Ben bile böyle dedim valla. Ne bilim ben annenizi çok suçlu bulamadım bu konudaBı durup düşünmemiş bu adama borcu var demezler mi gezecegine borcunu ödesin diye
Grubun içinde konuşuldu herşey. Km boya değişen sordum. Geç cevap yazdı ona rağmen devam ettirdim. Eksik şeyler çok olunca yine aynj gruptan annem sen yapabilirsin dedimAnnenize gruptan ben yaparım deyip özelden sen yap dediyseniz kimse ilgilenmemiş gibi görünür evet. Gruptan anne bilmediğim şeyler var, yapamayacağım deseydiniz keşke.
Bunun acizlikle alakası yok. Annem de bu tip şeyleri bana yaptırır. Yanlış bir şey yapmayayım, sen daha iyi anlarsın diye bana paslar. Ki kaç yaşında kadın, araba satış ilanı koymak istememiş olabilir.
Önce ben yaparım deyip sonra sen beceriklisin, kendin yap demeniz olmamış pek.
Yurtdışı tatilinde de kasıtlı değildir. Söylememesi gerektiğinden haberi yokmuş kadının. Siz dayınızdan saklayarak gidiyorsunuz ama anneniz bunu bilmiyor sonuçta. Önceden tembihlediğiniz halde yapmış olsa ayrı.
Dayımla hep samimi keyifli bir ilişkimiz olmuştur. Ama borç beni çok rahatsız eden birşey. Bütün şartlarını kendim netlestirip aldım zaten. Normal hayatımızı da düzgün idare edebilecek, gerekirse bu şekilde tatile de gidebilecegim bir tarihi o yüzden dedim. Dayım için çok ufak bir meblağ ama benim için 1 lira bile olsa borç borçtur.Dayınızı fazla takıyorsunuz bence. Zaten borcunuzun ödemesi seneye ocakmış. Bir ay sonra değil ki ne alaka istediğiniz gibi harcama yaparsınız ocağa kadar o parayi da ayarlarsınız kime ne. Zaten birsey dememiş de adam.
Annenizin şikayetini de hemen alınmak yerine o sıra işteydim,annem beceriklidir yapıverir sandim da yapamamış sıkıntı yok 5 dk lik iş zaten deyiverin ne var ki.
Anladığım kadarıyla dayınız yargılayan sorgulayan biri değil sıcak bir insan. Siz de dayınıza samimi olun strateji uygulayın
Bir ilan koymak da ne var diyorsunuz,ben de bilmem mesela eşim yapar hep o işleri.Grubun içinde konuşuldu herşey. Km boya değişen sordum. Geç cevap yazdı ona rağmen devam ettirdim. Eksik şeyler çok olunca yine aynj gruptan annem sen yapabilirsin dedim
Annenin yakın ilişkide oldugu kardeşiyle bunu paylaşması da normal geldi bana. Araba mevzusu da dayının gündeminde yenisi alırken yardım edeceği için, sormuştur ne yaptın ilana verdiniz mi diye anne de çocuklarına sitem etmiştir. Gayet normal bir abla, abi kardeş konuşması aslında. Kol kırılır yen içinde kalır gibi önemli bir mesele değil bu.Vallahi bana borcu olan biri, o ara yurtdisi tatiline gitse bende borcu varken niye geziyor diye dusunurum, yalan yok, dusunmeyen varsada daha once alacakli durumuna dusup kazik yemedigindendir.
Ilan meselesinde annenize kizacak birsey goremedim, ilgilenip ilgilenip sen yaparsin demek bir hayli garip degil mi ben mi konuyu anlayamadim acaba? Alici gibi aracin bilgilerini almissiniz, sonra hadi bakalim sen ilana koy. Burada sizi (konuyu dogru anladıysam) hatali buldum.
Annenizin ne var ne yok butun konulari dayiniza aktarmasi ise hos degil, kol kirilir yen icinde kalir derler, anneniz kizlarinin hatalarini baskasina anlatip cozum aramamali ama sanirim o da eşinin kaybindan sonra dayinizi baba figuru olarak konumlandirmis kafasinda, hata mi evet ama cozumsuz degil.
Annenin yakın ilişkide oldugu kardeşiyle bunu paylaşması da normal geldi bana. Araba mevzusu da dayının gündeminde yenisi alırken yardım edeceği için, sormuştur ne yaptın ilana verdiniz mi diye anne de çocuklarına sitem etmiştir. Gayet normal bir abla, abi kardeş konuşması aslında. Kol kırılır yen içinde kalır gibi önemli bir mesele değil bu.
Ay benim annemi görmen lazım yaa. Geçen kv ile oturuyoruz, sohbet ederken konu bir şeye geldi, annemin zamanında dedigi bir şeyi hatırlamış gülmüş. Bi ara kısa saç, doğal renginde saçımı kullanmıştım ama sonra hep uzun ve eşimin sevdiği bi renkte kullandım. Eski halinden konu açılınca, ayy ne güzeldi o zamanlar şimdi bir şeye benzemedi demişIliskileri normal abi kardes gibi ama ben yinede bir annenin cocuklarini kardes dahi olsa baskalarina sikayetlenmesini dogru bulmuyorum, benim annemde bircok hatamla ugrasti ama ele gune, kardeslerine vs hep övmüş yuceltmistir. Ben ailemden boyle gordum, o yuzden ne olursa olsun yanlis buluyorum dertlesme adi altinda evlatlarinin hatasini paylasmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?