Anneme ihtiyacım varken anne olamıyorum galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağllıklı dünyalardan kıymetli bir bebeğiniz var,
Size hep yardımcı olduğunu söylediğiniz buda size kıymet ve değer verdiğiniz gösterir bir eşiniz var
Neden şımarıklık yapıyorsunuz kendinizin görmediği anneliği çocuğa gösterin, annenizin sizin için dilediği hayatı kendinize yaşatın, çocuğunuza ilerde ne kadar güçlü bir annem varmış dedirtin kendinize, ekonomik bağımsızlık edinin yada üretin ..

Çocuk emek vere vere yorula yorula sizi yonta yonta büyür bi yandan da sizi büyütür bütün dünya size yardım etseydi ve eşiniz etmeseydi beraber doğurduğunuz adamın destek olmaması asıl size batardı anneniz sizin bu halinizi görse size ne derdi acaba bir düşündünüzmü..
Bence siz kendinizi bir silkeleyin, lohusa depresyonunda olabilirsiniz profesyonel bir destek alın

Çok teşekkür ederim aminnn hepimizin sıkıntılarına ferahlık versin inşallah. 6 değil canım 16 yanlış yazmisimdir

Biraz sakin olun fazla gerginsiniz yazdiysam bı bildiğim vardır. Ondan annelik te bekledim. Gurbete gelin geldim. Sık sık gün yapar bir kere bile çağırmaz. Bı kere gel beraber kizkiza oturalım demez. Anne şefkati veremez zaten ama kızı gibi simartabilir. Uslubunuzu hiç beğenmedim. Kendinizi sorgulayın bı yerde eksikliğiniz var saygı veya insanlık

Cook tatlısınız söylediklerinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim

Çok haklısınız. İnsan uzulmeyecegim diye güne uyanıyor ama hayat çok yorucu. Ahhh o lohusa günleri yalnızlık yiyecek yemek bulamamak uykusuzluktan baygınlık geçirecek gibi olmak ahh

İnsan o şefkati maalesef bekliyor ama o sonuçta eşinizin annesi, sizin annenizin yerini ucundan köşesinden asla dolduramaz.
Benim kayinvalidem için de varsa yoksa kendi kızı ve kızının cocugudur. Geline kim merhamet etsin

Yok yazdığım gibi şefkat gösteremez dedim zaten. Ama evinde gün yaptığında cagirabilirdi. Lohusayken yanımda olabilirdi. Arada gelip kızım sen yorulmussundur deyip yemek hazırlayıp gel bı çay kahve keyfi yapalım dertleşelim diyebilirdi üstelik kızı da yok

İşte insan özellikle logusayken bekleyip "annem olsaydi böyle olmazdı "diye düşünüyor. Ince düşünceli olmasını bekliyor ama onlar kocalarimizin annesi olduğu için bir tek ogullarini dusunuyorlar (belki dogal olan budur).
Gorumceniz olsaydi daha çok uzukecektiniz çünkü bu saydiklarinizi gorumce ile yapıp siz yokmussunuz gibi davranacakti (ya da en azından size böyle gelecekti).
Neyse ben sizi çok iyi anladım hamileyken bile tek başıma alisverise çıkardım, herkes annesiyle bebek hazirligi yapardi, bebek arabasıyla gezdirirken ben tek herkes annesiyle olurdu. Insan hep bir eksiklik hissediyot annelerimizin yeri dolmaz maalesef.

Doğal olan o değil kesinlikle. Kendisi her hastalandığında bana kendini baktırirdi o zaman ben de sadece oğlunun karışıyor az yesin kendine hemşire tutsun artık bakmıyorum gerçi. Ayrıca oğlunu düşünen gelirdi çünkü oğlu çok uykusuz ve yorgundu o halde işe giderdi dikişlerim çok kötü olduğu için yemeği de o yapardı ikimiz de perişan olduk. Oğlunu düşünmedi torununu dusunseydi açlıktan uykusuzluktan sütüm kesildi. Açlıktan dediğim elbet evde peynir ekmek vardı ama yataktan kalkacak gücüm yoktu sürekli ağlardim zaten. Valla el bile yardım ederdi madem kendisine anne dedirttiriyor yapmak zdusunseydi eşinizle neden alışverişe cikmazdiniz? Alışverişte eş daha iyi ama 40imiz çıktığında yumurta un verenimiz olsun isterdim

İşte sizin ilişkinizi ayrıntılı bilmiyorum Ama siz de bundan sonra bakmazsiniz zaten bakmaya mecbur da değilsiniz.
Ben de zor bir logusalik geçirdim eşim yardımcı oldu sagolsun. Hala uykusuz yorgunuz ama cocugumuz sağlıkla 1 yaşına yaklaştı çok şükür.
Eşim ben hamileyken daha yoğun çalışıyordu ben izne ayrilmistim o yüzden tek başıma yaptım çocuk alisverisimi hep annesi olanlara özenerek...

allah merhamet versin

benımkine sorsan din iman kitaptan bahseder , ama senın dogurdugun çocuk benı ilgilendirmez dedi mi demedi ki aramaızda en ufak bir sorun yokken ,

Neyse peki duanki ruh halimize bağlıyorum söylediklerinizi yardım etmiyor kızgınım yazmışsınız şimdi çok farklı istekleriniz olduğu anlaşıyor saygısızlık ve insanlık dışı bişey yazmadım neyse ben birşeye kızmadım gergin değilim ama konunuzda zaten kızgın olduğunuz için siz gergin olduğunuz belli böyle bir durumdaki insanla da tartışacak değilim sağlıkcakla kalin

O zaman ikinci çocuklar için önce kendimize ev işlerine yardımcı abla parası biriktirelim

Okuma probleminiz var galiba ben yazımin genelinde kızgın değilim üzgünüm. Onu kayınvalidemi soracaklar için ekledim. Detayli bir şekilde anlatmadım. Biraz nazik olmanızı tavsiye ederim zira yalnız kalırsınız böyle

Benim de ona bakacak bir annem var çok şükür. Ama bebeğim yok...
Allah rahmet eylesin.

O zaman ikinci çocuklar için önce kendimize ev işlerine yardımcı abla parası biriktirelim
Zaten baktım kayinvalidem gelmiyor 4.ayda yarım gün gelen bir yardımcı abla buldum. Nisan ayından itibaren de cocuga bakacak ben çalışacağım.
Kayinvalidem de bizim parayla satın aldığımız hizmetleri gorumceme sunmakla mesgul...neyse hatırlayıp daha fazls sinirlenemiycem. Bu şartlar altında tabi ki ikinci cocugu yapmayacağım.

Benim de ona bakacak bir annem var çok şükür. Ama bebeğim yok...
Allah rahmet eylesin.
Allah annene şifa versin sana da sağlıklı bir bebiş versin dilerimm neAllah bizleri ailelerimize ne ailelerimizi bizlere muhtaç bırakmasın inşallah

Allah kolaylık versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…