mutsuz olduğum sey bu. Çekiştirmek değil burası bdv değil mi?

Arkadaşlarım bugün annem geldi hazır yemeye gitcem deyince Çok üzülüyorum. Benimki bizde kalsa da yapmıyor. hayır kimseden bi beklentim yok ama sevilmediğimi korunup kollanmadığımı. Ne yapsam yaranamadığımı hissediyorum :-(
gercekten tuhaf bir durum.annem hasta bile olsa ,gozu bende ki nasil yardimci olsun.bende anneme kiziyorum ,bu kadar verici olma diye

Ah Benimde anneciğim hep gelmemi isterdi böyle :KK61:
bende çocuklarım küçük hastalanıyor diye gitmek istemezdim
Ama artık yok şimdi gidiyorum ev bomboş soğuk karanlık :KK42:
Babam kardeşim var ama evin neşesi oymuş meğer
Anne acısı cok zor arkadaşım benden tavsiye
Anneciğini üzme hatta ellerini ayaklarını öp
gün gelir toprağını öpersin benim gibi
Oyüzden hayattayken kıymetini bil :KK43:

Ah Benimde anneciğim hep gelmemi isterdi böyle :KK61:
bende çocuklarım küçük hastalanıyor diye gitmek istemezdim
Ama şimdi yok şimdi gidiyorum ev bomboş soğuk karanlık :KK42:
Babam kardeşim var ama evin neşesi oymuş meğer
Anne acısı cok zor arkadaşım benden tavsiye
Anneciğini üzme hatta ellerini ayaklarını öp
gün gelir toprağını öpersin benim gibi
Oyüzden hayattayken kıymetini bil :KK43:
Başın sağ olsun cnm Allah sabır versin :(

annenin kıymetini bil cnm erkeker ne der es bulunur ama anne bulunmaz
emin ol kaynanan böyle olsa esinin sesi cıkmaz hafta sonu degil sadece her aksam giderdin yada gitmek zorunda kalırsın
tatlı dille hersey cözülür annecim bana sunu yap bunu yap dersen yapar belki

senin kaynanaya ihtiyacın yok bence...:cool:
bari o iyidir inşallah sana karşı

O uzakta cnm. zaten çok samimi değiliz çok sık aramam haftada bir. senede 3-4 kez de anca gideriz. Eşim fazla düşkün değil annesine
bir taraftan şansın bol diğer taraf rahat vermiyo allah yardımcın olsun..
kendi annen olunca fazla yaralamaz buna dua et
iyiki annen basında ne yaparsa yapsın kv gibi içine oturmaz

bir taraftan şansın bol diğer taraf rahat vermiyo allah yardımcın olsun..
kendi annen olunca fazla yaralamaz buna dua et
iyiki annen basında ne yaparsa yapsın kv gibi içine oturmaz
Öyle tabi cnm varlığını hissetmek yeter ama annene kırmadan anlatmak zor olan. Kv olsa düşünmezdim. Annem evliliğime saygı göstermiyor eşimi hiç sevmiyor salak dengesiz beceriksiz ona göre. Boşanma ama bekar gibi yaşa hep benim yanımda dur istiyor. üzmeden kırmadan anlasın istiyorum sadece ama napıcamı bilmiyorum

Back
X