Geçmiş olsun,anneniz beyin ameliyatı geçirdi galiba eski konunuzdan hatırlıyorum,çalışıyor musunuz anneniZi yanınıza alıp bakıcı tutma imkanınız yok mu birde bazı belediyelerin evde bakıcı hizmeti oluyordu onlarıda araştırabilirsiniz.Merhaba hanimlar benim derdim annem cok hastalandı bazi ameliyatlat geçirdi Velhasıl şimdi bakıma muhtac 5 evladı var 3 erkek 2 kiz erkek ler bakmak istemiyor maddi olarak üzerimize düşen i yapariz diyor lar. Benimde yeni bebeğim oldu şehir dışında yaşıyorum 1 ay oldu annemin yanındayım eşim gel artik diyor. Kızkardeşim in evi musait değil yani 2 odali bir evde 3 cocukla yaşıyor eşinin ekonomik durumu iyi değil. O ben bakarım diyor sağolsun ama evi rutubetli annemin sağlığını olumsuz yönde etkiler. Ben de kendi evime götürmeyi düşünüyorum bunu da nasıl yapabilirim bilmiyorum yol uzun annem ameliyat li .babam da hayatta o da ilgilenmiyor ne yaparsınız yapın ben kendime bakamiyorum diyor. .öyle kafam karışık ki oyle üzülüyorum ki anneme anlatamam son anina kadar yaninda olmayi istiyorum ama benim de 2 aylik birde 20 aylik 2 bebeğim var ne yapalım ?
Evet doktor lar pek ümit li konuşmadılar beyin ameliyati geçirdi oda iyi geçmedison anına kadar yanında olmak istiyorum derken?
iyileşemeyeceği bir hastalığı mı var?
Bir Kızkardeşim bir de ben başka kimse bakmaziki bebekle bakmanda zor
annene bakacak biri yokmu ailenizden parayla
Ben çalışıyordum da Doğum iznindeyim yakında da ücretsiz izne ayrilicam bakici masrafı ni abiler e karsilatabilirim sanirimGeçmiş olsun,anneniz beyin ameliyatı geçirdi galiba eski konunuzdan hatırlıyorum,çalışıyor musunuz anneniZi yanınıza alıp bakıcı tutma imkanınız yok mu birde bazı belediyelerin evde bakıcı hizmeti oluyordu onlarıda araştırabilirsiniz.
On evlat anne babanin yanina sigarmis ama bir anne baba on evladinin yanina sigmazmis derler. Ne kadar dogru bir soz degil mi? Bizde annem rahmetli olmadan boyle sorunlar yasadik kardesler arasinda. Ben yurtdisinda oldugum icin heryil iki haftalik iznimi anamin yaninda gecirdim. Maddi destek verdim. Annemi kaybettim. Dunya basima yikildi sanki. Simdi keske daha fazla yapsaydim diyorum kendi kendime. Simdi iki kardesimle konusmuyorum. Cunku coluk cocuk bajanesiyle anneme bakmadilar. Bende cocuklari cok dusunmeyin. Bir sekilde idare edersiniz. Sonra vijdan azabi cekersiniz. Ben anneme baktim. Allahta benim yuzume bakti. Durumumuz cok iyilesti. Evladim cok hayirli. Cunku gordu benim anneme verdigim degeri. Cocuklarin buyudugunde sana deger verip bakmalarini istiyorsan aynisini annen icin yap lutfen. Keske annem yasada ben ona sonsuza kadar bakaydim.Merhaba hanimlar benim derdim annem cok hastalandı bazi ameliyatlat geçirdi Velhasıl şimdi bakıma muhtac 5 evladı var 3 erkek 2 kiz erkek ler bakmak istemiyor maddi olarak üzerimize düşen i yapariz diyor lar. Benimde yeni bebeğim oldu şehir dışında yaşıyorum 1 ay oldu annemin yanındayım eşim gel artik diyor. Kızkardeşim in evi musait değil yani 2 odali bir evde 3 cocukla yaşıyor eşinin ekonomik durumu iyi değil. O ben bakarım diyor sağolsun ama evi rutubetli annemin sağlığını olumsuz yönde etkiler. Ben de kendi evime götürmeyi düşünüyorum bunu da nasıl yapabilirim bilmiyorum yol uzun annem ameliyat li .babam da hayatta o da ilgilenmiyor ne yaparsınız yapın ben kendime bakamiyorum diyor. .öyle kafam karışık ki oyle üzülüyorum ki anneme anlatamam son anina kadar yaninda olmayi istiyorum ama benim de 2 aylik birde 20 aylik 2 bebeğim var ne yapalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?