Anneme çok öfkeliyim

Hic hos degil evet. Ben de yapamam boyle bisey. Ben yiyemedim al sen ye diye vermio insanlar sonucta. Ben akrabalardan borc almayi da cok yersiz bulurum zaten. Bankalar insanlar etrafina rezil kepaze olmasin diye varlar zaten. Sonra insanlar para verdi diye efendin oldu sanabilirler. Gelip aile ic işlerine karisma hakki görürler kendilerinde. Dayina sikayet edicem ne demek dayi kim ola ki. Normalde yani.. olmasi gereken sey o. Ayni soyadi bile hicbir zaman paylaşmıyoruz dayi dedigimiz adamla nihayetinde.

Hem yapayım demiş hem yapmamışsınız... Dayınıza da söyleme diye dememişsiniz anladığım kadarı ile güzel bir kardeş ilişkileri var o da anlatmış,iki konuda da haksizsiniz

Borcu ödememis olmak umrunuzda degil ama tatili duymus oldugu diye annenizi sucluyorsunuz. Kendinizda hata aramayi denediniz mi? Sanirim hep baskalari suclu. Mesajlara cevap vermeyenler. Soyleyenler. Ve hatta annenizin arabasini yenileyecek olanlar. “Anneme hediye etmis olacak” diye ifade etmeniz bile o kadar rahatsız edici ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…