- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 42
Bazi seylerin caresi yok,bazi dertler paylastikca azalmaz,anlattikca gecmez bitmez. Ayni seyleri ben de yasadim bebegim oldu annem yoktu, Birak yardimi torununu  bile goremedi canimdi o benim.  Kimle konussam annemden allah  razi olsun o olmasa ben nasil buyuturdum bu cocugu dediler. Ben nasil buyuturum acaba dedim. Iste oyle boyle buyudu ama bir de bana sor. Bana bisey olsa benim cocugum bensiz nasil yasar diye dusunmekten kafayi siyirdim. Allah yasatmasin ben ins cocugumu yalniz birakmam. Umarim o cocuk buyuturken destek olabilirim. Benim yasadiklarimi yasamaz. Siz de bunlari dusunmeyin yapacak bisey yok dusunseniz de. Allah size guc kuvvet versin cocugunuzun yanindan ayirmasin

benim sıkıntım ev işleri çocuğu tek başıma büyütmek değil. Anneme ihtiyacım var
 benim sıkıntım ev işleri çocuğu tek başıma büyütmek değil. Anneme ihtiyacım var

Ama dirayetli olmalisin tabi ki zor Allah sana gücünü de verir mutlu ol bebeğin de mutlu olsun biz de esimle bebek sahibi olmak istiyoruz nasip olmadi bu ay yine
 Ama dirayetli olmalisin tabi ki zor Allah sana gücünü de verir mutlu ol bebeğin de mutlu olsun biz de esimle bebek sahibi olmak istiyoruz nasip olmadi bu ay yine siz de bebeğinize tutunup yaşama sevinci aşılayın kendinize bence kendinizden kötü durumda olanlari düsünün şükredin.imtihan herkesin farkli işte elden birsey gelmiyor. Ve ben de sürekli bebeklerini paylaşan annelerden bunaldim çok bunaldim görünce aklima düşüyor çnkü çok zor
  siz de bebeğinize tutunup yaşama sevinci aşılayın kendinize bence kendinizden kötü durumda olanlari düsünün şükredin.imtihan herkesin farkli işte elden birsey gelmiyor. Ve ben de sürekli bebeklerini paylaşan annelerden bunaldim çok bunaldim görünce aklima düşüyor çnkü çok zor